Transkripti popis

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tema transkripta

Ovo je treći dio s Bijelim Čarobnicama, radimo čišćenje misli i otpetljavanje vibracija koje se nalaze ispod navika. Analitičar je voditelj, Lirhana vodi vježbu, a prije toga Dona daje dvije vježbe. U transkriptu su vježbe.

Tema transkripta

Ponovno su Bijele Čarobnice, voditelj je Analitičar. Pripremile su nam ciklus od tri dijela, ovo je drugi dio u kojem oslobađamo emocije. Prije toga Ga daje vježbu koju možete unijeti u svoju svakodnevicu. U transkriptu su vježbe.

Tema transkripta

Voditelj je Analitičar, gosti su skupina koje smo nazvali Bijele Čarobnice. Prenosim Lirhanu i Donu. Otvaramo se boli koju nosimo unutar sebe, vlastitoj i kolektivnoj, kako bi ju oslobodili. Spajamo se s maternicom kao simbolom kreacije, nije važno u kojem ste tijelu i imate li maternicu. Spajamo se sa srcem svijesti ove planete. Budimo snagu unutar sebe. Uzemljujemo ženski princip stvaranja. U transkriptu je vježba koju samo radili.

Tema transkripta

Voditelj je Analitičar, nova osoba predstavlja temu, njezino ime je MiNa. U prvom dijelu ja govorim o našim razlozima zašto smo došli svi ovdje i o svom iskustvu prisjećanja i buđenja. Nakon toga predstavljam MiNu. Zatim ona preuzima, odmah počinje i energetski rad. U transkriptu je energetski rad.

Tema transkripta

Inn je osoba sa osme razine, Analitičar je voditelj ove snimke. U transkriptu je odmah i vježba.

Tema transkripta

Sve što Ena govori u ovom predavanju i vježbi teško je staviti u riječi i zapravo nema baš puno smisla da vam to opisujem. Možemo reći ovdje kao natuknicu da se radi o Ljubavi kao cjelokupnosti svega.. i onih dijelova koji su svjesni ljubavi i onih koji su se zatvorili prema ljubavi. Ona govori o rastu i učenju kroz iskustva boli i patnje i dolaska na kraju do shvaćanja te Ljubavi kao cjelokupnosti. U transkriptu je vježba.

Tema transkripta

U ovom predavanju prepričavam Analitičara i Kreatoricu, nakon toga Istraživač govori direktno. U transkriptu nalaze se sve vježbe koje su predložili i koje smo zajedno radili.

Tema transkripta

Analitičar je voditelj, a Istraživač vodi ovu temu. Na početku kada krenemo raditi Istraživač kaže nešto što ispadne jako smiješno i ja se počnem smijati. U snimci čujete kako govorim da taj dio neće ići u snimku ali onda je promijenjena odluka.Ono što su nam oni danas pokazali je snaga, naša snaga, njihova snaga, snaga općenito. A svatko od njih je drugačiji, svatko je pun ljubavi ali imaju drugačiji izražaj, tako da mi je zapravo prisutnost Analitičara pomogla da se saberem. Jedno zanimljivo i smiješno iskustvo.. prvo taj smijeh da bi onda završili u snazi. U transkriptu je vježba.

Tema transkripta

Ovo je bilo specijalno druženje i zapravo puno opisivanja nema smisla. Na početku objašnjavam da imamo novu osobu, ženu, visoke razine, koja je u raznim vijećima, sa puno iskustva. Nakon što je najavila svoj dolazak na druženje i energetski rad puno njih se prijavilo kako bi radilo s njom. Zbog toga smo imali priliku biti dio velike grupe koja se povezala na raznim razinama i raznim mjestima uokolo planete i na udaljenosti od planete. Kao što uvijek govorimo, slično potiče slično i na taj način pružena nam je prilika dopustiti vlastitoj svijesti i snazi da se probudi. U transkriptu se nalazi i vježba.

Tema transkripta

Ovo je predavanje kada je Istraživač bio prvi puta. Druženje koje smo imali s njim i koje je sada u ovoj snimci moglo vam je pokazati širinu i snagu koju možete imati kada ste inkarnirani i budni na tim višim razinama. Na početku ga vidimo u njegovoj zanesenosti i entuzijazmu, kako se trudi (i uspijeva) nasmijati sve oko sebe. Zatim počinje biti sve ozbiljniji kako ulazimo u temu, da bi na kraju kroz aktivan rad koji smo radili pokazao svoju svijest, svoju snagu, mudrost i iskustvo. Cijela jedna lepeza emocija, budnosti i pristupačnosti jedne osobe koja se trudi samim svojim postojanjem podići razinu vibracija oko sebe. U transkriptu je i aktivan rad.

Tema transkripta

Kreatorica“ vodi ovu temu, nastavak od prošli put. Objašnjava da je prošla vježba (Spiralni vrtlog) bio uvod za ovo. Na početku ja po njezinom naputku pričam događaj koji mi se desio kada sam bila napadnuta sa tehnologijom 2007 godine. Taj događaj na primjeru opisuje stvari o kojima ona dalje priča. Ona govori, a ja prepričavam o tome kako u njezinoj kulturi koriste puno ornamenata koji uz sebe vežu određenu vibracijsku formu koja onda može utjecati na prostor, osobe, prirodu. Kreatorica počinje pričati o temi. Odmah počinje i energetski rad. U transkriptu je i aktivan rad.

Tema transkripta

Ovaj Zoom sastojao se od dvije teme koje smo podijelili na posebne snimke.Ova prva snimka daje informaciju koju oni smatraju da je bitna. Na početku govore da se taj savjet koji daju može primijeniti na bilo koji segment vašeg života. Ovu informaciju prezentira „ona naša“. U ovoj snimci možete čuti njihovu poruku, što je vaša vrijednost, zapis ili ne rada s ljudima, mogućnost padanja pod utjecaj nesvijesti, kako podići svoju svijest unutar sebe. Savjet je da ovo predavanje poslušate (pročitate) nekoliko puta, u njega je utkana snažna vibracija i da se ovom predavanju svako toliko vraćate. Nije bitno želite li ili ne raditi s ljudima, sjetite se da se ova formula može primijeniti na bilo koji segment vašeg života.

Tema transkripta

Današnju teme predstavlja ženska osoba koja je uzela etiketu „kreatorica“. Njezina energija je snažna, osjećajte iza riječi. U predavanju prepričavam svoj doživljaj teme, moj rad s njom i „onom našom“ u protekla dva tjedna. Nakon toga u vježbi govori direktno ona.Da bi ste razumjeli vježbu i aktivan rad koji smo radili potrebno je poslušati predavanje gdje se daju direktne upute oko vježbe.Kroz ovo predavanje nastojimo potaknuti vlastito buđenje, vlastitu energiju. Živeći u uspavanosti na ovim prostorima i ovakvim okolnostima zaboravili smo i uspavali svoje sposobnosti. Sada ih budimo, dopuštajući sebi u vlastitom ritmu vježbanje svoje energije, svojih osjeta, dubinskog osjećanja sebe i vlastitog postojanja.

Tema transkripta

Opis svijesti kao tišine i zatim rast i razvoj. Govorimo o gustoći u kojoj naše svijesti trenutno imaju iskustva kroz ova tijela koja živimo. Na koji način to doživljavamo i kako si olakšati i nadići taj osjećaj stisnutosti. Kako bi došli u unutarnju tišinu i ugodu, a zatim lakše i jasnije spoznali vlastitu svijest kroz tijelo. Ovo predavanje kao i aktivan rad ispunjeno je jako njihovom podrškom i ljubavlju.

Tema transkripta

Ovu temu vode „ona naša“ i „analitičar“ ali svi radimo kao grupa. Prenosim njihovu ideju oko teme. Potreba da se otvori / aktivira / pokrene sedma čakra, kao simbolično spoj ovog izdanja / osobnosti i vaše svijesti (nije važno na koji način ste došli). Svatko od nas zna raditi s energijama, bez obzira jeste li toga svjesni. Objašnjenje oko toga. Najveća vrijednost u našem druženju je u vibraciji, slično potiče slično, kako bi ste se sjetili da ste svijest i da je to sve vama prirodno.

Tema transkripta

Ova priča bitna je vibracijski, ne informacijski. Kako bi vam pomogla proširiti naučene / nametnute obrasce što sve postoji..

Tema transkripta

Ovo je jako specifična tema, osjetite iznutra što vam govori vaša intuicija. Ako vas tema iznutra privlači potrebno je poslušati (pročitati) predavanje od početka do kraja. Nakon toga imate aktivan rad snimku. Jedna civilizacija 4te razine, ne humanoidnog oblika ovdje je radila nešto što je mnoge ostavilo u stisnutosti. O čemu se radi čut ćete (pročitati) u predavanju, osjetite iznutra zove li vas da poslušate (pročitate). Predavanje predstavlja jedna muška osoba, visoke razine postojanja, također opisujem moj kontakt s njim i njegovu civilizaciju i zapis koji smo dali nakon što se to meni oslobodilo.

Tema transkripta

Temu vodi „Ona naša“, ovo je nastavak. U transkriptu je i vježba koju smo zajedno radili.

Tema transkripta

Na početku pričamo o „vijeću“ koje je prisutno u ovoj snimci, uz sve ostale koji su uvijek s nama. „Ona naša“ predstavlja temu. Pričamo o ljubavi ali na jedan drugačiji način. U transkriptu je odmah i vježba koju zajedno radimo.

Tema transkripta

Ovo je važna tema za mnoge. Radimo s njima svi zajedno kao grupa, koristimo snagu grupe kako bi došli do svoje vlastite snage i odvezali sve što nije naše ili što nas veže za nešto ili nekoga.

Tema transkripta

Ovu temu predstavlja nova osoba koji je sebi uzeo etiketu „učitelj samoiscjeljenja“. Snažne je energije, sa visoke razine, osjećajte dok slušate (čitate). Kroz ovo predavanje osjeti se puuuuno ljubavi i podrške, možete ga slušati (čitati) i kada vam je potrebna ljubav i podrška.

Tema transkripta

Ovdje je prvi put bio Analitičar, ovo je toliko kompleksno pa super da je sada i u tekstualnom obliku. U tekstu je odmah i vježba.

Tema transkripta

Treći nastavak, ona govori, predivan tekst, predivna vibracija, predivne poruke.

Tema transkripta

Danas je drugi nastavak, radimo ponovno s njom, neke stvari ona želi reći i objasniti, onda ćemo raditi vježbu.

Tema transkripta

Ženska osoba iz Intergalaktičke organizacije vodi ovu temu, kasnije kroz snimke dobiva etiketu „Ona naša“.

Tema transkripta

Treći dio ovog ciklusa nema transkript jer nije bilo predavanja, odmah smo radili zajedno svi vježbu.

Prenosim njega koji vodi vježbu, treći dio ovog ciklusa. Vrijednost ovoga nije u riječima nego u vibraciji. Simbolično rečeno ovo bi mogli nazvati – vlastita uspavanka vašoj vlastitoj svijesti unutar vas. Dovodi do buđenja ovdje.

Tema transkripta

Ovaj ciklus „putovanje sa sviješću“ vezan je za vježbanja osjećanja vaše vlastite energije. Nije poanta u tome koliko vidite ili osjetite nego što se dešava unutar vas dok radite ove vježbe.

Tema transkripta

Prisjećanjem sebe aktiviramo svoju vibraciju. Prisjećanje ne treba ići kroz um. Kako mi počnemo više vibrirati tako počinjemo djelovati ovdje više kroz energiju (svjesno ili nesvjesno). Na višim razinama stvari se mogu zapisati vibracijski, ako ste došli ovdje djelovati vaš zapis ovdje se „snima“. Taj zapis kasnije se može iskoristiti na drugim prostorima gdje je potrebno takvo djelovanje. Opisujem s kim danas radimo i spominjem organizacije ove i van ove galaksije. Pričam o izazovima koje sam imala prilikom prvog susreta sa civilizacijom visoke razine koja je u ovoj snimci predstavnik ove teme i kako sam nadišla izazove. Zatim opisujem s kim radimo u ovoj snimci, muška osoba, vrlo mudra i stara, pripada jednoj od najstarijih poznatih civilizacija.Objašnjavam da unutar te velike Intergalaktičke organizacije postoji skupina koja radi sa nama, tako da uvijek cijela ta skupina radi sa nama, a jedna osoba se izdvoji i predstavi temu.

Tema transkripta

Treći dio, ista osoba priča kao i zadnja dva puta. Na početku ja dajem kratki osvrt na buđenje i moj kontakt s njima. Dopuštanje vlastitoj energiji iznutra da se budi. Naglašava se da je najveća vrijednost Kutka u vibraciji, ne riječima. S njima nas spaja vibracijski dio i zato oni mogu raditi s nama. Gledajte ove snimke kao vremenski period u kojem vi pokrenete video i onda osjećate sebe. Fokus staviti na sebe.

Tema transkripta

Radimo nastavak, govori ista ženska osoba kao prošli put, ovaj put ne prepričavam nego više ona direktno govori. Nije bitno da li vam je ovo što pričamo jasno, jer nije komplicirano nego je bitno da osjećate dok slušate, da se otvorite prema sebi.

Tema transkripta

Tema je jednostavna što se tiče shvaćanja iz našeg uma. Ali ovdje je bitno da slušate iznutra, da se otvorite vlastitoj mudrosti, da osjećate vibraciju ispod.Svatko tko je došao ovdje djelovati došao je zbog ove teme – donijeti vibraciju stvaranja na ove prostore. Jedna ženska osoba iz Intergalaktičke organizacije vodi ovu temu iako svi rade kao grupa s nama. Ona pripada civilizaciji koja je jedna od začetnika humanoidnog oblika u ovoj galaksiji.

Tema transkripta

Radimo sa Intergalaktičkom organizacijom. Ona je sastavljena od raznih civilizacija, u ovoj snimci radimo sa civilizacijom koja je sudjelovala u stvaranju ljudske rase ovdje. I dalje govorimo bez imena.​​​​​​​Mi imamo fizičku genetsku liniju. Oblikovanje našeg mišljenja o našem postojanju ovdje, manipulacija. Stisnutost života ovdje, preživljavanje. Kroz ovakav rad otvaramo se znanju unutar sebe, kako bi izašli iz „nametnutih kutijica“ u koje smo stavljeni.

Tema transkripta

Puno nas na Kutku ima jako puno iskustva na raznim razinama postojanja, puno nas svoje korijenje vuče iz drugih galaksija. Radimo dvije teme. Prvu temu prenosim od Intergalaktičke organizacije, s više razine postojanja. Drugu temu radimo s organizacijom iz ove galaksije, koja cijelo vrijeme i radi s nama.

Tema transkripta

Unutarnje omatanje vlastitom ljubavlju i onda iz toga iscjeljenje. Pričamo o tome kako smo svi isprepleteni i svi zajedno radimo za jedan cilj. Počeli smo na Kutku stvarati snažan energetski otisak, vibracijsko polje, što to znači i zašto je bitno i kakvu zbog toga asistenciju dobivamo. Jedina razlika između svih njih i nas je to što smo mi još uvijek u zaboravu.

Tema transkripta

Kroz ovo predavanje i meditaciju radimo sa jednom civilizacijom iz unutrašnjosti zemlje.

Tema transkripta

Kompleksnost našeg postojanja. Pričamo o tome što se dešava u trenutku dok snimamo na planeti i transformacija svijesti ovdje. Uslijed aktivacija i rada na sebi počinjemo vibrirati na drugačiji način, plus podiže se i vibracija na globalnom nivou, ostajemo izazov sami sebi. Izazovi naše osobnosti, jadnost, drama, samosažaljenje, izlaganje nesvijesti. Važnost sabiranja, smirivanja uma, zaštite i podizanja vibracija. Micanje od vlastite identifikacije i micanje od nezdravog načina života i izlaganja nepotrebnim informacijama.

Tema transkripta

Cilj svih nas je isti – da svoju najvišu razinu vibracije i svoje najsnažnije vibracijske sposobnosti probudimo tu. Da počnemo vibrirati sa tim. Micanje svih priča o Bogovima, Božicama, mitologiji kako bi svoj prostor ostavili čistima za sebe, da bi ste sve to mogli probuditi unutar sebe. Dopuštanje buđenja konkretne vibracije unutar vas.. objašnjenje zašto je to putovanje bitno i što vas u tome može spriječiti. Zašto je to bitno za samoiscjeljenje i za asistenciju globalnom.

Tema transkripta

Vi ne želite samo trenutno zasvijetliti, želite ostati svjetlo na ovim prostorima, a to se gradi, za to je potreban trud. Mi se iz Izvora spuštamo po vlastitoj liniji, skupljajući iskustva. Naš dolazak ovdje na zadatak, načini dolaska. Nosimo u sebi snažan impuls vlastite svijesti i iskustva ovakvog infiltriranja i djelovanja na ovakvim zadacima. Nakon što smo došli ovdje odmah smo poklopljeni na razne načine. Manipulacija na ovim prostorima.

Tema transkripta

Da bi mogli spustiti vlastita znanja viših razina moramo doći do osjećaja vlastite vrijednosti ovdje, u ovom tijelu; izazovi dolaska do toga i kako ih nadići. Svi smo donijeli neku svoju „specijalnost“, znanja, dozvoliti sebi vidjeti ih kao vrijednost ovdje. Što znači aktivacija, što se unutar nas budi.. razlog zašto smo tu. Stav iznutra koji nam dozvoljava shvaćanje vlastite vrijednosti i buđenja.

Tema transkripta

Buđenje, slušanje vlastite intuicije. Važnost kontrole nad svojim dijelovima / zaštita.

Tema transkripta

Utjecaj energija na vas, što znači zadržati stabilnost unutar sebe. Shvatiti koliko je bitno na što usmjeravamo misli, s kim ste u kontaktu i na koji način, s čim se zatrpavate. Podizanje vlastite vibracije i privlačenje pažnje uslijed toga. Na koji način nas se može rušiti u svakodnevici. Vaša energetska osjetljivost, svjesni život. Što zapravo znači buđenje, osjećati sebe u svakodnevici, razmišljati o sebi kao o svojoj cjelokupnosti.

Tema transkripta

Isključivanje iz medijskog svijeta. Povezivanje na dubokoj razini sa sobom i vlastitom ekipom na raznim razinama postojanja. Komunikacija sa najvišim razinama postojanja, drugačija vrsta telepatije, simboli, mi kao simboli, aktivacija. Utišavanje uma (kokoši u kokošinjcu) kako bi izbjegli paranoje. Sjedenje na dvije stolice; doprinos kolektivu, donošenje odluke da budete u svom centru, što radite da bi ste se stavili u centar. Namjera da svoju vibraciju/pažnju iz glave spustite u srčanu čakru. Danas radimo buđenje vlastitih simbola iznutra. Svatko od nas ima vlastiti zapis, prepoznavanje sa različitih razina. Važnost zašto nas je toliko ovdje, na planeti, oko planete; zašto smo se odlučili spustiti ovdje. Energetska čistoća uma, prostora, hrane, važnost toga, buđenje.

Tema transkripta

Kako i zašto energetski očistiti hranu, kako jesti svjesno i osjetiti koja hrana nam je potrebna i kada. Čišćenje hrane i zahvalnost za hranu kao poštovanje sebe i života.

Tema transkripta

Budimo u sebi onaj iskonski, snažni dio koji je u stanju vidjeti ljepotu unutar sebe i oko sebe bez obzira što se događa oko nas. Taj dio nas dolazi iz Izvora i osjeća iskru života u svemu. Vrlo važno za svakodnevicu. Nije bitno osjećate li se sada stisnuto ili odlično, rad na vibracijama kako biste propustili kroz sebe što više vlastite svijesti bitan je za svaki trenutak.

Tema transkripta

Otvarate se iznutra vibracijski prema prisjećanju svega onoga što u bilo kojoj formi i u bilo kojem obliku i na bilo kojem svijetu u prošlosti ste znali, kako bi vam vibracija tog znanja otvorila sva vrata iznutra koja vam trebaju ovdje za djelovanje.

Tema transkripta

Ovo je važan video (tekst), dajte mu priliku ako vam na prvi pogled i ne bude jasan, otvorite se prema sebi i neki novim, naprednijim načinima ophođenja prema sebi.

Tema transkripta

Balansiramo svoje gornje i donje dijelove i centriramo se kroz „svjetlosni oblačić“ u srčanoj čakri, kako bismo došli do osjećaja unutarnjeg mira i mekoće. Učimo kako se stabilizirati u trenucima kada ispadnemo iz sebe ili se osjećamo loše, depresivno i teško. Radimo na svim vibracijama uslijed kojih tražimo ispunjenje kroz potrebu za vanjskim događajima ili ljudima. Spajamo se sa svojom svijesti i mekanim unutarnjim svjetlom u području srca kako bismo umirili svoju osobnost i lakše prošli kroz izazove i teške trenutke.

Tema transkripta

Kako ne pomiješati intuiciju koja je ovdje i sada od osjećaja koji ide kroz želju da se iz nečega izvučete, spasite, da vam se nešto otvori.