Meditacija Najviše Razine

Ovo je njihova poruka i razlog zašto ovo pokrećemo, kako bi vas potaknuli na buđenje, na podizanje vibracije i vibracijskim primjerom pokazali kako se to radi.

U trenutku dok postanete svoja sjena zaobilazite one dijelove sebe koji žele svijetliti, kao da im govorite nije ti vrijeme.
Trenutak kada zaobiđete sjenu i izađete na vlastitu svijetlost donosi onaj osjećaj olakšanja koji ste tražili dok ste živjeli u sjeni.
Na taj način shvaćate da nije moguće živjeti u sjeni nadajući se svjetlosti.
Jedino svjetlost donosi protok, sjena samo pokazuje smjer gdje se svjetlost nalazi.
Trenutak prihvaćanja sebe kao svjetlosti trenutak je izlaza iz sjene.
One koja vam kaže da niste još dovoljno dobri, da biste se trebali još truditi u sjeni.
Mi vam kažemo da ste dovoljni, samim tim što postojite. I da vaša sjena kao savršeni putokaz nije mjesto za ostajanje već za prolaz, vaša svjetlost je mjesto na kojem trebate stajati.
Ponosni unutar sebe.. voljeni iznutra, ogrnuti vlastitom ljubavi.
U snazi, svjetlosti, svjesnosti.


Radimo svaku nedjelju i četvrtak u 20 sati. Trajanje 20 minuta.
Radimo preko Zoom.a, možete ili ne imati upaljenu kameru, isključite mikrofone, upalite si ili ne muziku i svijetlite, osjećajte sebe kao najvišu razinu, prihvatite svoju snagu koja je došla ovdje djelovati.
Meditacije su samo za aktivne korisnike Kutka.

Tretmani Utorkom (link u glavnom meniu) su nešto sasvim drugo, kako bi rasporedili vremenski ovo stavljamo četvrtkom i nedjeljom u 20 sati. Trajanje 20 minuta. Link ćete moći naći na ovoj stranici, prije svakog druženja bit će novi link.

Ovo je nešto što vam može pomoći u buđenju, ali nemojte osjećati obavezu niti pritisak ako ne možete. Stavili smo dovoljno često kako bi svatko našao termin za sebe, također ako možete dođite svaki put.

Link:

https://us02web.zoom.us/j/86124072395?pwd=R3aGOuAu12ccAXW6NydTmuWLeBJElI.1

....................

12.7. 2024. - Pišem novu najavu za meditaciju jer se stvari mijenjaju u hodu, kako u praksi vidimo da nešto funkcionira.

(Stare najave možete pronaći ispod u padajućem meniu)

Prvi put meditacija je najavljena kao „samo“ okupljanje, gdje će se oni okupiti, mi i svatko će se spojiti sa svojom najvišom razinom. Prvi puta kada smo to napravili (7.7.) napravljen je i tretman, netko od vas je možda to i osjetio, tretman se „spontano“ desio zbog „spoja“ njihove i naše razine. Taj spoj se desi nakon što se ja spojim s njima na tu prostoriju, nakon što se oni okupe u većem broju i nakon što se mi tu okupimo. Nakon što je krenuo tretman kao i prije u Zoomovima usmjeren je bio samo na podršku svima prilikom buđenja, kao i sve ostalo što radimo. Tako da netko je možda njih vidio, čuo, osjetio, osjetio tretman, netko se nosio sa svojim izazovima u tom trenutku, ovisno što se dešava unutar vas.

Za mene je taj prvi put bio naporan jer nisam to očekivala pa mi je fizičko tijelo bilo izmoreno. Rekli su da ćemo idući put drugačije. Jučer smo radili drugi put (11.7.) i bilo je drugačije, ja sam napravila bolju pripremu od prošlog puta pa sam se podigla u višu razinu, a oni su promijenili način. Ponovno je bio tretman. E sad, ja to stavim u riječ tretman jer ne znam što bih drugo rekla. Ali kada kažemo tretman onda to izaziva neke druge ideje što bi to moglo biti. Ali to bi se najbolje opisalo da ste izloženi visokoj razini kako bi potaknuli vlastitu visoku razinu unutar sebe, slično potiče slično. Ne snima se dodatni zapis kao na ostalim snimkama na Kutku tako da snimka ne bi imala vrijednost. Jučer ih je bilo više pa je meni trebalo vrijeme da shvatim da nam se pridružila nova skupina, bila sam to rekla na kraju međutim niste me svi čuli, a i nema smisla tako na kraju pričati stvari.

Pa idemo dogovoriti ovako, tko misli doći taj dan na meditaciju dođite pet minuta ranije, ako postoji nešto što trebam prenijeti reći ću vam tada. Na kraju ću samo reći da smo završili, a kakve god budem imala novosti, kao sada što ću vam napisati stavit ću ovdje. Kada bude neka promjena stavit ću ovdje na vrh stranice. Tako nećemo opterećivati s mailovima one koji neće doći na meditaciju, a oni koji će biti moći će ovdje vidjeti ako postoji neka poruka.
I dalje je tema na meditacijama buđenje najviše vlastite razine, koja god ona bila. U tome svemu možete imati vlastita probijanja, zatim sve dalje radite preko Kutka i svih tema koje su tamo.
Jučer ih je bilo više i kako mi je sve bilo jako tek sam dok smo krenuli shvatila da je došla dodatno nova skupina, da rade inače s energijama (to je izraz koji ovako kažemo, sve sam već objašnjavala u snimkama prije) i da su vrlo, vrlo moćni. Kasnije sam si razmišljala kako su mi poznati. Tek maloprije sam shvatila zašto su mi poznati, jedan od njih je bio Vida iz knjige Intergalaktički razgovori, a bila ih je skupina.

Sada sam pričala s njim i jedino što sam dobila kao informaciju je da će s nama biti idućih par puta, da će onda općenito vidjeti u kojem smjeru idemo dalje. To je sve što mi je rekao. Naime i njima je ovo sve ispipavanje na terenu, nije da svaki dan ovakve stvari rade s ljudima koji su svjesni da rade s njima, on kaže da puno nas ima različite sposobnosti, ali da ne misli na sposobnosti koje bi trebale izvana biti vidljive, nego na unutarnju razinu vibracije i da oni žele asistirati i pomoći da to kod sebe probudimo, kako bi se lakše općenito probudili.
Tako da sve se dešava u hodu, mogu vam sigurno reći da je namjera da nastavimo ove meditacije kako smo i rekli do daljnjega, ali što će se dešavati vidjet ćemo po putu, koliko sam shvatila oni gledaju kako mi reagiramo (ne ova skupina nego općenito svi koji rade s nama). Tako je bilo prvo samo ćemo zajedno meditirati, pa se pokrenuo "tretman", onda su gledali kako svi na to reagiraju pa se sada desilo da je došla ta nova skupina pomoći svima onima koji inače rade s nama, što to znači i koliko će trajati nisam mogla doznati.

Tako da uputa od Vida je da se samo prepustimo sebi.. svatko sebi.. a da imamo osviještenost da se u tom trenutku nalazimo u snažnoj grupi, pritom misli sve nas koji se okupimo i sve njih.
Evo sada kaže: „Nitko vas ne može spasiti ali ako kroz ova druženja i buđenje više posvijestite u praksi svoju snagu vi ćete spasiti sebe, spašavajući sebe spasit ćete ovaj svijet, a to je razlog zašto ste došli. Nitko nije spasitelj i svi smo spasitelji, pomažući životu da živi kroz nas. Drago mi je da ćemo se družiti, šaljem vam pozdrav" (pritom se lagano naklonio s glavom, specifični pozdrav koji oni imaju).
Eto to je to. Ako možete dolazite na meditacije, ako ne, ne budite tužni jer ćemo dalje to nastavljati, u nekom trenutku ćete moći na koju doći. Prilikom meditacija ostanite u sebi, podižite svoju svijest i kako je on rekao budite osviješteni što se dešava. Dođite pet minuta ranije ako možete, ako bi bilo kakvog infa, na kraju ću samo reći da smo gotovi, a tu napisati ako će što trebati. Vidimo se 😊

Neki od vas vole tišinu dok rade takve stvari, neki vole biti okruženi muzikom. Ovdje su linkovi s glazbom, sve sam probala u raznim meditacijama. To ne znači da te kanale preporučujem već ove određene linkove koje sam probala. Budem dodavala kako na što naletim, ne slušam baš previše pa moram se sjetiti što sam slušala. Ali ako vam treba muzika u pozadini i imate nešto svoje slušajte to, ovo je samo prijedlog za one koji bi nešto slušali, a ne znaju što ili za one koji žele nešto novo, a sigurno.

Healing forest ambience"Flying" by "Peder B. Helland"Balanced SoulOpen Up to the Universe

Stare najave:

08.07.2024. - Neki od vas ne žele da ih se vidi :)

Jučer smo krenuli s meditacijama (7.7. 2024.), vjerujem da je svakome bilo različito ali sada se pokazalo da je to jače od onoga što smo mislili da će biti, što je super.

Samim tim šteta je da ako ste na Kutku ne iskoristite tu mogućnost. Neki od vas imaju problem s tim da ih se vidi na kameri, nisu bitni razlozi, svatko ima svoj razlog. Pa kako ne bi zbog toga bili "zakinuti" evo javljam da ne morate imati upaljenu kameru ako iz bilo kojeg razloga to ne želite.

Ali vam želim objasniti razlog zašto smo rekli da bude upaljena kamera. Zato jer onda možete više imati osjećaj kao da smo se našli u jednoj velikoj okrugloj prostoriji i svi sjedimo i jedni druge vidimo. Nije bitno što stvarno ne vidite sve jer ima previše ekrančića na monitoru da biste vidjeli ili imate upaljenu opciju da vidite samo govornika, to sam ja ili ste na mobitelu gdje ponovno ne vidite sve nego samo mene. To nije bitno, bitan je osjećaj, da vi imate upaljenu kameru i da vas svatko može vidjeti. To daje drugi osjećaj u vama nego ako ste uvaljeni u svoju privatnost, odrezani od svega.
ALI... :)
Svatko ima svoje razloge i evo opcija je da ne morate imati upaljenu kameru ako to ne želite, ali da s vremenom razmislite o paljenju, radi sebe i probijanju nekih svojih granica.

Meni je otišla kamera na laptopu, to sam shvatila jučer nakon što je krenula meditacija, ali sva sreća proradio je drugi mikrofon. Tako da ću vjerojatno biti na mobitelu.

Još jedna napomena zašto su ove meditacije samo za aktivne korisnike Kutka. Zato što onda u njima sudjeluju osobe koje rade na sebi i upoznate su sa svim što je prezentirano na Kutku i zato što te meditacije od mene ipak zahtijevaju određeni angažman. Tako da vas molim da poštujete tu odluku.

Evo nadam se da će ovo olakšati odluku onima koji su se još promišljali o dolasku na meditacije. Ovo je prilika da si olakšate vlastito buđenje, da osjetite povezanost iako ljude ne znate, da osjetite njih i da svi zajedno doprinesemo podizanju vibracije na ovoj planeti.

Vidimo se četvrtkom i nedjeljom u 20 sati!
(Sa ili bez upaljene kamere 😊)

06.07.2024. - 1. najava za meditaciju

Svatko od nas dolazi s visokih razina, nisu bitni „brojevi“ kako mi to ovdje prezentiramo,
činjenica je da su najviše razine te koje kroz sve nas prolaze. Neki od nas dolaze s istih razina, neki su se tek sada sreli ali sve nas spaja duboka i snažna unutarnja želja za buđenjem svijesti.
Zoomovi s „gostovanjima“ u nekom trenutku će vjerojatno ponovno krenuti, ne znam za koliko, ovo što sada pokrećemo je nešto potpuno drugo. Ako vam bude korisno ostavit ćemo ovo kao opciju i kada se Zoomovi vrate, kada god to bude.

Iako će se meditacije održavati na Zoomu neće biti snimljene jer neće biti napravljene tehnički na isti način kao ostale snimke na Kutku, neće biti onog dodatnog zapisa, samim tim snimka ne bi imala vrijednost. Stavit ćemo dovoljno termina da se možete pridružiti onda kada vas pozove i kada se možete organizirati, termini su ispod.
Meditacije će funkcionirati na istom principu kao i cijeli Kutak, a to je „slično potiče slično“. Njih će biti svaki put dovoljno da nas potaknu, a u ovisnosti koliko će nas se ovdje okupiti napravit ćemo zajedno dovoljno snažno polje kako bi svatko imao snažan poticajni val za vlastito buđenje.

Niti ja niti oni nećemo voditi meditaciju, niti ništa pričati. Kada se okupimo i kada vas pozdravim i krenemo zagasit ću mikrofon i ostaviti kameru samo, kao što i vi ostavite kameru. Nakon što budemo gotovi upalit ću ponovno mikrofon i reći da smo gotovi, tada završavamo, svatko od vas može ostati koliko god dalje želi u meditaciji. Meditacije će trajati dvadeset minuta, nakon toga ostajete koliko želite sa sobom.

Za vrijeme meditacije jedino što svatko od nas treba je staviti sebe u najvišu moguću razinu svijesti. Možete to stavljajući namjeru, vizualizirajući, osjećajući, kako god želite u tom trenutku, ponavljajući ove zajedničke meditacije mijenjat će vam se vjerojatno i osjećaj sebe u tim trenucima pa ćete vremenom moći sebe lakše osjećati i prihvatiti kao svoju najvišu razinu. Nemojte odlaziti sa sviješću u više razine, poanta je da svoju najvišu razinu probudite ovdje, kroz tijelo koje trenutno koristite. Za to vrijeme oni svi radit će to isto, kako su rekli bit će ih svaki put dovoljno da nas sve zajedno potaknu.

Dok radite na Kutku na svojim temama susrećete se sa svojim dubinama, sve to vas oslobađa. Dopuštanje svojoj najvišoj razini da vas ispunjava je nešto što je mnogima izazovno ili nerazumljivo. Ove meditacije će vam moći pomoći u tome. Stoga za vrijeme meditacija doslovno zaboravite na sve svoje teme i samo se posvetite osjećaju da kroz vas prolazi vaša najviša razina postojanja. Samim tim kroz taj proces moći ćete možda bolje i sagledati nerazriješene teme, ali njima se nemojte baviti u tom trenutku.
Te meditacije služe kako bi vi „vježbali“ osjećati sebe kao svoju najvišu razinu, kako bi svaki put to poticali unutar sebe.

Neki od vas vole tišinu dok rade takve stvari, neki vole biti okruženi muzikom. Kamere ostavite upaljene, mikrofoni će biti zagašeni stoga vi sebi možete pustiti neku glazbu ako osjećate da vam treba, možda najbolje svaki put osjetite za taj put, nemojte planirati. Ja ću probati naći nekoliko melodija koje su vibracijski ok i stavit ću ih ovdje kao link (linkovi se nalaze ispod ilustracije na dnu stranice). One mogu imati frekvenciju u sebi ili biti samo melodije, ali vi osjetite u tom trenutku treba li vam ili ne. Ja osobno najviše radim u tišini, ali nekada mi um počne ludovati pa si pustim nešto kako bi ga utišala, evo to je samo moj osvrt. Vjerujem da oni koji inače rade uz melodiju već imaju svoje omiljene.

Tretmani Utokom (link u meniu) su nešto sasvim drugo, kako bi rasporedili vremenski ovo stavljamo četvrtkom i nedjeljom u 20 sati. Trajanje 20 minuta. Link ćete moći naći na ovoj stranici ispod, prije svakog druženja bit će novi link.

Kako su rekli njih će uvijek biti dovoljno, ja ću uvijek biti, a tko još dođe dobro dođe, ovo je nešto što vam može pomoći u buđenju, ali nemojte osjećati obavezu niti pritisak ako ne možete. Stavili smo dovoljno često kako bi svatko našao termin za sebe, također ako možete dođite svaki put.

Ovo je njihova poruka i razlog zašto ovo pokrećemo, kako bi vas potaknuli na buđenje, na podizanje vibracije i vibracijskim primjerom pokazali kako se to radi.

U trenutku dok postanete svoja sjena zaobilazite one dijelove sebe koji žele svijetliti, kao da im govorite nije ti vrijeme.
Trenutak kada zaobiđete sjenu i izađete na vlastitu svijetlost donosi onaj osjećaj olakšanja koji ste tražili dok ste živjeli u sjeni.
Na taj način shvaćate da nije moguće živjeti u sjeni nadajući se svjetlosti.
Jedino svjetlost donosi protok, sjena samo pokazuje smjer gdje se svjetlost nalazi.
Trenutak prihvaćanja sebe kao svjetlosti trenutak je izlaza iz sjene.
One koja vam kaže da niste još dovoljno dobri, da biste se trebali još truditi u sjeni.
Mi vam kažemo da ste dovoljni, samim tim što postojite. I da vaša sjena kao savršeni putokaz nije mjesto za ostajanje već za prolaz, vaša svjetlost je mjesto na kojem trebate stajati.
Ponosni unutar sebe.. voljeni iznutra, ogrnuti vlastitom ljubavi.
U snazi, svjetlosti, svjesnosti.


Vidimo se 😊
Neću pisati datume, radimo svaku nedjelju i četvrtak u 20 sati. Trajanje 20 minuta.
Upalite kamere, isključite mikrofone, upalite si ili ne muziku i svijetlite, osjećajte sebe kao najvišu razinu, prihvatite svoju snagu koja je došla ovdje djelovati.
Meditacije su samo za aktivne korisnike Kutka.