Maja Šamarinac

Neke osnovne informacije o meni (Maja Šamarinac): Rođena sam 1975, spontano energetsko otvaranje doživjela sam oko svoje 16/17 godine. Kao terapeut radim od 2007 godine.

Znate onaj izraz da o osobi najbolje govore njezina djela? Taj izraz mi je pao na pamet dok sam razmišljala kako napisati nešto o sebi. Nakon toliko godina rada postoji već dovoljno materijala koji su sami po sebi zanimljiviji od čitanja teksta o nekoj osobi. Svaki taj materijal „prošao“ je kroz mene, mogli biste to nazvati raznim imenima, kanaliziranje, spuštanje, primanje informacija. Sve to su samo izrazi, ono što je jedino bitno je da niti za jedan taj materijal ja nisam sjela i osmislila ga iz glave, to je uvijek bilo u suradnji s osobama koje žive u višim razinama postojanja. Počevši od Magic Wood kartica i knjige koje sam „dobila“ od jedne civilizacije iz „unutrašnjosti zemlje“ koja se nalazi na višoj razini postojanja, pa do zadnje knjige „Intergalaktički razgovori“ koju sam „dobila“ od grupe osoba s još više razine postojanja.
Cijelo to vrijeme ja sam u procesu buđenja i prisjećanja sebe, zašto sam tu, kakav je ovo svijet, kako mogu asistirati buđenju na ovoj planeti. Taj osobni proces kod svakog je drugačiji i ja se uvijek trudim svojim primjerom potaknuti druge da pogledaju u sebe i pronađu svoj način. Nakon što izronimo u vlastitu autentičnost sve ono što smo mi počinje se buditi unutar nas.