Tišina / Inn

- Aktivan rad, 13 min -
- , 13 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Važne upute prije slušanja. Inn je pričao tišinom, tako se to može staviti u riječi i to je nešto što on može i teško je opisati i njima, a pogotovo onda opisati našim riječima. Ali možemo reći da je pričao tišinom.

Tišina je bila izvana ali i iznutra. Upute su bile prije Zooma ali smo ih izrezali kako ne bi taj dio morali stalno slušati, imate ih sada pismeno.

Prva uputa je da je pričao tišinom koja je bila tišina izvana ali i iznutra, što znači da kroz snimku ako čujete da vam netko nešto govori to nije on, on je ostavio zapis koji se ne prevodi na takav način u riječi. Kako je on objasnio može se reći da priča s vašom svijesti, nakon toga vi sebi raspakiravate unutar sebe taj razgovor. Ali ponovno ne kroz dijalog ili monolog već kroz shvaćanje, aha momente.

Druga stvar je da on svakome govori njegovu istinu tj. podržava svakoga u njegovoj istini. On kaže da svatko od vas zna svoju istinu, svatko od vas zna sve odgovore koji vam trebaju, ako vam je vaša istina poznata, ako ju prihvaćate, živite, ako ste u miru sa svojom istinom onda vam za vrijeme snimke može biti jako ugodno. Ako vam postane neugodno za vrijeme snimke to znači da nešto ne želite čuti, s nečim se ne želite suočiti, nakon toga to vam je prilika da radite na svojim temama. Ako niste sigurni koje su vaše teme možete uvijek otići na pretragu, gumb slučajan izbor i staviti namjeru da vam se pokaže. Ili otvoriti transkripte Buđenje ili što god vam padne još na pamet.

Možete na početku snimke zamoliti svoje da vam ništa ne govore, ako za vrijeme snimke čujete da vam se netko obraća onda je to crvena lampica da vam se netko ubacuje, tada možete raditi deprogramiranje i/ili odvezivanje od nesvijesti 3./4. razine. Dodali su uputu da ako inače imate situaciju da niste sigurni da li vam se netko ubacuje možete iskoristiti ovu snimku, zamolite svoje da vam ništa ne govore i onda se prepustite, ako ne osjećate tišinu i/ili svoj um kako razmišlja nego čujete još nekoga možete znati da nešto nije ok. Tako da iako nije bila takva namjera ova snimka se može iskoristiti i za takve situacije.

Možemo zaokružiti da se ova snimka može koristiti za trenutke kada želite uči u tišinu i još pritom biti podržani u svojoj istini (Inn je bio rekao da je moguće da vam svaki put bude drugačije, pritom je mislio ako radite sada neko vrijeme i onda se na tu snimku vratite nakon nekog vremena vaša istina je možda u tom trenutku drugačija), kada trebate podršku, kada osjećate da vam treba podrška za ulazak u vlastitu tišinu, kada osjećate da vam treba podrška za podizanje vlastite svijesti, kada imate osjećaj da možda nešto ili netko vam se nalijepio pa želite provjeriti. U tom slučaju to nešto neće biti oduševljeno s tako visokom razinom energije i moći ćete osjetiti da nešto nije ok. Kako je rekao Analitičar na kraju, iskoristite vlastitu kreativnost na koje sve načine ovu snimku možete koristiti 😊

I podsjetite se da vaša svijest će primiti informacije, a vi ćete kasnije sami sebi to prevesti. Ali ne dok traje snimka, to je bitno. Nego ćete vi unutar sebe imati utkanu tu konverzaciju, nečujnu konverzaciju koja će vam se „raspakiravati“ u narednom periodu kroz shvaćanja i aha momente.

Ako neko vrijeme nećete raditi snimku prije nego ponovno počnete raditi podsjetite se ovih uputa.

p.s. na samom početku kada smo se do kraja spojili jer smo ovaj put mogli direktno raditi on vas želi pozdraviti pa možete vidjeti da radi nešto poput mahanja i smješkanja.

Ostale snimke s njim možete vidjeti ako kliknete na njegovo ime ispod naslova.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (11.4. 2024), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Transkript
Broj videa: 173.
No items found.
govori:
Inn