Asistencija

Napomena - neću raditi asistenciju dok transkripte ne završim i stavim van. Ovdje ću napisati kada ponovno otvaram mogućnost asistencije.

Za sve koji su na Kutku nudim novi oblik asistencije. 😊

Ovo su neki parametri koje sam postavila iz dosadašnjeg iskustva individualnog rada (2007 – 2021) kako bi iskoristili što bolje to zajedničko provedeno vrijeme.

- Radimo online, dobijete snimku pa ne morate pamtiti i možete ponavljati.
-
Vrijeme trajanja između 45 i 60 minuta, sve preko toga je energetski iscrpljujuće.
- Prije je potrebno da vi sa sobom sjednete i osjetite zbog čega trebate / želite asistenciju. To znači da kada se nađemo na Zoomu vi ne krenete pričati romane i prepričavate stvari već mi sažeto kažete zbog čega trebate asistenciju. Takav način pripreme dovest će vas u srž onoga gdje se u tom trenutku nalazite, moći ćete bolje osjećati ono o čemu ćemo pričati.
-
Ne očekujte „da vas čitam“ niti da vam radim tretman, to znači da morate imati pripremljeni materijal koji mi prezentirate, nakon toga vidjet ćemo u kojem smjeru ide razgovor.

Važna napomena: ne trebate mi slati namjeru prije Zooma niti govoriti na čemu želite raditi. Molim vas da pažljivo pročitate gore navedene upute, taj vaš dio pripreme dio je procesa, kada se vidimo na dogovorenom Zoomu izložite mi temu kao da me prvi put vidite, kao da ne znam ništa o vama. To je dio procesa vašeg uranjanja, shvaćanja što želite od trenutka koji ćemo provesti zajedno, vaše pokretanje energije..

- Ova ponuda je samo za korisnike Kutka
- Cijena: 40 eura, možete mi se javiti na mail ili WhatsApp oko dogovora

🤗💜