Spoj svijesti i ove osobnosti

- Predavanje, 39 min -
- , 39 min -

Ovu temu vode „ona naša“ i „analitičar“ ali svi radimo kao grupa.
Kutak ima fizički zapis (video snimke) ali ima i drugi, holografski, vibracijski zapis koji se pokreće svaki put kada se pokrene snimka.
Ponovno naglašavaju da se za nikoga od njih ne vežete, sve što radimo na Kutku radimo po principu svijesti, mi smo prvenstveno svijest.
Pričamo o projektu zbog kojeg smo svi došli ovdje i njegovoj važnosti za ovu galaksiju. O posljedicama koje su ostale unutar nas zbog boli koju smo ovdje doživjeli, o važnosti rada na vlastitim temama i iscjeljenju.
Pričam o svom doživljaju nakon oslobađanja koje smo radili prošli put („energetsko deprogramiranje“).
Naše boli koje smo donijeli u ovaj život zaradili smo zbog zadatka na koji smo došli. Zbog toga je bitno raditi na svojim temama. Važnost osjećanja vlastite snage i dopuštanje ljubavi prema sebi.
Podsjetite se na početku dana koja je vaša priča, ne vanjska nego iznutra, koja je vaša tema.
Veliko znanje koje je stvoreno djelovanjem ovdje na terenu i kroz život ovdje.
Završna karta ovog programa je bila snaga svijesti. I to je razlog zašto oni toliko naglašavaju važnost ne identifikacije sa vlastitom osobnošću. Prihvaćanje sebe sa ljubavlju ali onda se sjetiti da ste svijest.
Oslobađajući svoje teme, a ne identificirajući se sa svojim izdanjem dopuštate svojoj svijesti da se proširi. Izbori.
28:50 Krećemo sa temom. Prenosim njihovu ideju oko teme. Potreba da se otvori / aktivira / pokrene sedma čakra, kao simbolično spoj ovog izdanja / osobnosti i vaše svijesti (nije važno na koji način ste došli).
Svatko od nas zna raditi s energijama, bez obzira jeste li toga svjesni. Objašnjenje oko toga.
Najveća vrijednost u našem druženju je u vibraciji, slično potiče slično, kako bi ste se sjetili da ste svijest i da je to sve vama prirodno.

*Napomena: kroz predavanja govorim „oni“. To se ponekad odnosi na naše, ponekad na suprotnu stranu. Kako sve moram pričati u simbolici i jednostavno tako je to teško iznijeti kroz riječi. Pa slušajte logički, na koga se odnosi „oni“ u trenutku dok pričam, bit će vam iz konteksta jasno.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (13.4. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Aktivan rad može naći na ovom linku >>>

Transkript
Broj videa: 146.
govori:
Ona Naša