Primjer putovanja jedne svijesti

- Predavanje, 42 min -
- , 42 min -
Vodi:
No items found.
Govori:
No items found.

Na početku pričamo na koji način ova Intergalaktička organizacija želi pomoći svojim prisustvom ovdje, svojom prisutnošću oko planete (više su vibracije, slično potiče slično) i asistiranjem direktno onima s kojima su u kontaktu, kao što smo mi.
Rat zbog kojeg smo došli je zaustavljen, njihovo okupljanje koje se ovdje trebalo desiti i potaknuti novi val rata u budućnosti je zaustavljeno. Sjetite se da se ovakvi ratovi vode kao vremenski ratovi, obje strane imaju tehnologiju s kojom mogu putovati kroz vrijeme i utjecati na ishod. U trenutku dok ovo snimamo zasigurno je da se zaustavilo njihovo okupljanje ovdje i to nije moguće promijeniti.
Kada spominjem „njihovo“ mislim na one na suprotnoj strani, ovdje sve pričamo u simbolici.
Nakon toga počinjem pričati primjer putovanja jedne svijesti (moje).
Ovo je specifično predavanje koje smo radili prije jedne teme (link ispod na temu) i koje su oni tražili da napravim kako bi eventualno nekome od vas potaknulo vlastitu vibraciju, kako bi vam se proširio unutarnji pogled.
Ova priča bitna je vibracijski, ne informacijski.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (30.3.2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Trajalo je dugo pa sam podijelila na nekoliko cjelina kako bi vam bilo lakše snalaziti se. Idu po redu ovako nabrojane:

Predavanje “Primjer putovanja jedne svijesti” (sada ste tu)
Predavanje “Energetsko deprogramiranje” >>>
Aktivan rad “Energetsko deprogramiranje” >>>
Posebno izdvojenu vježbu sa srcem >>>

Transkript
Broj videa: 145.
No items found.
No items found.