Ljubav i patnja, samoiscjeljenje

- Predavanje, 44 min -
- Predavanje + aktivan rad, 44 min -
Govori:

Analitičar je voditelj, a nova osoba koja nam se predstavila kao Ena ima predavanje i vodi vježbu. Ona direktno priča. Od početka je snimka prožeta snažnom vibracijom tako da su zato rekli da ju ne izrežem na predavanje i vježbu. Na kraju Analitičar kaže da budete nježni prema sebi i osjećate intuicijom koliko i kada ćete raditi snimku jer je izuzetno snažna.

Ena kaže da ono što je ona došla donijeti je vibracija, a to što ona priča je samo dodatak pa poziva da zatvorite oči i osjećate. Ja bi vam sada dala napomenu koju mi Analitičar govori. Ako imate mogućnost ovu snimku slušati na miru onda napravite upravo tako, udobno se smjestite, zatvorite oči i osjećajte. Ali ako nemate priliku nego slušate dok nešto drugo radite onda on kaže može i tako, jer i na taj način doći ćete u dodir sa vibracijom. Ja bi dodala da on misli na bolje ikako nego nikako :). Ali on kaže da kada god možete napravite na način kako je preporučeno.

Sve što Ena govori u ovom predavanju i vježbi teško je staviti u riječi i zapravo nema baš puno smisla da vam to opisujem. Možemo reći ovdje kao natuknicu da se radi o Ljubavi kao cjelokupnosti svega.. i onih dijelova koji su svjesni ljubavi i onih koji su se zatvorili prema ljubavi. Ona govori o rastu i učenju kroz iskustva boli i patnje i dolaska na kraju do shvaćanja te Ljubavi kao cjelokupnosti.

Kroz vježbu smo radili samoiscjeljenje boli i patnje ako još postoji unutar nas, kroz čistoću naše vlastite ljubavi..

Na kraju kada kaže sve što je mislila dosta se naglo bez pozdrava isključi jer je moje tijelo u tom trenutku bilo već dosta opterećeno pa ga nije željela opterećivati više nego što je potrebno, kao naprimjer na pozdrav :). Ali ostali smo još svi zajedno raditi i na kraju su svi zajedno pozdravili.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (17.8. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Transkript
Broj videa: 156.
govori:
Ena