Buđenje / podizanje naše snage

- Aktivan rad, 31 min -
- , 31 min -

Analitičar je voditelj, a Istraživač vodi ovu temu.
Izdvojen je aktivan rad posebno, link na predavanje prije toga imate ispod.
Ono što su nam oni danas pokazali je snaga, naša snaga, njihova snaga, snaga općenito.
Počinjemo raditi vježbu, energetski rad. Na početku objašnjava da i prije kada smo koristili rečenicu za tretman i sada dok je ne koristimo mi uvijek zapravo radimo sami. Rečenica za tretman ili njihova prisutnost služe za zaštitu, ali buđenje naše snage dešava se u našem prirodnom ritmu. Nakon toga krećemo sa vježbom. Nakon rada govori o našem krajnjem cilju ovdje i životu u snazi ovdje i kako nam to može biti motivacija za rad na sebi.

U ovoj snimci ima toooliko puno informacija i energije da zapravo nema smisla da sada sve ispisujem. Ako se odlučite ovo raditi svakako radite barem tjedan dana.. cijelu snimku zajedno.. jer zapravo od početka (tj. od šeste minute kada krenemo ispočetka) pa do kraja sve je jako puno informacija i energije. Nakon toga vraćajte se kako će vas snimka privlačiti intuitivno.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (20.7. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Predavanje koje smo radili prije toga možete naći na ovom linku >>>

Transkript
Broj videa: 154.a