Usisavanje vlastite svijesti, vi kao vođenje ljubavi

- Predavanje, 78 min -
- Predavanje + aktivan rad, 78 min -
Govori:

Voditelj je Analitičar, nova osoba predstavlja temu, njezino ime je MiNa. U prvom dijelu ja govorim o našim razlozima zašto smo došli svi ovdje i o svom iskustvu prisjećanja i buđenja. Nakon toga predstavljam MiNu. Zatim ona preuzima, odmah počinje i energetski rad. Snimka je duža, energetski rad možete izdvojeno naći i na linku ispod.

Najveća vrijednost Kutka je u vibraciji, sve što vam stavljamo u riječi služi kako bi vam proširilo vidike prema vlastitom buđenju iznutra.
U jednom trenutku na kraju snimke MiNa govori razlog zašto je odlučeno napraviti ovu snimku, povezano je s mailom koji smo poslali prije par dana. Možete ga pronaći na ovom linku i pod poticajima. Ako ovo slušate u nekoj „budućnosti“ kada više nemamo s tim problem moći ćete se prisjetiti ovih vremena kada smo se trudili sebe iskopati, kada su nam svi asistirali i kada smo dozvoljavali svojoj snazi i ljubavi da se prospu kroz nas. 

Spominje se još jednom koliko je bitna kontrola nad sobom. Ako imate unutarnjih ili vanjskih izazova nemojte dozvoliti svom umu da vas stavlja u dramu, iskoristite te izazove i izrastite kroz njih. Sjetite se da ste vi ljubav i snaga koja hoda ovim prostorima.. kako bi MiNa rekla.. sjetite se da ste vi vođenje ljubavi. <3
Ovo je vrlo snažna snimka. Ukoliko ste spremni prema vlastitom otvaranju može vas izuzetno snažno spojiti sa sobom. Ali ako ste spremni prema otpuštanju i oslobađanju suočit će vas sa stvarima unutar vas koje još trebate iscijeliti i transformirati. Budite samo uporni i iskoristite sve svoje unutarnje izazove za vlastiti rast i učenje.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (14.9. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Aktivan rad posebno izdvojen >>>

Transkript
Broj videa: 158.
govori:
MiNa