Zoom druženja

Zadnje zoom druženje
održano je:

9.5.2024

Link za iduće druženje nalazi se ispod.

Zoom druženja u sklopu Kutka

Zoom druženja održavaju se svaka dva tjedna. Nakon toga snimku stavljamo na Kutak. Možete prisustvovati ili kasnije gledati snimku.

Prije samog druženja ovdje ćete pronaći link za Zoom, link mogu staviti par sati prije druženja ili netom prije 18 sati.

Ako postoji neka uputa prije druženja napisat ću pored linka.
Potrebno je da imate upaljenu kameru, zagašen mikrofon. Ali vas nema na snimci.

Također, link je samo za članove Kutka kojima je aktivna pretplata!

Inn / Tišina 1 - uranjanje u vlastitu istinu (to smo napravili)
Inn / Tišina 2 - samoiscjeljivanje (25.4.)
Inn / Tišina 3 - buđenje (9.5.)
Inn / Tišina 4 - utiskivanje vlastite novo-probuđene vibracije u svaku stanicu tijela kojeg trenutno koristite (23.5.)

Ako imate osjećaj da vam trenutno ne ide ta tišina to je zato jer ste naviknuti na buku. Ovdje se ne radi o tišini u umu nego o osjećaju unutarnje tišine, pritom um može pričati ali vi osjećate da ste iznutra u miru, u tišini, da ste svoji. Nekome to može ići iz prve, nekome možda treba za to vrijeme, ovisno kakve ste navike do sada stvorili.
Nemojte da vas navike i um spriječe da uronite u ovo, osjećajte sebe, dopustite si priliku proći kroz ovakvo iskustvo.
Ovakav rad nije baš uobičajen, a svi mi smo došli probuditi svoju najvišu razinu postojanja, to što se ciklus nastavlja je znak da mi to možemo. Pritom nije važno što vaš um misli, zbog toga zaobiđite um i osjećajte, osjećajte kako se osjećate.. dozvolite si stvarati nove navike.. sjetite se da ponavljanjem i dopuštanjem sebi uranjanje u nove stvari koje vas privlače (ako vas privlače) vi se budite iz uspavanosti, dopuštate se sagledati, prepoznati.. za to je potrebna volja, trud, upornost.. ali samo u onom prvom dijelu kada trebate nadići svoj um, dosadašnja vjerovanja što vi možete, a što ne možete. Jednom kada to nadiđete možete unutar sebe osjetiti da vam je to sve poznato, ne možda shvatljivo ali poznato, da prepoznajete sebe u tome.
Stoga dok radite Tišinu s Innom, ovu prošlu ili neku buduću iz ciklusa nemojte se opterećivati imate li misli ili nemate, nemojte uopće obraćati pozornost na to, samo zaobiđite misli i osjetite kako ronite unutar sebe, kako se sebi prepuštate, kako ste svoji..

Iduće druženje 23.05., četvrtak, 17:55 sati.


Novosti 🤍🌿

Dragi svi, nadam se da ste vrijedni, centrirani i nježni prema sebi, ali ipak uporni i dosljedni u buđenju 😊

Pozdravljaju vas svi i prenosim vam odluku koja je donesena. Nakon što završimo ciklus s Innom (sutra i idući put) radimo pauzu sa Zoomovima i tim načinom druženja, do daljnjega, možda na mjesec dana, možda na par mjeseci.

Oni smatraju da s ovim ciklusom s Innom je zaokružen cijeli komplet na Kutku i da je sada vrijeme da neke stvari možete osjetiti dublje. Na Kutku 3 i 4 ima toliko kvalitetnog materijala, puno toga prošli ste možda par puta. Kutak 4 ima toliko kvalitetnih meditacija i stvarno jedinstveni spektar raznih osoba visokih razina. Da imate samo par takvih meditacija već bi imali puno, ovako imate gomilu videa i zbog stalnog uranjanja u novo nemate vremena baviti se dublje s nekim temama.

Podsjećaju vas da se sa svakom snimkom ponovno družite s njima, to i je bila poanta Kutka, da zapis ostane. Svatko od vas ima svoju ekipu i dok radite bilo koju snimku na Kutku nastojte osjećati iznutra svoju sferu postojanja i sve svoje bližnje.

Sada imate i novu knjigu, kada bude gotov tiskani oblik javim, kada nešto novo napravimo javim 😊

Vezano za sutra, nešto od Inna vam sada prenosim, poručuje da uvod ostaje isti kao i prošli put ali najavljuje da će sutrašnje druženje biti kratko ali „eksplozivno“ jer se radi o „buđenju“. Teško je prenijeti riječima što je upravo rekao ali to je najbolji opis, to je njegov način šale. Moguće da će imati neki kratki uvod (povrh onog uvoda), koji ću vam prenijeti, ako tako bude izrezat ću ponovno kao uvod. Svakako si poslušajte onaj prošli uvod, sve je isto što se tiče toga. A nakon toga ćemo raditi kako je rekao, kratko i eksplozivno kroz „tišinu“ (u nedostatku bolje riječi).

Šaljemo vam svi pozdrave 🤍🌿🤗


Link:

.... ako je ovo polje prazno, znači da još nismo stavili link.
Kliknite za osvježavanje stranice