Pomak

- Aktivan rad, 20 min -
- , 20 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Prije nego se odlučite na ovu meditaciju pročitajte ova pitanja, ne morate odgovarati na njih nego dopustite da vam podignu vibraciju. Ako meditaciju često ponavljate svako toliko se vratite na pitanja, ne morate svaki put.

Od kuda ide vaš osjećaj slobode?
Koji dio vas kaže da nešto ne možete?
Kojem dijelu vas dozvoljavate da vas vodi po ovom životu?
Tko je odgovoran za vas?
Ako vi nešto ne napravite za sebe, tko će?
Tko ste vi?
Jeste li spremni na buđenje života unutar sebe?
Jeste li spremni otpustiti sve ono što vaš um kaže da vas zadržava?
Jeste li spremni na slobodu?
Upravo sada?
Odlično..

Voditelj je Analitičar, a u posjetu nam je došla Vijećnica. Došla je „inkognito“, kako ne bi napravila pomutnju kao prošli put, a nije niti namjeravala raditi energetski kao prošli put. Međutim neposredno prije nego smo krenuli pojavilo se dosta njih jer očito je privukla pozornost kada je došla. Tako da nas je bilo nešto više nego inače 😊
Oni svi nastojali su podići što više svoju vibraciju i na taj način nam pomoći da i mi podignemo svoju, kao što uvijek govorimo „slično potiče slično“. Ostavljajući nam zapis koji možemo ponavljati kada god osjećamo potrebu za pomakom, odvezivanjem i korakom prema naprijed unutar sebe, prema vlastitim višim vibracijama i njihovom izražaju u ovom svijetu.
Na kraju su nam svi poslali vrlo snažnu podršku što vjerujem da ćete moći osjetiti.
Ovo je još jedna u nizu kratkih vođenih meditacija, svaka u sebi nosi određeni vibracijski zapis i taj zapis je ono najvrijednije, osjećajte, osjećajte, osjećajte i rastvarajte se prema vlastitoj slobodi 😊💜

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (18.1. 2024), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Transkript
Broj videa: 167.
No items found.
govori:
Vijećnica