Otkopavanje vlastitog srca, specijalno druženje

- Predavanje, 61 min -
- Predavanje + aktivan rad, 61 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Ovo je bilo specijalno druženje i zapravo puno opisivanja nema smisla. Na početku objašnjavam da imamo novu osobu, ženu, visoke razine, koja je u raznim vijećima, sa puno iskustva. Nakon što je najavila svoj dolazak na druženje i energetski rad puno njih se prijavilo kako bi radilo s njom. Zbog toga smo imali priliku biti dio velike grupe koja se povezala na raznim razinama i raznim mjestima uokolo planete i na udaljenosti od planete. Kao što uvijek govorimo, slično potiče slično i na taj način pružena nam je prilika dopustiti vlastitoj svijesti i snazi da se probudi.
Najavljujem njezino predavanje i nakon toga energetski rad u kojem ona govori o tome što bi rekla kada bi ju pitali koji je najvažniji savjet koji bi nam ostavila u nasljeđe – odlučite se otkopati svoje srce i zatim to radite svakodnevno.

25:00 Ona počinje direktno pričati, ujedno počinje energetski rad.

53:00 Ona prestaje direktno pričati, ja nastavljam prenositi još neke upute od nje.

57:00 Naši ostaju i daju još dodatne upute i objašnjenje oko snimke i kako ju raditi.

Ovdje ću dati jednu napomenu. Iako sam vam spomenula da postoji ta prostorija u kojoj se obično nalaze voditelji u tom trenutku i osoba koja taj put nešto predstavlja zajedno sa grupom koja u tom trenutku se tamo okupi, neki fizički, neki kao hologrami, najčešće u aktivnom radu pridružuju nam se na daljinu još mnogi koji su razasuti po svuda uokolo, jer su i oni razasuti na raznim mjestima ovdje. Ovaj put se prijavilo jako puno njih zbog nje, jer je prestala takve stvari raditi i kada je najavila da će raditi to su svi željeli iskoristiti kao priliku. Bilo je i nešto više osoba u prostoriji nego inače ali kada na kraju kažem da su se razišli svi i ostali su naši mislim da se sve vratilo na ono kako je inače kada radimo, svi koji su vanredno danas radili su se otpojili od tog okupljanja, tada je i ona otišla i ostali smo kao inače. Naši su željeli malo smiriti energiju jer je ona nevjerojatno snažna osoba, puna ljubavi i mira ali mi nismo naučili susretati tako snažne osobe, sa tako snažnim i dominantnim izražajem, dok naši su već naučeni kako sa nama treba raditi. Na taj način su nam pomogli da se uzemljimo i primirimo. Ali doslovno svaka osoba koja je sudjelovala u ovom okupljanju u sebi je nosila namjere širenja ljubavi, svjetla i svijesti, kako mi to govorimo ovdje u simbolici.

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (6.7. 2023), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Aktivan rad izdvojen je još posebno na ovom linku >>>

Transkript
Broj videa: 153.
No items found.
govori:
Vijećnica