Balans energije preživljavanja 2, kontrola / balans unutar sebe

- Predavanje, 55 min -
- , 55 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

4:00 Na početku komentiram koliko je jedinstveno i vrijedno to što možemo raditi sa osobom kao što je ona („ona naša“). Zatim spominjemo koliko je bitno pratiti svoj tempo i vlastite korake.
7:25 Ona nam opisuje kako se pripremala za ovaj zadatak, govori na koji način njezina civilizacija djeluje i na koji način ona pristupa nekom zadatku. Daje savjete. Govori o aktivnom radu koji radimo s njima.
16:50 Opisuje vježbu koju ćemo raditi u aktivnom radu. Uspoređuje ono što smo radili prošli put sa ovim sada. Transformacija starih koncepata. Transformacija riječi kontrola u osjećaj koji radi balans kako bi prebrikali stari sustav unutar nas.
Mi sa svojim umom možemo napraviti hologram, što mi više shvaćamo vlastitu širinu postojanja to više počinjemo shvaćati vlastite mogućnosti.
27:30 Ona daje osvrt na „New Age“ pokret i manipulaciju kroz to, stavljanje u kutijice, nadilaženje toga.
35:40 Govori o upravljanju energijom, govori o svom svijetu. Važnost ne etiketiranja.
39:23 Zbog toga savjetuje da u vježbe uđemo bez vlastitih etiketa. Oni nas izlože vlastitoj prisutnosti kako bi se aktivirali unutar sebe (slično budi slično), a o nama ovisi da li je to za nas, jesmo li spremni, da li osjećamo da nam treba itd. Zbog toga osjećati što se dešava unutar vas dok to radite. Svaku vježbu, aktivan rad uvijek radite kao da vam je prvi put.
42:00 Govori o njihovom načinu života (njezine civilizacije). Prenosi njihov način učenja, svemu pristupati kao da vam je prvi put. Kako mi to možemo primijeniti u svojoj svakodnevici. Objašnjava kako svaki dan pristupiti sebi kao novom vlastitom zadatku i što nam to donosi. Dolaženje do kontrole / balansa nad sobom.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (8.12. 2022), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Aktivan rad koji smo radili prije toga možete pronaći na ovom linku >>>

Transkript
Broj videa: 137.
No items found.
govori:
Ona Naša