Kako koristiti Kutak

Svatko od vas ima neki izazov, on može drugima biti malen, ali vama je značajan, jer vam podiže nerazriješene vibracije.

Nalazimo se u globalnoj promjeni, već to je samo po sebi izazovno za sve, kada na to dođe vaša svakodnevica, ispunjena s drugim ljudima težina se ponekad može činiti golema i nepremostiva.

Ali svatko od vas borac je, pun iskustva s raznih razina, područja, nekih ratova za koja niti nemate sjećanje. Upravo ta borba dovela nas je sve tu, isto tako upravo ta borba činila je naš život izazovnim.

U ovom vremenu velike transformacije svatko radi na način koji najviše razumije, što je još važnije, na način koji je najprivlačniji. Kada nešto unutar vas govori to je to, to je put..

U Kutak je uloženo jako puno truda, energije od strane jako puno osoba, organizacija. Kutak je mjesto za koje često pomislim da je puno prije svog vremena. Nije opisiv riječima, teško ga je staviti u neki kontekst i zahtjeva potpuni uron i buđenje vlastite istine unutar sebe.

Kutak je podijeljen na četiri dijela i svaki dio jednako je vrijedan:

Kutak 1 – Poslagivanje

Kutak 2 – Pitanja

Kutak 3 – Oslobađanje

Kutak 4 – RastvaranjeStoga recimo ako radite treći dio Kutka i onda vidite da imate probleme u odnosima, na poslu ili bilo što drugo, odite na prvi dio Kutka i radite na tim određenim temama. Jer nitko od njih, koliko god razvijen bio ne može niti ne treba razriješiti vas vaših tema. Upravo razrješavanjem vaših tema vi rastete. Stoga vratite se na teme, a kada osjetite pomak vratite se ponovno na treći dio Kutka.


Ako vam se dešavaju različite senzacije ili stvari koje nisu objašnjive, nemojte pitati niti mene niti ikog drugog da vam objasni što vam se dešava. To je jako sklizak teren. Naime vi ste ti koji morate shvatiti što vam se dešava, jedino tako možete stabilno prolaziti kroz to. Ako ne znate, niste sigurni pustite, promatrajte, s fokusom na vlastito buđenje, kada budete spremni shvatit ćete iznutra i krenuti dalje.


Ako bi vam ja ili netko od njih rekao – to su vam senzacije vezano za to i to – vi biste možda tu informaciju prihvatili kao takvu, ali to nije stabilno stajanje, to nije razumijevanje onoga što vam se dešava. Iz toga bi možda krenuli na idući korak, korak za koji niste spremni.


Zbog toga je bitno da idete polako, vlastitim tempom, da osluškujete sebe iznutra.. da se pitate što vam se dešava.. da stabilno stojite unutar sebe.. koliko god je to moguće u tom trenutku.

Jer to je buđenje! I to vam nitko ne može niti smije oduzeti.

Ja vjerujem u sve nas. Vjerujem u našu snagu i našu upornost koja nas je dovela do ovdje. I koliko god nam svima može biti izazovno vjerujem da ćemo jednog dana biti jako ponosni upravo na ovaj život ovdje. Kada smo u okolnostima toliko kompliciranim izrodili svoju svijest, dopuštajući najvišim razinama da se preliju preko predjela koji su toliko dugo bili zarobljeni. Kao voda koja natapa suhu zemlju.
I stoga kada god vam je teško sjetite se da niste sami, svi smo povezani, istovremeno se niti ne znajući, ali osjećajući tu opnu. I svi oni zajedno s nama..

Stoga nemojte imati fokus na “cilju” koji ne postoji. Buđenje je individualni proces i koliko god napravili bit će puno. Radije budite fokusirani i predani svakoj svojoj temi nego da trčite nastojeći doći do kraja puta. Jer kraj puta će biti kada završite ovaj život, to je kraj puta. A sve do tada su trenuci, svaki jednako vrijedan za pogledati i pregledati.. osjetiti..

Gledajte Kutak kao veliki ormar s puno ladica.. u svakoj ladici krije se okrepljujući tonik za vas. Svaka ladica jednako je vrijedna. I vi ste ti koji trebate stati pred ormar, dopuštajući si mir i uzemljenost.. osjećajući koja vam ladica treba za ovaj trenutak. Znajući da nema prve i zadnje ladice, one su kao krug gdje je sve u istoj udaljenosti od vašeg centra..

Na Kutku imate tekstualan popis, vizualan popis i imate pretragu. Na pretrazi postoji gumb „slučajan izbor“ koji vam može pomoći odabrati tretman, kao da imate špil karata i izvlačite kartu.

Poslagivanje (Kutak 1) može vam pomoći da posložite unutar sebe vibracije kao posljedicu, da dođete u kontakt sa svojom vlastitom istinom, da vježbate istinoljubivost o kojoj toliko pričamo. Da se uvijek vraćate na svoje teme promatrajući zove li vas neka, a zatim nakon nekog vremena zove li vas neka tema ponovno kako bi ju sagledali na novi način.
Kutak 1 sastoji se od predavanja i tretmana, vođenih meditacija. Tu ima raznih tema i zapravo pokriva vjerojatno sva područja s kojima se možemo susretati kroz sebe, svoje emocije i iskustva. On je osnovni alat na Kutku za rad na sebi. Na njega se možete vraćati i kada sve prođete, on ne može zastarjeti, utkana vibracija i informacije ostaju takve kakve jesu i nakon što prođu zemaljske godine.

Kutak 2 sastoji se od Zoomova na kojima smo obrađivali razna pitanja. Tu ima puno materijala, kod svakog videa ispisane su teme koje se obrađuju kao i vremenske oznake kada koja tema počinje.

Kroz Oslobađanje (Kutak 3) otvarate se prema sebi na novi način, budite se u vlastitoj sferi postojanja, oslobađate se vlastite nesvijesti kako bi nadišli općenito bilo koju vrstu nesvijesti i mogli bismo reći skidate naočale koje su vam nametnute od rođenja.
Kutak 3 mjesto je buđenja, prisjećanja i širenja vidika. Njega je teško opisati i prije nego krenete s njim preporučila bi da pročitate zadnju knjigu „Intergalaktički razgovori, br.1 – Vi kao život“, možete ju pročitati na stranici online ili naručiti kao tiskani oblik, više na ovom linku.

Kutak 4 sastoji se od puno meditacija koje oni vode. Također prije nego krenete s tim preporučila bi čitanje knjige „Intergalaktički razgovori“.

Često smo govorili da Kutak ne može zastarjeti. Nije bitno što sam ja osobno sve ove godine rasla i budila se pa samim tim dolazila do novih informacija i shvaćanja.. misleći kako radim sa „svojim duhovnim vodstvom“ i kako sam samo svijest na putovanju. Da bi onda polagano skinula naočale i prošla sve faze oslobađanja. Taj proces može lijepo asistirati svima koji kroz njega trebaju proći. Međutim to ne utječe na informacije ili vibracije koje ne mogu zastarjeti. Jer kao što znamo svako naše iskustvo zapisano je u nama i mi kao posljedica unutar sebe nosimo sve naše događaje. Da li ste došli kroz inkarnacijski ciklus i ovdje ste već tisućama godina ili ste došli kroz program, sve što ste ikada doživjeli na bilo koji način postaje dio vas. Kutak je napravljen kako bi vam se asistiralo iscijeliti vlastitu posljedicu i ući u svoju snagu. Stoga ne postoji oni kažu niti jedan video na cijelom Kutku koji nije relevantan za bilo koji trenutak kada ste vi spremni uroniti u sebe. Jer bol, patnja, strah, zalijepljenost, tuga.. sve je to bilo dio našeg putovanja na ovim prostorima. I traži od nas iscjeljivanje i nadilaženje.Stoga možete kroz Kutak ploviti na koji god način vam intuicija govori. Ponekad neko veće rastvaranje omogućit će vam dublji uron u vlastitu temu i obrnuto. Nema vremenskog roka za koliko bi netko nešto morao nadići. Ja sam bila s njihove strane pritisnuta kako bi stvorila Kutak, to je jedini razlog. Kako bi ostao zapis svima koji žele iskoristiti Kutak kao asistenciju. Ali inače nema pritiska, vi birate vlastiti tempo, vi sebe najbolje poznajete.Kutak u sebi nosi nevjerojatne dubine. Ne radi se tu samo o informacijama već o vibracijama. Zbog toga vam iste snimke mogu donijeti potpuno nova shvaćanja, jer vi se mijenjate, vi postajete drugačiji, više svoji, vi ste spremni možda čuti nešto što prije niste bili.Oni su željeli stvoriti mjesto koje će kao asistencija pomoći svima koji asistenciju trebaju, kako bi došli do sebe, do svojih, kako bi se iscijelili i probudili.Videa ne morate raditi po redu, pratite svoj tempo.. vježbajte osluškivanje vlastite intuicije, dozvoljavajte si iscjeljenje.. oslobađanje.. istinoljubivost.