Podizanje vibracije, naš prostor, kontrola, tišina, trenutak, svijest, ljubav

- Predavanje, 94 min -
- Predavanje + aktivan rad, 94 min -

Ovu temu vodi „analitičar“ i nova osoba koja je uzela etiketu „istraživač“. Predloženo je da ako ćete raditi ovu temu, prvo tjedan dana radite to, zatim drugih tjedan dana radite ovu temu i/ili „formu“ (link). Slobodno možete produžiti vrijeme rada ako tako osjetite, ovo je prijedlog.
Govorimo o važnosti gledanja njih kao osoba, humanoidni i ne humanoidni oblici, svi smo mi svijesti na zadacima, na taj način budite više sebe ovdje.

8:40 Pričam o toj novoj osobi i o mom kontaktu s njim.

19:00 Analitičar govori ponovno o važnosti svakoga na Kutku, o tome kako nije bitno sjećanje već buđenje vlastite vibracije.

21:50 Opisujemo istraživača i ono što on radi, to je ujedno i početak opisivanja teme koju radimo u ovoj snimci. On radi sa prostorima, opisuje kako prostori imaju dušu (simbolično) i zašto je to tako. Što on i kako radi sa prostorima. Nakon svega govori o našem prostoru ovdje, našem osobnom prostoru koji koristimo dok smo ovdje; pritom se misli na prostor oko našeg fizičkog tijela. Nastavlja dalje objašnjavati zašto je bitno imati kontrolu nad sobom i kako je to povezano sa našim osobnim prostorom i buđenjem sebe. Objašnjava na svoj način što znači imati kontrolu nad sobom i što zapravo znači prostor oko našeg tijela.

(* oko 42:00 on počinje pričati direktno; objašnjenje ispod)

(Napomena – 46:20 Spominje analitičara i formu. Misli se na ono što sam spomenula na početku, kako me nakon što sam dva tjedna radila sa istraživačem analitičar poslao da napravim ponovno snimku forme koju smo radili s njim; mogla sam sada potpuno na drugačiji način to osjetiti i još više produbiti iskustvo i osjećaj sebe; tada je analitičar odlučio da je potrebno ovo spojiti sa formom).

54:00 Počinjemo raditi vježbu, svi se energetski uključuju. Do kraja vježbe on iznosi još informacija i zbog toga je ostavljeno u ovoj snimci predavanje i vježba zajedno, a posebno još izdvojenu vježbu možete naći na linku ispod.

1:12:00 bitna napomena vezana za to da nikada ne stavljate namjeru da budete prostor koji čisti sve oko sebe; napominju da je važno da to zapamtite. Objašnjava što je zapravo djelovanje. Opisuje kako on radi sa prostorima i kako je bitno biti u svojoj najvišoj razini vibracije.

1:23:45 Objašnjava zašto koristimo riječ „prostor“ i što to znači. Mi kao portali. Svi živimo samo trenutak, osjećaj naših drugih dijelova. Ovaj dio je bitan za osjetiti pa ako ste kroz vježbu upali duboko poslušajte ponovno odavde do kraja svjesno što priča. Na kraju svi zajedno prepuštamo se osjećaju ljubavi.

* već sam vam spomenula (link) da moja povezanost sa tom Intergalaktičkom organizacijom je kompliciranija od samo „implanta s više razine“ ali da vam još ne mogu objasniti što to znači. Rekla sam vam kako se preko te tehnologije koju imam dok radimo snimku netko od njih jako lagano može „ubaciti“ na trenutak ili na duže vrijeme, bitno je da ja imam povjerenje i povezanost s tom osobom i da se mogu dovoljno opustiti. Oko 42 minute se to desilo sa istraživačem. Ne mogu reći da se ubacio (preuzeo tehnologiju) na isti način kao recimo „ona naša“ jer je on drugačiji, ali vam želim skrenuti pozornost da probate osjetiti promjenu koja se desila oko 42 minute kada je on počeo mijenjati energiju. Naime druženje koje smo imali s njim i koje je sada u ovoj snimci moglo vam je pokazati širinu i snagu koju možete imati kada ste inkarnirani i budni na tim višim razinama. Na početku ga vidimo u njegovoj zanesenosti i entuzijazmu, kako se trudi (i uspijeva) nasmijati sve oko sebe. Zatim počinje biti sve ozbiljniji kako ulazimo u temu, da bi na kraju kroz aktivan rad koji smo radili pokazao svoju svijest, svoju snagu, mudrost i iskustvo. Cijela jedna lepeza emocija, budnosti i pristupačnosti jedne osobe koja se trudi samim svojim postojanjem podići razinu vibracija oko sebe.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (22.6. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Aktivan rad izdvojen je još posebno na ovom linku >>>

Transkript
Broj videa: 152.