IRA – „Želim vam asistirati da se probudite“

- Aktivan rad, 28 min -
- , 28 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Ispod videa imate ispisano sve što se dešavalo prije toga, ako ovo prvi put radite svakako prije pročitajte upute (link ispod videa).
Možete ovo ponavljati koliko god puta želite ali se podsjetite onoga što je Analitičar na kraju govorio, priznajte svoje procese. Ovo je toliko jako, nemojte se izgubiti u svom umu već se prepustite sebi iznutra i kako je ona rekla osjećajte..
Izrezala sam uvodni dio gdje smo se usklađivale, tako da video kreće kada ona kreće pričati.
Imala sam jako puno priprema za ovo i kada bi vam sada ispisala kako smo ovo uopće napravili morala bi pričati o stvarima vezanim za mene za koje je odlučeno da se ne iznose van. Način na koji radim, moje porijeklo, moja povezanost s njima itd. To bi previše stavilo odmak i omelo vas u onome što je bitno, a to je da smo ovdje svi u istom loncu, da smo došli ovdje vlastitim izborom i da se sada nastojimo probuditi kako god znamo i umijemo. Jedni drugima smo potpora, a da toga nismo svjesni, oni su nam potpora i najvažnije od svega je priznati vlastito postojanje, snagu, veličanstvenost i imati zahvalnost što se nalazite u grupi koja vas podržava. Sve ostalo, svi detalji o svakome od nas terenu ili o njima su stvari koje vas mogu odvesti u um i nikome nisu potrebne.

Stoga vam svi želimo duboko uranjanje u sebe, iskoristite priliku koja je pružena, zauzmite se za sebe i hrabro hodajte dalje. Jednom ćemo se sresti na nekom drugom mjestu u nekim drugačijim tijelima i znanje koje smo ovdje stvorili pomoći će nam za dalje.

Šaljem vam svima podršku 😊🤍

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (15.2. 2024), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Transkript
Broj videa: 169.
Dodatne informacije o videu

PRVI MAIL:

Dragi svi 😊

Vrijeme koje ne postoji leti na ovoj planeti, zar ne?! 😊

E pa ovako.. imam najavu..  😊
Koja se uklapa u sve što trenutno radite.. znači uputa je da ovo (tko želi) uklopite u sve što trenutno radite..
Ovo su natuknice koje trenutno imam..
Vvvvvrrrrrrlo snažna i moćna ženska energija.. vrlo visoke razine.. istovremeno odašilje vibraciju majčinske energije, zatim snage, zatim ženstvenosti.. ništa slično što mi možemo sresti u svakodnevici.. 
Jako velika i široka energija.. ili joj je polje takvo, nisam sigurna.. 🤍
Sve skupa imam osjećaj kao da mi se obraća iz jako velike daljine i kao da se približava.. Analitičar mi je objasnio da je to zato da se po malo priviknem na nju, prije Zooma.
Jedno jedino pitanje vibracijsko šalje.. tj. ona ne šalje pitanje nego ja ono što ona šalje stavljam u pitanje.. a to je:

U kojem dijelu vašeg tijela se nalazi sloboda?

(Vibracija iza toga je nježna ali snažna, prodorna, tj. zamislite da vas ona to pita onako „nježno snažno prodorno“ 😊)

E sad. Znate već, nema odgovora, odgovor niti ne tražimo, također manje su bitne riječi, sve to kroz um ako provučete imat ćete razne odgovore i osjećaje. Što je bitno.. bitna je vibracija..
Pa kako će ta vibracija i njezino „približavanje“ postajati do idućeg Zooma sve snažnije i snažnije vjerujem da će mnogi od vas početi osjećati. Ako vas pozove vidimo se na idućem Zoomu, koliko sam shvatila ovo će biti jedina najava za Zoom, ali kako to već ide s njima nikad se ne zna 😊.

Nadam se da ste svi vrijedni, bez obzira na sve životne okolnosti koje vas okružuju. Ne dajte se, budite hrabri i ustrajni, budite svoji, budite i svoja slabost ako treba ali nakon te epizode sjetite se da ste snaga pa se resetirajte.
Sjetite se da mi možemo prolaziti razne faze i da su sve one prirodne, dio naše transformacije, jedino što nije korisno je dopustiti umu da nas oslabi raznim pričama, dramama, konstrukcijama.. tu se ne dajte, budite jači od toga i vratite se u snagu 😊.

Grlim vas sve po redu i šaljem podršku 🤗🤍🤍🤍


p.s. pretpostavljam da će neko ime dobiti kada ju upoznam, kada se približi, zato sam vam sada samo napisala stiže nam ona, ali imamo "Onu našu", imamo "Ona" i za svijest planete.. pa bilo bi nam previše toga 😁, samo još ne mogu dok ju ne upoznam i dok ne vidim što će se dalje dešavati staviti neko ime.. još mi uopće nije jasno što nas čeka, ali s obzirom na količinu snage, ljubavi, ženske energije, majčinstva i prodornosti koju već sada na daljinu osjećam, ne sumnjam da će nam trebati maramice ali da ćemo imati osmijeh. 😊

DRUGI MAIL:

IRA„Želim vam asistirati da se probudite“

Ok.. evo gledam odakle početi.. moj zadatak je da vam predočim što se dešavalo i dešava i da vam kažem da je to proces. Ja kao i vi sam u procesu vlastitog buđenja, samo što je moj proces zabilježen na Zoomovima i mailovima 😊.
Kako oni kažu, oni nemaju s čim usporediti taj proces pa se sve dešava u hodu, gdje svi gledamo što se dešava sa mnom dok se nove stvari dešavaju, istovremeno me stalno podsjećaju da sam ja tu zvanično na terenu i moram stati u snagu i doprinijeti shvaćanju procesa.
Tako da ovo što se sada dešavalo i dešava je pod „nadzorom“ mojih ali je dio mog osobnog putovanja.
Također dobila sam direktivu da vam sve ispišem, kako bi pomoglo tko je spreman trigerirati možda neke vlastite stvari.
Iako ovo nekima od vas može zvučati kao sf jer osobno niste toliko otvoreni i nemate kontakt nemojte se stavljati u „inferiorniju“ poziciju, jer kao što stalno podsjećamo buđenje se prvenstveno zasniva na vibracijskom buđenju i aktivaciji i sjećanju, sve ostalo je dodatak. Ja to moram imati jer kako bi vam inače uopće išta prenosila, sjedila bi sama sa sobom u procesu i uživala (hm, ne bi to bilo loše zar ne?! 😊)
Ali da.. moj zadatak je drugačiji i sretna sam da ga mogu izvršavati i vidjeti u praksi da je koristan.

Pa dakle.. kako sam stavila u prvom mailu iznad, koji sam poslala za najavu Zoom-a, ja sam počela osjećati prisutnost nje. Tada sam već shvatila, a i moji su mi rekli, da ona nije dio „Intergalaktičkih“ u smislu još jedna osoba od njih koja ostavlja zapis već da je s više razine i da osjećam njezino približavanje kako bi se moje izdanje ovdje počelo privikavati na njezinu snagu.
Kako se to počelo dešavati tako je moj kontakt s njom aktivirao dalje moju energiju.. kažu da vam moram opisati.. ok.. moram slikovito jer sam doživjela to što ću vam reći iz ovog izdanja (isto kako je onda s Innom bilo prvi put), zbog toga oni žele da napišem svoj doživljaj. Ja bi to opisala kao da sam se spojila s „trenutkom rađanja svoje svijesti“, ovo je jaaaaaako simbolično i služi samo da bi se aktivirala više.. ok, ovako je izgledalo.. našla sam se među skupinom.. negdje na jako visokoj razini vibracije (iznad Inna sigurno, ne znam koliko dalje visoko) i bila sam čista svijest.. kao neka pulsirajuća svijetlost (tako je bio moj doživljaj) i oko mene je bila skupina nekih bića.. nisam mogla uopće vidjeti kako izgledaju, samo sam vidjela siluete i skupinu.. kako sam se opuštala počela sam osjećati njih bolje.. počela sam osjećati njihovu snagu i moć i što je najvažnije ljubav.. ali trebalo mi je neko vrijeme da osjetim ljubav jer oni su vibracijski toooooliko drugačiji od ovih donjih razina.. nakon što sam počela osjećati ljubav i smirila se vidjela sam kao da oni „dočekuju svijesti“.. huh i dalje mi sufliraju da moram sve napisati, a ovo zvuči sve luđe i luđe, pogotovo jer sam u procesu shvaćanja, ali dobro.. uglavnom kao da su oni ti koji „dočekaju“ svijesti (na tom svijetu valjda).. malo mi je iskreno to sve nejasno ali sam na tome stala.. nakon što se kao „moja svijest“ rodila krenula je na putovanje. I od tada ju oni prate.. mislim ne samo moju svijest nego svaku koju „porode“.. 😊, presmješno zvuči.. to je neki svijet i neka civilizacija koja je jako apstraktna za ovo naše područje..
Nakon toga kada sam se vratila osjetila sam da mi ništa nije jasno pa su me moji uputili da samo osjećam procese u sebi.. tada sam počela osjećati da mi se više svijesti unutar mene trigeriralo.. i da je to priprema za nju, kako bi mogla s njom doći u kontakt.
To je bilo sve za taj trenutak, kako je moj um imao i preeeeviše pitanja i upitnika tako sam odlučila se maknuti od te priče. Što je zanimljivo od tada s tom grupom mogu doći u kontakt kada želim, ali baš to ne radim. Naime taj dan i dan nakon toga sam to radila i shvatila sam da mi je previše.. sve do sada što se otvorilo mogu hendlati nekako, a ovo kao da mi je previše. Tada su moji rekli da oni isto kao i ja prate moj proces i da moram preuzeti odgovornost do kuda osjećam da je ok, jer da nemaju usporedbu, tako da sam odlučila se povući iz kontakta s tom grupom. Ali.. ja bi ipak krenula u taj kontakt jer bi me zanimalo, međutim prejako je.. teško uopće mogu funkcionirati onda u svakodnevici.. ono kako sam mislila s Innom na početku da mi je bilo prejako ovo je nekoliko puta jače… tako da sam odustala za sada.. ali ih osjećam..
Nakon toga se neko vrijeme ništa nije dešavalo i ja sam dobila uputu da održavam što višu razinu svijesti i da osjećam njezin dolazak..
Dva susreta za sada s njom su se desila na nekom višem nivou.. ona se ne može koliko sam shvatila previše tu približiti pa sam ja otišla koliko sam mogla sa svijesti prema njoj.. najbolje ću vam ovako opisati.. ako je ona skupina koju sam srela na nekom višem nivou i po snazi neusporediva s ičim do sada.. i bila ih je skupina.. onda kada bi vam nju opisala.. ona sama je jača od cijele te skupine.. Kako bi mi pokazala da postoji kao individualno biće pokazala mi se u obliku žene (poprilično fascinantne „futurističke“ žene, duge plave kose, krupnih očiju, predivnog tijela u nekom srebrno plavkastom presijavajućem odijelu, s tim ogromnim poljem oko nje).. ali njezino polje je toliko veliko da ju zapravo ne mogu u cijelosti vidjeti (ne mogu vidjeti veličinu njezinog polja, energetskog prostora kako bi mi tu rekli). Iz naše perspektive dobila bi razno razne etikete „vrhovnog bića“ i sada mi je jasno koliko se možete osjećati sitni iz ove pozicije kada nekog takvog „sretnete“. I rekla mi je kako se ne bi upravo to desilo bilo je potrebno da doživim sebe kroz onu prvu priču, kako bi se vibracijski podsjetila da nisam sitno biće koje u nju gleda jer onda kaže da ne bi mogla s njom komunicirati. Tako da ono što se desilo bilo je samo radi nje i naše komunikacije.
Komunikacija s njom.. iskreno ne znam kako se dešava.. ja nju „čujem“ kroz cijelo tijelo, čujem ju kroz svoju svaku stanicu.. to bi bio dobar simboličan opis.. prolazi kroz mene.. moj um to stavi u rečenice ali ona zapravo daje neki vibracijski paket.. osjećam da u svakom paketu su stvari koje se onda vremenom raspakiravaju.. tako da ne znam kako komuniciramo ali nekako se to dešava..
Dva puta sam se s njom srela.. i sada ću vam ispisati njezinu poruku meni, vama, svima koji će to ikada htjeti čuti i raditi po snimci, za koju se stvarno nadam da ćemo nekako u četvrtak napraviti. Zbog toga nisu željeli da vam napravim predavanje nego ovako ispišem, morat ću se pripremiti prije Zooma i onda ćemo odmah krenuti. Ja ću vam prenositi upute kada se stave u riječi ali ćete osjetiti njezinu prisutnost, iako je i dalje daleko i tako će ostati, s obzirom na veličinu njezinog polja i vibracijsku snagu vjerujem da nije moguće da dođe prenisko..

Njezina osnovna poruka je ova – Jeste li spremni zaroniti unutar sebe u svoju usamljenost, kako bi se razriješili vezanosti, kako bi se probudili, kako bi se zavoljeli, ne kao svoja ili tuđa projekcija već kao biće koje jeste?

I koliko sam ju shvatila ona želi sa svojom prisutnošću pomoći da se svatko od nas aktivira, kao neki doprinos našim procesima, jer zapravo svatko tko ostavlja trag na Kutku radi upravo to. Koliko će svatko od te snimke imati „koristi“ je jako osobno i može se mijenjati vremenom. Što znači da se možete aktivirati ili da vam kao i ostalo može pomoći razotkriti još stvari. I dalje stoji da sve što na Kutku radimo je po principu „slično potiče slično“, što ne znači da smo mi „kao i ona“ već da tako izrazito snažna vibracija svojom prisutnošću može potaknuti da se naša vibracija probudi iz „uspavanosti“ 😊.

Evo to je za sada.. ako vas povuče vidimo se u četvrtak, ako ne snimka će kao i ostale snimke na Kutku imati dva sloja i kada god ćete raditi snimku imat ćete isti doživljaj kao kada smo snimali.. 🤗🤍

No items found.
govori:
IRA