Centriranje, sabiranje, snaga, ljubav – vođena meditacija

- Aktivan rad, 15 min -
- , 15 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Ena je protutnjala kroz ovu meditaciju ostavljajući iza sebe vibraciju snage 😊
Željeli su napraviti snimku koja će vam pomoći u trenucima kada bi vam oni rekli – Saberi se! 😊
U trenutku kada se ona spojila (tada počinje i snimka) počela je koristiti i moje tijelo pa u nekoliko puta radi nešto s rukama. U prvih minutu i pol maše prisutnima i smiješi se. Cijela snimka je kratka i snažna i vibracija se počela graditi u trenutku kada je ona preuzela, zbog toga sam ostavila tih prvih minutu i pol iako je tišina, zbog njezinog mahanja i podizanja vibracije.
Ovu snimku možete koristiti kada vam treba – Saberi se! Ili ako vam jednostavno treba podizanje snage.. nakon što je snimka gotova ostanite tako i osjećajte sebe koliko god ćete osjećati da vam je potrebno.

Ona je vrlo snažna osobnost, s puno iskustva, razumijevanja i ljubavi. U trenutku dok je ona preuzela ja sam osjetila da ona vidi sve one koji su bili na Zoomu ali ne znam kako jer moje fizičke oči su bile zatvorene, mislim da je osjetila kako se svi osjećaju. U tom trenutku ona se počinje smiješiti i diže ruku.. tada sam osjetila njezinu ljubav kako se širi, tu ljubav možete osjetiti i u snimci. Ona je nevjerojatno topla ali snažna osoba. Jako sam sretna da nam je ostavila ovako kratku i snažnu snimku s kojom se možemo podići kada nam je teško ili možda samo kada trebamo poticaj.. 😊❤️️

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (7.12. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.


Transkript
Broj videa: 164.
No items found.
govori:
Ena