intergalaktički razgovori

Br.1. - Vi kao život

Knjiga koja je pred vama sadrži poruke, ideje i vibraciju skupine osoba sa šeste razine na više, kako mi to ovdje kategoriziramo, koja radi preko mene kroz Kutak, predajući ideje i vibraciju po principu „slično potiče slično“.

Ovo je prva knjiga u nizu, nizu koji će se stvarati s vremenom, u kojem tempu ne znam točno, donosi njihovu osnovnu poruku i vibraciju kojom nas žele potaknuti na buđenje.

Svaki tekst nosi naslov, prvi dio knjige sastoji se od poruka određenih osoba, zbog toga možete vidjeti njihovo ime ili etiketu koju su uzeli ispisanu pod navodnicima. Neki od njih ostavili su puno zapisa na Kutku pa od tuda njihove etikete, neki su novi. Nakon toga naslovi su određene teme.

Predlažem da prvi put knjigu pročitate od početka do kraja, a nakon toga ju koristite kako vas pozove. Vidjet ćete kako se igraju s riječima, s rečenicama, ostavljajući i jasne i skrivene poruke te vibraciju među njima. Na taj način možete čitati koliko god puta želite i svaki put osjetit ćete možda nove aha momente, a kako oni kroz cijelu knjigu upućuju, osjećajte dok čitate.

Ako će vam ovo biti privlačno i ako vas inuticija pozove na dublje proučavanje i rad na sebi možete nam se pridružiti na Online Kutku Jednostavnost ili raditi kroz „Buđenje“ transkripti, koje možete naručiti u tiskanom izdanju ili preuzeti besplatno kao pdf.