Spiralni vrtlog, energetsko uzemljenje, samoiscjeljenje, kreacija

- Predavanje, 53 min -
- , 53 min -
Vodi:
Govori:

Nije potrebno da znate raditi s energijama ili da vidite energije.. samo se prepustite sebi iznutra..

Napomena!
Cilj ovog druženja, snimke i vibracije je da vas podsjeti na vašu snagu, moć kreiranja, na vaš vlastiti kontakt sa sobom. Ova vježba predstavljena je na jednostavan način kako bi svima bila jasna. Ali vi ste jedinstveni, vaše sposobnosti su jedinstvene, vaše znanje je jedinstveno.. dok slušate predavanje i radite vježbu uvijek se podsjetite da vaše znanje ide iz vas. Što znači da vama vježba može izgledati drugačije, vi možete iznutra osjetiti da bi ste radili na drugačiji način i to je sasvim ok, slušajte unutarnje upute. Sve što radimo na Kutku služi isključivo da bi vas podsjetilo na vas same, ne da bi vam davalo upute kako trebate živjeti i buditi se. Upute su duboko spremljene unutar vas i ovakvim radom asistira vam se da ih prepoznate unutar sebe.

Današnju teme predstavlja ženska osoba koja je uzela etiketu „kreatorica“. Njezina energija je snažna, osjećajte iza riječi. U predavanju prepričavam svoj doživljaj teme, moj rad s njom i „onom našom“ u protekla dva tjedna. Nakon toga u vježbi govori direktno ona.
Da bi ste razumjeli vježbu i aktivan rad koji smo radili potrebno je poslušati predavanje gdje se daju direktne upute oko vježbe.
Kroz ovo predavanje nastojimo potaknuti vlastito buđenje, vlastitu energiju. Živeći u uspavanosti na ovim prostorima i ovakvim okolnostima zaboravili smo i uspavali svoje sposobnosti. Sada ih budimo, dopuštajući sebi u vlastitom ritmu vježbanje svoje energije, svojih osjeta, dubinskog osjećanja sebe i vlastitog postojanja.
Vrtloženje s vlastitom energijom, punjenje čestice stvaranja.
Na kraju dajem primjer kako sam zaboravila na tišinu (vježbu koju smo radili prošli put), koliko je bitno da u trenutku prepoznamo što nam treba, različitost tema na Kutku.
Kao i uvijek koristimo snagu grupe, njihovu prisutnost.. slično budi slično, slično potiče slično. Upravo naša raznolikost omogućuje nam zajedničku snagu. Prepustite se sebi..

35:05 Tu počinjem opisivati taj pokret koji radimo u aktivnom radu

Na početku aktivnog rada kada „kreatorica“ počinje pričati ubacuje dio sa srčanom čakrom. Dok sam radila s njima nismo to radile. Željela je na taj način vam pomoći da pokrenete energiju. To vam može dodatno pokazati koliko ništa ne treba slijediti doslovno, sve se može prilagoditi trenutku. Najveća vrijednost ovog druženja i ovih snimki je u vibraciji ispod.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (11.5. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Aktivan rad koji smo radili nakon možete naći na ovom linku >>>

Transkript
Broj videa: 148.
govori:
Kreatorica