Prolaznost, sreća

- Aktivan rad, 26 min -
- , 26 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Prije ovog Zoom-a slala sam nekoliko mailova s uputama, možete ih pronaći dolje ispod videa, kroz njih ćete vidjeti o kome se radi i tko nam je bio u gostima 😊. Ako radite prvi put savjet je da prvo prođete kroz pitanja u mailovima. Nakon toga radite koliko god često želite, svakome će ova meditacija i vibracijski što smo radili donijeti nešto drugo. Ako napravite veliku pauzu prije nego što ponovno radite prođite pitanja. 

Što se tiče snimke, na kraju je jedan od njih direktno pričao, nešto smo napravili pola sata prije što je omogućilo da on priča direktno. Međutim trebalo nam je na početku da se uskladimo, kako ne bi imali taj dio svaki put kada ćete raditi snimku izrezala sam, snimka počinje kada on počinje pričati.

Sve ostalo imate u tekstu ispod videa 😊

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (1.2. 2024), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Transkript
Broj videa: 168.
Dodatne informacije o videu

PRVI MAIL:

Upoznala sam tri nove osobe koje će biti na idućem Zoom-u i upravo s njima odradila tretman.
Napominjem da ja ne idem fizički kod njih, idem sa svijesti i kako smo rekli svatko ima svoj način kako to radi.

Oni su dio ove velike Intergalaktičke skupine koja se nalazi trenutno u našem solarnom sustavu, osobno nikada do sada nisam komunicirala s njihovom vrstom iz ovog izdanja. Komunikacija ide kroz telepatiju i kroz zvukove koji oni proizvode, a koji onda prolaze kroz vas. Iskreno jako je teško uopće opisati i objasniti našim rječnikom. Ali oni vas izlože nekakvim zvukovima koje zapravo vi ne čujete (ja barem nisam čula, možda netko od vas bude čuo) ali koji vibracijski prolaze kroz vas, meni je bio osjećaj kao da se svaka moja stanica ispire.

Zatim su mi rekli nešto što bi mogli prevesti „sve počinje od zvuka“, ali sam shvatila da misle na vibraciju, koju oni pretpostavljam čuju kao zvuk. I onda su mi rekli da će me izložiti „pra-zvuku“ (to bi ja tako prevela), shvatila sam da misle na vibraciju koja je pra vibracija, početna vibracija, koja je bila na samom početku, valjda stvaranja, nisam sigurna na što točno misle. Moj doživljaj toga je bio kao da lebdim s njima u svemiru i kao da taj zvuk, koji ja nisam čula ali sam po vibraciji shvatila da postoji prolazi kroz svaku moju stanicu.
Čudili su se kako mi općenito ovdje imamo puno misli jer sam ja u svemu tome počela razmišljati kako ću ja to uopće vama moći opisati 😊, pa su mi savjetovali da ne mislim. Eh, ne shvaćaju oni da to nije tako jednostavno 😊. Ali potrudila sam se pa sam onda počela osjećati kao da taj nazovimo ga pra zvuk prolazi i kroz moj um i svaku stanicu uma, simbolično rečeno. Meni je sve skupa bio osjećaj ispiranja na staničnom nivou.

Zatim su mi rekli da će do Zoom-a raditi sa mnom, kako bi ih mogla prenijeti na Zoom-u. Mislim da nije moguće da itko od njih priča ali se moram izbalansirati nekako i povezati s njima kako bi vam mogla prevoditi. Analitičar će mi pomoći ako zapnem, ali oni žele da probam sama, za to se moram izbalansirati s njima.
Razlog zašto već sada vam šaljem najavu su njihove upute koje sam ipak nekako uspjela shvatiti 😊

Ovo je pitanje, tj. ovako bi se stavilo u naše riječi:

Jeste li spremni roditi se ponovno u ovim tijelima?

Jeste li spremni na vlastitu transformaciju?

Manje su bitne riječi, na Kutku je cilj uvijek isti, buđenje. Više je bitno sve iza toga, što vam ja ne mogu trenutno objasniti bolje nego što jesam 😊

Ako sam dobro shvatila oni imaju svoje ljude na terenu, pa tko zna možda netko od vas pripada njima. Probajte osjećati, nemojte imati očekivanja niti namjere, samo osjećajte i pitajte se ova pitanja tu i tamo do idućeg četvrtka. Ako pripadate njima to ćete vrlo jasno znati, takve stvari se znaju, nema nakon toga pitanja. Ako ne pripadate njima imat ćete novo iskustvo, jako su zapravo simpatični i dragi i mudri i blagi, ne znam kako bi ih opisala. Prvo sam ih se malo uplašila jer su ozbiljni jako, tek kada smo došli do tog pra zvuka i osjećaja lebdenja u svemiru sam ih osjetila za ono što jesu 🥰. Prije toga sam se malo skrivala iza Analitičara i samu sebe bodrila da je sve ok 😁. Sada sam jako zahvalna na iskustvu i što ću dalje raditi s njima. Jako sam sretna da su odlučili ostaviti zapis na Kutku, tako da je ovo prilika svima nama za još jedno nezaboravno druženje koje ćete kasnije u snimci moći ponavljati 🥰

Ako će biti još kakvih uputa do Zoom-a javim se 😊

Šaljem veliku podršku i zagrljaj 🤗💜🤍💙


DRUGI MAIL:

Dragi svi, za sve koji namjeravaju prisustvovati Zoomu i koji su osjetili prošla pitanja oni šalju novi set pitanja, novi val rekla bih koji se može staviti u riječi ispod.

Ako vas sve ovo privlači onda sva ta pitanja i od prošli put i ova sada i nova ako će ih biti osjetite kao vibracijske trigere i osjećajte što se počinje možda "kuhati" unutar vas.. kako bi onda kroz Zoom ili snimku to oslobađali..

Oni su nevjerojatno moćni i precizni i mogu vas dovesti do vlastitog otvaranja kada osjetite te prapočetke kako sam ja to stavila u riječi. Kako bi onda vremenom shvatili da ih niste zaboravili jer smo od njih izgrađeni.

I kao što znate manje su bitne riječi, najbitnija je vibracija. Oni su tu, ne toliko daleko od nas ali na višoj vibracijskoj razini i odlučili su nam u ovom trenutku asistirati, pa tko osjeti poziv iskoristite to. Ja vam mogu garantirati da su puni ljubavi i podrške, neke blagosti i mudrosti prapočetaka, osjećaj koji u meni osobno pobuđuje rad s njima je buđenje na staničnom nivou.

Koja je vaša pjesma?

(Pritom se misli na da li je vaša pjesma tužna, sretna, stisnuta, slobodna, prodorna, tiha, međutim "kakva je vaša pjesma" što bi bilo pravilnije onda napisati ne odaje tu vibraciju, "koja" je vibracijski je ispravna, zato se tako pitajte)


Jeste li spremni na promjenu vlastite pjesme?

(Misli se na promjenu vlastitih vibracija)


Šaljem vam svima zagrljaj i podršku 🤗💙

TREĆI MAIL:

Vjerujete li u čistoću?

Postoji li čistoća unutar vas?

Što vas sprječava da živite svoju čistoću?


Čistoća u ovom kontekstu znači protočnost ali vibracija koju oni daju zapravo više se krije iza riječi čistoća. 
Ono što oni šalju je opis potpune čistoće.. kada se osjećamo čisti od svega što nije naše, od svega što nam je bilo nametnuto, od svega što smo si nametnuli.. kada se očistimo od toga svega mi postajemo više protočni..

Za sve koji su ušli u pripremu samo si nadodajte ova pitanja 🤗💙💜🩵

ČETVRTI MAIL:

Što za vas znači sreća?

Trenutak kada ju uhvatite, možete li ju pustiti?

Znajući da ste vi sreća..


Vjerovanje da vam vanjske stvari ili okolnosti ili osobe donose sreću vas veže, odvodi od onog osjećaja koji je „krajnji“ po njima i jako važan za nas ovdje, a to je potpuno shvaćanje da smo mi sreća. Pri tome oni misle na vibraciju koja nam dovodi osmijeh na lice bez razloga, uzbuđenje bez razloga, mir bez razloga.. samo zato jer osjećamo da smo živi..

Ovo su zadnje upute prije druženja. Za sve koji rade po uputama samo osjećajte što se sve dešava unutar vas. Naravno svatko od vas je i dalje u svojim procesima, temama, tretmanima, ovo je univerzalna tema po njima koja može svakoj temi na kojoj radite dodati tu notu „buđenja“.

Zvanično ćemo ih nazvati O-O-O, to nije njihovo pravo ime nego mi je Analitičar rekao da ih nazovem onako kako ih doživljavam, kada sam ovo predložila rekli su da se vibracijski slažu.
Troje ih je, isto izgledaju, jako su specifični pa ih ova slova / oznake / vibracija dobro opisuju, podsjećajući na prapočetak svega.

Pozdravljaju vas sve, na svoj način i kažu da se vesele „druženju“.
Imajte na umu da je Zoom točka u vremenu i prostoru gdje ćemo se naći, a da su oni već ovdje i da ako ste se odlučili na ovaj proces s njima onda se to već dešava sada.
Kako uvijek govorimo, svi smo različiti i stvari doživljavamo na drugačiji način. Ja kao posrednik prenosim onako kako je moj doživljaj, a vi budite iznutra budni na vlastito znanje, buđenje, shvaćanje. Međutim uvijek se podsjetite da još uvijek živimo na relativno niskoj razini i da visoku razinu budite unutar sebe, a ovakvo druženje s osobama visokih razina po principu slično potiče slično nam u tome asistira.

Šaljem podršku i zagrljaj 🤗💙🩷🩵🤍

No items found.
govori:
O - O - O