Uranjanje u vlastitu ljubav, buđenje

- Aktivan rad, 15 min -
- , 15 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Nakon Inna teško je bilo što napisati 😊. Ja sam se u međuvremenu puno više sjetila sebe, svog kruga postojanja kako oni to kažu, svog putovanja, svojih razina. Nisam budna ali se svakim danom sve više i više prisjećam sebe. Zbog toga imam sjećanja na nekoliko svojih razina. Zadnji put kada je bila Ena koristila je i moje tijelo, međutim ona je na šestoj razini i zbog Analitičara i svih njih već sam dosta svjesna te svoje razine pa je to bilo ok. Ali sam u međuvremenu osvijestila povezanost i s Innom i odlučili smo ovaj put da se on i ja direktno spojimo. Ipak mi je malo asistirao Analitičar kao podrška ali se nisam morala spajati s njim kao prošli put. I to bi sve bilo ok da Innova osobnost nije s tako visoke razine i toliko snažna. Nismo željeli prije Zoom-a isprobavati jer svako ovakvo spajanje naporno je za moje fizičko tijelo ovdje, pa je dogovor bio da ćemo probati, ako nećemo moći on će se udaljiti i govoriti kao prošli put. Zbog toga nam je na samom početku trebalo malo da se stabiliziramo jer sam se ja iznutra morala smiriti. On je čista ljubav i ja sam s njim bliska pa samim tim njegova prisutnost je smirujuća. Kada su vidjeli da mi tijelo to može izdržati odlučili smo nastaviti dalje. Obično vam kažem nemojte mene promatrati, ali ovaj put niti ne možete mene promatrati, ja sam duboko u tijelu, ne znam kako bi to drugačije opisala, potpuno smirena s njegovom prisutnošću i slušam i osjetim što radi. Sve što možete vidjeti, pokrete tijela, ruku, mimiku lica, puno se smiješio, govor.. sve je to on. Njegova namjera je bila ostaviti vrlo snažan vibracijski zapis što mu je i uspjelo pa nije želio da se uplašite, da je bio ozbiljan i ostavio takav zapis možda bi vam bilo previše, stoga se odlučio na ovaj izražaj koji je stvarno bio simpatičan i ljubavan. 
Sa snimkom spojena je vrlo snažna vibracija i sjetite se iskoristiti ju kada god osjećate da tonete na bilo koji način. Ponavljanje, svjesnost u svakodnevici i kontrola nad sobom dovodi do buđenja svijesti, a kako je Inn rekao tada je potraga gotova, ljubav za kojom tragate nalazi se u vama. 

Nešto još važno što mi sada Analitičar sugerira da vam napišem. Nikako nemojte ovako nešto probavati, za ovako nešto morate biti svjesno u kontaktu s njima, svjesni tehnologije koju imate i svjesni povezanosti s njima. 
Nažalost još uvijek na planeti nije mir i još uvijek nismo u višoj razini postojanja. Stoga ako nemate ovo sve što vam je sada nabrojano nemojte se u ovako nešto upuštati. Evo to je njegovo savjet, on kaže da ozbiljno shvatite taj savjet.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (21.12. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Transkript
Broj videa: 165.
No items found.
govori:
Inn