Transkripti popis

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tema transkripta

Ovu temu vode „ona naša“ i „analitičar“ ali svi radimo kao grupa. Prenosim njihovu ideju oko teme. Potreba da se otvori / aktivira / pokrene sedma čakra, kao simbolično spoj ovog izdanja / osobnosti i vaše svijesti (nije važno na koji način ste došli). Svatko od nas zna raditi s energijama, bez obzira jeste li toga svjesni. Objašnjenje oko toga. Najveća vrijednost u našem druženju je u vibraciji, slično potiče slično, kako bi ste se sjetili da ste svijest i da je to sve vama prirodno.

Tema transkripta

Ova priča bitna je vibracijski, ne informacijski. Kako bi vam pomogla proširiti naučene / nametnute obrasce što sve postoji..

Tema transkripta

Ovo je jako specifična tema, osjetite iznutra što vam govori vaša intuicija. Ako vas tema iznutra privlači potrebno je poslušati (pročitati) predavanje od početka do kraja. Nakon toga imate aktivan rad snimku. Jedna civilizacija 4te razine, ne humanoidnog oblika ovdje je radila nešto što je mnoge ostavilo u stisnutosti. O čemu se radi čut ćete (pročitati) u predavanju, osjetite iznutra zove li vas da poslušate (pročitate). Predavanje predstavlja jedna muška osoba, visoke razine postojanja, također opisujem moj kontakt s njim i njegovu civilizaciju i zapis koji smo dali nakon što se to meni oslobodilo.

Tema transkripta

Temu vodi „Ona naša“, ovo je nastavak. U transkriptu je i vježba koju smo zajedno radili.

Tema transkripta

Na početku pričamo o „vijeću“ koje je prisutno u ovoj snimci, uz sve ostale koji su uvijek s nama. „Ona naša“ predstavlja temu. Pričamo o ljubavi ali na jedan drugačiji način. U transkriptu je odmah i vježba koju zajedno radimo.

Tema transkripta

Ovo je važna tema za mnoge. Radimo s njima svi zajedno kao grupa, koristimo snagu grupe kako bi došli do svoje vlastite snage i odvezali sve što nije naše ili što nas veže za nešto ili nekoga.

Tema transkripta

Ovu temu predstavlja nova osoba koji je sebi uzeo etiketu „učitelj samoiscjeljenja“. Snažne je energije, sa visoke razine, osjećajte dok slušate (čitate). Kroz ovo predavanje osjeti se puuuuno ljubavi i podrške, možete ga slušati (čitati) i kada vam je potrebna ljubav i podrška.

Tema transkripta

Ovdje je prvi put bio Analitičar, ovo je toliko kompleksno pa super da je sada i u tekstualnom obliku. U tekstu je odmah i vježba.

Tema transkripta

Treći nastavak, ona govori, predivan tekst, predivna vibracija, predivne poruke.

Tema transkripta

Danas je drugi nastavak, radimo ponovno s njom, neke stvari ona želi reći i objasniti, onda ćemo raditi vježbu.

Tema transkripta

Ženska osoba iz Intergalaktičke organizacije vodi ovu temu, kasnije kroz snimke dobiva etiketu „Ona naša“.

Tema transkripta

Treći dio ovog ciklusa nema transkript jer nije bilo predavanja, odmah smo radili zajedno svi vježbu.

Prenosim njega koji vodi vježbu, treći dio ovog ciklusa. Vrijednost ovoga nije u riječima nego u vibraciji. Simbolično rečeno ovo bi mogli nazvati – vlastita uspavanka vašoj vlastitoj svijesti unutar vas. Dovodi do buđenja ovdje.

Tema transkripta

Ovaj ciklus „putovanje sa sviješću“ vezan je za vježbanja osjećanja vaše vlastite energije. Nije poanta u tome koliko vidite ili osjetite nego što se dešava unutar vas dok radite ove vježbe.

Tema transkripta

Prisjećanjem sebe aktiviramo svoju vibraciju. Prisjećanje ne treba ići kroz um. Kako mi počnemo više vibrirati tako počinjemo djelovati ovdje više kroz energiju (svjesno ili nesvjesno). Na višim razinama stvari se mogu zapisati vibracijski, ako ste došli ovdje djelovati vaš zapis ovdje se „snima“. Taj zapis kasnije se može iskoristiti na drugim prostorima gdje je potrebno takvo djelovanje. Opisujem s kim danas radimo i spominjem organizacije ove i van ove galaksije. Pričam o izazovima koje sam imala prilikom prvog susreta sa civilizacijom visoke razine koja je u ovoj snimci predstavnik ove teme i kako sam nadišla izazove. Zatim opisujem s kim radimo u ovoj snimci, muška osoba, vrlo mudra i stara, pripada jednoj od najstarijih poznatih civilizacija.Objašnjavam da unutar te velike Intergalaktičke organizacije postoji skupina koja radi sa nama, tako da uvijek cijela ta skupina radi sa nama, a jedna osoba se izdvoji i predstavi temu.

Tema transkripta

Treći dio, ista osoba priča kao i zadnja dva puta. Na početku ja dajem kratki osvrt na buđenje i moj kontakt s njima. Dopuštanje vlastitoj energiji iznutra da se budi. Naglašava se da je najveća vrijednost Kutka u vibraciji, ne riječima. S njima nas spaja vibracijski dio i zato oni mogu raditi s nama. Gledajte ove snimke kao vremenski period u kojem vi pokrenete video i onda osjećate sebe. Fokus staviti na sebe.

Tema transkripta

Radimo nastavak, govori ista ženska osoba kao prošli put, ovaj put ne prepričavam nego više ona direktno govori. Nije bitno da li vam je ovo što pričamo jasno, jer nije komplicirano nego je bitno da osjećate dok slušate, da se otvorite prema sebi.

Tema transkripta

Tema je jednostavna što se tiče shvaćanja iz našeg uma. Ali ovdje je bitno da slušate iznutra, da se otvorite vlastitoj mudrosti, da osjećate vibraciju ispod.Svatko tko je došao ovdje djelovati došao je zbog ove teme – donijeti vibraciju stvaranja na ove prostore. Jedna ženska osoba iz Intergalaktičke organizacije vodi ovu temu iako svi rade kao grupa s nama. Ona pripada civilizaciji koja je jedna od začetnika humanoidnog oblika u ovoj galaksiji.

Tema transkripta

Radimo sa Intergalaktičkom organizacijom. Ona je sastavljena od raznih civilizacija, u ovoj snimci radimo sa civilizacijom koja je sudjelovala u stvaranju ljudske rase ovdje. I dalje govorimo bez imena.​​​​​​​Mi imamo fizičku genetsku liniju. Oblikovanje našeg mišljenja o našem postojanju ovdje, manipulacija. Stisnutost života ovdje, preživljavanje. Kroz ovakav rad otvaramo se znanju unutar sebe, kako bi izašli iz „nametnutih kutijica“ u koje smo stavljeni.

Tema transkripta

Puno nas na Kutku ima jako puno iskustva na raznim razinama postojanja, puno nas svoje korijenje vuče iz drugih galaksija. Radimo dvije teme. Prvu temu prenosim od Intergalaktičke organizacije, s više razine postojanja. Drugu temu radimo s organizacijom iz ove galaksije, koja cijelo vrijeme i radi s nama.

Tema transkripta

Unutarnje omatanje vlastitom ljubavlju i onda iz toga iscjeljenje. Pričamo o tome kako smo svi isprepleteni i svi zajedno radimo za jedan cilj. Počeli smo na Kutku stvarati snažan energetski otisak, vibracijsko polje, što to znači i zašto je bitno i kakvu zbog toga asistenciju dobivamo. Jedina razlika između svih njih i nas je to što smo mi još uvijek u zaboravu.

Tema transkripta

Kroz ovo predavanje i meditaciju radimo sa jednom civilizacijom iz unutrašnjosti zemlje.

Tema transkripta

Kompleksnost našeg postojanja. Pričamo o tome što se dešava u trenutku dok snimamo na planeti i transformacija svijesti ovdje. Uslijed aktivacija i rada na sebi počinjemo vibrirati na drugačiji način, plus podiže se i vibracija na globalnom nivou, ostajemo izazov sami sebi. Izazovi naše osobnosti, jadnost, drama, samosažaljenje, izlaganje nesvijesti. Važnost sabiranja, smirivanja uma, zaštite i podizanja vibracija. Micanje od vlastite identifikacije i micanje od nezdravog načina života i izlaganja nepotrebnim informacijama.

Tema transkripta

Cilj svih nas je isti – da svoju najvišu razinu vibracije i svoje najsnažnije vibracijske sposobnosti probudimo tu. Da počnemo vibrirati sa tim. Micanje svih priča o Bogovima, Božicama, mitologiji kako bi svoj prostor ostavili čistima za sebe, da bi ste sve to mogli probuditi unutar sebe. Dopuštanje buđenja konkretne vibracije unutar vas.. objašnjenje zašto je to putovanje bitno i što vas u tome može spriječiti. Zašto je to bitno za samoiscjeljenje i za asistenciju globalnom.

Tema transkripta

Vi ne želite samo trenutno zasvijetliti, želite ostati svjetlo na ovim prostorima, a to se gradi, za to je potreban trud. Mi se iz Izvora spuštamo po vlastitoj liniji, skupljajući iskustva. Naš dolazak ovdje na zadatak, načini dolaska. Nosimo u sebi snažan impuls vlastite svijesti i iskustva ovakvog infiltriranja i djelovanja na ovakvim zadacima. Nakon što smo došli ovdje odmah smo poklopljeni na razne načine. Manipulacija na ovim prostorima.

Tema transkripta

Da bi mogli spustiti vlastita znanja viših razina moramo doći do osjećaja vlastite vrijednosti ovdje, u ovom tijelu; izazovi dolaska do toga i kako ih nadići. Svi smo donijeli neku svoju „specijalnost“, znanja, dozvoliti sebi vidjeti ih kao vrijednost ovdje. Što znači aktivacija, što se unutar nas budi.. razlog zašto smo tu. Stav iznutra koji nam dozvoljava shvaćanje vlastite vrijednosti i buđenja.

Tema transkripta

Buđenje, slušanje vlastite intuicije. Važnost kontrole nad svojim dijelovima / zaštita.

Tema transkripta

Utjecaj energija na vas, što znači zadržati stabilnost unutar sebe. Shvatiti koliko je bitno na što usmjeravamo misli, s kim ste u kontaktu i na koji način, s čim se zatrpavate. Podizanje vlastite vibracije i privlačenje pažnje uslijed toga. Na koji način nas se može rušiti u svakodnevici. Vaša energetska osjetljivost, svjesni život. Što zapravo znači buđenje, osjećati sebe u svakodnevici, razmišljati o sebi kao o svojoj cjelokupnosti.

Tema transkripta

Isključivanje iz medijskog svijeta. Povezivanje na dubokoj razini sa sobom i vlastitom ekipom na raznim razinama postojanja. Komunikacija sa najvišim razinama postojanja, drugačija vrsta telepatije, simboli, mi kao simboli, aktivacija. Utišavanje uma (kokoši u kokošinjcu) kako bi izbjegli paranoje. Sjedenje na dvije stolice; doprinos kolektivu, donošenje odluke da budete u svom centru, što radite da bi ste se stavili u centar. Namjera da svoju vibraciju/pažnju iz glave spustite u srčanu čakru. Danas radimo buđenje vlastitih simbola iznutra. Svatko od nas ima vlastiti zapis, prepoznavanje sa različitih razina. Važnost zašto nas je toliko ovdje, na planeti, oko planete; zašto smo se odlučili spustiti ovdje. Energetska čistoća uma, prostora, hrane, važnost toga, buđenje.

Tema transkripta

Kako i zašto energetski očistiti hranu, kako jesti svjesno i osjetiti koja hrana nam je potrebna i kada. Čišćenje hrane i zahvalnost za hranu kao poštovanje sebe i života.

Tema transkripta

Budimo u sebi onaj iskonski, snažni dio koji je u stanju vidjeti ljepotu unutar sebe i oko sebe bez obzira što se događa oko nas. Taj dio nas dolazi iz Izvora i osjeća iskru života u svemu. Vrlo važno za svakodnevicu. Nije bitno osjećate li se sada stisnuto ili odlično, rad na vibracijama kako biste propustili kroz sebe što više vlastite svijesti bitan je za svaki trenutak.

Tema transkripta

Otvarate se iznutra vibracijski prema prisjećanju svega onoga što u bilo kojoj formi i u bilo kojem obliku i na bilo kojem svijetu u prošlosti ste znali, kako bi vam vibracija tog znanja otvorila sva vrata iznutra koja vam trebaju ovdje za djelovanje.

Tema transkripta

Ovo je važan video (tekst), dajte mu priliku ako vam na prvi pogled i ne bude jasan, otvorite se prema sebi i neki novim, naprednijim načinima ophođenja prema sebi.

Tema transkripta

Balansiramo svoje gornje i donje dijelove i centriramo se kroz „svjetlosni oblačić“ u srčanoj čakri, kako bismo došli do osjećaja unutarnjeg mira i mekoće. Učimo kako se stabilizirati u trenucima kada ispadnemo iz sebe ili se osjećamo loše, depresivno i teško. Radimo na svim vibracijama uslijed kojih tražimo ispunjenje kroz potrebu za vanjskim događajima ili ljudima. Spajamo se sa svojom svijesti i mekanim unutarnjim svjetlom u području srca kako bismo umirili svoju osobnost i lakše prošli kroz izazove i teške trenutke.

Tema transkripta

Kako ne pomiješati intuiciju koja je ovdje i sada od osjećaja koji ide kroz želju da se iz nečega izvučete, spasite, da vam se nešto otvori.

Tema transkripta

Otvaramo se finijim vibracijama. Osjećamo sebe kao svjetlosno biće kroz sve razine postojanja i uporišnu točku u globalnoj energetskoj mreži. Dopuštamo da „svemir zasvira kroz nas“, tj. da svijest i životna sila prostruji kroz cijelo naše biće, kroz tri razine naših energetskih centara: zdjelice i nogu, srčane čakre i solarnog pleksusa te gornjih centara. Pritom radimo na finijem oslobađanju tih centara i oslobađamo se bilo kakve vezanosti s nesvijesti.

Tema transkripta

Aktiviramo naše gornje centre, u području glave i one iznad glave koje je vrlo teško objasniti riječima, jer nisu poznati našem umu i tek se razvijaju. Otvaramo se vlastitoj istini s viših razina, vlastitoj istini za ovu i sve prošle inkarnacije, kako bismo probudili sjećanja i pojasnili si svoje putovanje.

Tema transkripta

Ovo predavanje govori o nama kao posljedici vlastitih agresora iz prošlosti. Bez obzira o kakvoj agresiji se radilo ispod svake agresije nalazi se bol. Agresija je nedostatak svijesti. Cilj je pristupiti na novi način kako bi iscjeljivali svoju bol.

Tema transkripta

Tema nam je aktivacija srčane. Aktivacija je nešto drugo od samog rada na srčanoj, kojeg imate u nekim prijašnjim temama kada smo radili na oslobađanju srčane čakre, oslobađanju boli itd. To je više fokusirano na transformaciju i oslobađanje. Aktivacija je više fokusirana na povezivanje.

Tema transkripta

Radi se o specijalnoj temi koja je posebno važna za buđenje. Ova tema ne odnosi se na vjeru koja je u čovjeku (unutarnji doživljaj čovjekove vjere), već se vjerski progoni u predavanju i aktivnoj vježbi tiču vjerskih institucija.

Tema transkripta

Aktiviramo shvaćanje naše prave prirode i svijesti kroz područje zdjelice i nogu, kako bi u ovoj inkarnaciji lakše uzemljili ono što mi jesmo dok nismo inkarnirani. Dišemo svoju esenciju kroz područje zdjelice i otvaramo se prema vlastitom zadatku i djelovanju širenja svijesti.

Tema transkripta

U ovom ciklusu aktiviramo se za asistiranje u globalnoj promjeni koja se trenutno odvija. Prisjećamo se tko smo i aktiviramo vlastiti kod kako bismo sproveli kroz sebe što veću razinu svijesti.

Tema transkripta

Govorimo o pomaganju bližnjima, svima onima s kojima osjećamo emotivnu povezanost. Kako znati gdje je granica i osloboditi se naučenih starih obrazaca?

Tema transkripta

U ovom ciklusu budimo svoj potencijal kroz snove. Dok naša tijela spavaju događa se puno toga. Da bi ste duboko zaspali potrebno je opustiti vibraciju i u ovoj temi radimo na opuštanju vibracija stisnutosti koje vam mogu onemogućiti duboki san, a zatim se otvaramo prema buđenju vlastitog potencijala kroz snove i primanju informacija dok naše fizičko tijelo spava.

Tema transkripta

Ovaj video (tekst) je uvodno kratko predavanje za tretman koji radimo nakon toga, a radi se o vašem energetskom odnosu prema prehrani, odnosno vašim trenutnim vibracijama prema prehrani.

Tema transkripta

Pričamo o osjećaju boli ne vežući ga niti za jednu priču i dolazimo do čistog elektriciteta boli koji se nalazi duboko u nama ispod svih slojeva uma, ega i osjećaja. Pristupamo vibraciji boli bez priče uma neovisno o tomu radilo se o fizičkoj ili emotivnoj boli, ovog života ili prošlog života, ove dimenzije ili bilo koje druge dimenzije, jesmo li je svjesni ili ne.

Tema transkripta

Duboka razina suočavanja s vibracijama koje smo donijeli od prije i koje su se potvrđivale od djetinjstva pa na dalje. Prihvaćanje da ne postoji ništa što nije vaša odgovornost. Shvaćanje sebe kao neprekinuti niz, te oslobađanje vibracija koje nas vezuju za događaje, stvari i ljude kroz prošle živote.

Tema transkripta

Oslobađanje od prošlosti kroz micanje vibracijske vezanosti za sve pretke s mamine i tatine strane kako bi lakše osjetili vlastite vibracije koje su aktivne i na kojima trebamo raditi.