Važna informacija

Ja nisam učiteljica niti guru, također ne mogu biti ničiji voditelj, ne mogu biti dio nečije ekipe. Ne mogu vam se ukazivati / prikazivati niti vam prenositi poruke. Ako me sanjate to znači da mene vidite kao nekoga tko je povezan s onim što radite i da možda dobivate poruke, moguće od svoje ekipe ali vidite mene jer sam vam ja poznata.
Ja ne radim više individualno. Kutak je stvoren kako bi svatko sam za sebe radio i na vama je potpuna odgovornost što će se prilikom toga događati. Ja vas ne mogu usmjeravati niti vas voditi. Kroz sva predavanja potiče vas se da osluškujete vlastitu intuiciju, osim toga postoji i pretraga i gumb slučajan izbor, sve vam to može pomoći prilikom toga da sami osjetite na koji način želite koristiti Kutak.
Također iako imam razne sposobnosti to ne znači da vas „vidim“, „osjetim“, „znam što se dešava s vama“, „razmišljam o vama“, „šaljem vam telepatske ili bilo kakve poruke“.
Ako mi se javite na mail ja ću vam odgovoriti, to ne znači da sam preuzela odgovornost za vas ili da vas na bilo koji način vodim, to znači da sam vam rekla moje mišljenje kako bi ja koristila Kutak.
Cijela poanta Kutka i je da vi stanete na svoje noge, da uđete u svoju snagu, a ne da stvarate novu religiju oko mene ili bilo koga tko se na bilo koji način spominje na Kutku.
Zatim, nešto jako bitno. Ja ne znam sve vas koji ste na Kutku, ne znam vaše živote, ne znam o vama, to što mogu osjetiti i vidjeti energiju ne znači automatski da znam sve o vama jer to ne radim, niti kada mi se javite na mail niti inače.
Vi poznajete sebe, vi znate što i kako trebate, Kutak je alat koji vam može asistirati na osobnom putovanju, a koristite ga uz vlastitu intuiciju i vlastitu odgovornost za sebe.
I za kraj nešto jako bitno, ako uzimate bilo kakve lijekove vezano za psihu morate se prema tome odgovorno ponašati, morate biti u kontaktu s vlastitim liječnikom koji ih je prepisao i redovno ih uzimati. Nikako nije dobro na svoju ruku prekidati terapiju zato jer ste počeli raditi uz Kutak, niti malo piti pa prestati. Takvi lijekovi utječu na vašu kemiju mozga i potrebno je strogo pridržavati se uputa koje vam je liječnik prepisao.