Navike / Protočnost

- Aktivan rad, 36 min -
- , 36 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Ispod videa je tekst koji je par dana prije išao na mail uz poticaj „Dualnost“, spominjem kako bi znali zašto je rekao ovaj dio „ali ja ću vam reći ako ste u stanju čitati ovakav mail“.
Osjetite intuicijom kako je i sam rekao na kraju zove li vas ovo 😊

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (14.3. 2024), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Napomena: u nekoliko trenutaka snimka se gubi, ali ipak se sve razumije što kaže, osim na jednom mjestu, tu je rekao „možda će trajati pet minuta..“, dio koji se zatim ne razumije je išao „a možda pet dana ili pedeset dana“.

Transkript
Broj videa: 171.
Dodatne informacije o videu

Mail (u sklopu poticaja "Dualnost")

Ovom prilikom odmah prenosim Istraživača koji je ponovno idući put, trudeći se objasniti nam neke stvari i vibracijski i riječima. Tema je – Navike / Protočnost

I pozdravlja vas upravo, osjetio je da vam pišem pa se priključio. On je jako motiviran da nam što bolje prezentira sve iz pozicije vibracije, fasciniran je s ovim svijetom i nama svima i načinom na koji smo se svi izvukli. Kaže „vaši umovi sada bi mogli reći ali nismo se izvukli, ali ja ću vam reći ako ste u stanju čitati ovakav mail znači da ste se izvukli, sve ostalo su nijanse, zbog toga sam prošli put naglasio i naglasit ću sada ponovno, potrebno je puno truda i konstanta, kako bi nadišli sebe i kako bi bili predstavnik visoke razine na planeti koja se budi, ja sam fasciniran vašom odvažnošću i hrabrošću da to uspijevate i zbog toga ću vam i idući put dati neke nove ideje na kojima možete raditi. Sada vas sve pozdravljam, zahvaljujem se tebi Majo što si me prenijela“.

Eto.. nenadani live prijenos 😊.

Budite hrabri, budite svoji, šaljem svima veeeeelike i ja pozdrave 🤗🤍💙🩵

(5.3. 2024.)

No items found.