Tišina, buđenje svijesti kroz ovo tijelo

- Aktivan rad, 29 min -
- , 29 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Iz buke u tišinu, iz neugode u ugodu..

Na početku se umirujemo kako bi ovo predavanje slušali kroz svoju svijest. Iako na početku kažem da ja moram predstaviti temu oni spontano (ona naša) preuzimaju i govore. (To je povezano sa načinom na koji radim s njima, više o tome možete pročitati ispod)
Opis svijesti kao tišine i zatim rast i razvoj. Govorimo o gustoći u kojoj naše svijesti trenutno imaju iskustva kroz ova tijela koja živimo. Na koji način to doživljavamo i kako si olakšati i nadići taj osjećaj stisnutosti. Kako bi došli u unutarnju tišinu i ugodu, a zatim lakše i jasnije spoznali vlastitu svijest kroz tijelo. Ovo predavanje kao i aktivan rad ispunjeno je jako njihovom podrškom i ljubavlju.
Shvaćanjem da živite u buci koja je oko vas i unutar vas, a otvarajući se osjećaju ugode koji dolazi iz buđenja vaše svijesti lakše ćete se odlučiti uroniti u tišinu.
Ova dva videa možete koristiti i kod trenutaka kada osjećate da ste zapeli i treba vam podrška, zbog toga sam stavila i s.o.s. tag. Svaki put kada ćete preslušavati čut ćete nešto novo.
20:55 Počinjem ja pričati i dajem objašnjenje vježbe koju ćemo raditi (jer dok radimo dosta smo u tišini). Također još dodatno objašnjavam neke stvari.
27:30 Komentiramo naviku koju imamo iz života ovdje da uvijek želimo bolje, više, doći do nekog cilja. Što znači buđenje, čistoća svijesti i da nije bitno koliko dugo vremena možemo biti u tišini unutar sebe kroz tu vježbu. Vježbu možemo raditi kroz aktivan rad ili kada shvatite o čemu se radi možete ju vježbati bilo kada i bilo gdje.
34:00 Ja komentiram izazov ove vježbe, nakon čega oni počinju pričati kako ne treba stavljati ograničenja.
Što napraviti kada se uhvatite u mislima, ona se ubacuje na kratko vrijeme i govori (37:00 – 37:50)

37:50 Napomena! Ovaj zadnji dio izrezan je sa kraja aktivnog rada i ubačen također i ovdje na kraj jer sadrži dodatne informacije koje su bitne za ovo predavanje.

Predavanje koje smo radili prije možete naći na ovom linku >>>

* Želim vam objasniti što znači kada kažem da je ona preuzela. Ja u radu s njima koristim tehnologiju viših razina, sposobnosti svih mojih tijela, moje originalno tijelo, svijest, moju povezanost s njima. Da bi netko od njih direktno pričao ja uz to sve što sam sada nabrojala moram doći u određeni mir unutar sebe, prepustiti se, to zahtijeva dosta energije i fokusa s moje strane pa oni to rade samo kada smatraju da je potrebno i ja to mogu. Kako sam jučer nekoliko sati prije Zoom-a radila ovu vježbu i radila neke vježbe s njima došla sam u jako veliki mir. Ta tehnologija sa kojom radim trenutno je povezana s njom (koja ima etiketu „ona naša“), ona je trenutno moj link sa tom intergalaktičkom organizacijom. Kada je potrebno da netko drugi priča kao što je to bilo u nekim temama tada napravimo pripremu i na tu tehnologiju spoji se ta osoba. To je potpuno pod nadzorom i zaštitom, potrebno je da tu osobu znam i imam povjerenja, zbog toga uvijek imam pripreme i upoznavanja prije. Ali zbog toga što to dosta iscrpi moje tijelo oni to ne prakticiraju previše, dovoljno je već i to što ih mogu prenositi.

Kako ona i ja sada već neko vrijeme puno radimo svaki dan, tako smo se jako povezale i „uigrale“. Njezina energija je za mene jako podržavajuća i ja se kraj nje osjećam sigurno i opušteno. Prije Zoom-a bila je namjera da ću ja prepričati ono što ona govori, ali kako sam ja bila opuštena kada je ona počela pričati, a već smo bile spojene spontano je „preuzela“ tu tehnologiju. Nije preuzela mene već tu tehnologiju s njezine strane. Kada se to desilo telepatski smo se dogovorile da tako ostane i da nastavi, ja sam se samo još više opustila.

Ja u bilo kojem trenutku mogu prekinuti to. Taj proces nije neugodan ali je zamoran jer moram praktički biti u ovoj temi koju smo sada radili, unutarnjoj tišini. Ona ne preuzme moje tijelo. Ta tehnologija drugačije je od klasičnih implanata koje koriste organizacije preko kojih smo došli i koje ovdje djeluju i koje općenito znaju koristiti razne civilizacije ove galaksije. Ovo je naprednija tehnologija s viših razina i da bi ju ja koristila morala sam proći određene korake s njima kao i imati dogovor o takvom potencijalnom radu s njima prije nego što sam došla.
Više o tome pričat ćemo kada bude ipak sigurnije na ovoj planeti i ako to bude potrebno.

Transkript
Broj videa: 147.a
No items found.
govori:
Ona Naša