Oslobađanje, rastvaranje, samoiscjeljivanje, ljubav

- Aktivan rad, 39 min -
- , 39 min -
Vodi:
No items found.
Govori:

Ovaj video ima malo duži opis, postavljen je tekst koji je prije Zoom-a poslan svima na mail. Kako je malo specifična tema i osoba i vrlo snažna snimka tako je odlučeno da cijeli taj tekst bude i opis, za sve koji se prvi put susretnu s ovom snimkom ili za sve koji se žele podsjetiti.

…………………..

Kada bi sada ovo prezentirali na način kako se radi na ovoj planeti trebala bi vam predstaviti cijelu teoriju oko toga. Ali s obzirom da ovdje ne radimo na taj način reći ću vam onoliko koliko znam i koliko oni smatraju da trebamo znati, a da ne bi otišli previše u um i da bi svatko sebi dopustio vlastito oslobađanje, rastvaranje i samoiscjeljivanje.

Iz nekog xy razloga kojeg niti ja ne znam, niti mi oni žele pojasniti u trenutku presijecanja naše pupčane vrpce i odvajanja od majke unutar nas na tom mjestu desila se neka vrsta „zaključavanja“, mogli bi reći i „traume“, kada bi stavili u naše riječi. Da li je to na neki način vezano kao ono deprogramiranje iskreno ne znam. Ali kada počnete na tome raditi i što ulazite dublje osjetite to zaključavanje, možda će vaš um naći neku drugu riječ koja će mu biti bolja. Meni dolazi engleska riječ „lock“, kao vibracijski najtočnija.. kada bi preveli kod nas rekla bi vibracijski da je najbolje onda reći zaključavanje.

Sada razmišljam, ako nema veze s onim kao što je bilo deprogramiranje (što ne znam), možda bi to mogli opisati kao „zaključavanje uzrokovano traumom uslijed presijecanja pupčane vrpce“.

U tom trenutku dešava se da neke naše donesene vibracije također ostaju zaključane s tim mjestom.

Ja sam s njima radila zadnjih možda skoro godinu dana s tim mjestom, iako iskreno nisam uopće razumjela što radimo. Nije bilo često ali dovoljno da mi se podignu upitnici o čemu se radi, međutim odgovor nije dolazio, mogla sam samo nagađati, što nisam željela pa sam pustila, znajući da u nekom trenutku će se raspetljati.

Prije dva dana srela sam novu osobu. Ali ne na način kako sam sve njih do sada.. ona se pojavila sa svojom intenzivnom energijom i pojavom i onda se odmah uključio Analitičar dajući mi do znanja da je sve ok i da je susret dogovoren, da se samo prepustim. Radila mi je tretman i poticala me da pokrećem energiju upravo na tom mjestu pupka tj. na mjestu gdje je bila pupčana vrpca. I to je pokrenulo duboke procese koje sam otpuštala dva dana. Nakon tog tretmana prije dva dana je otišla. Pitala sam moje da li ćemo ovo možda raditi idući put na Zoom-u, Analitičar je rekao da ne zna hoće li ona (sada ću vam je opisati) pristati jer da ona nije sigurna da li je ovo previše za nas. I rekao je da ne zna hoće li se vratiti.

Danas osjećam da sam definitivno nešto otpustila i maloprije se ona „vratila“, rekli su mi da je pristala biti kada je vidjela da sam u dva dana oslobodila te vibracije i da ju mogu najaviti.

E sad, najava nje je malo kompliciranija.. 😊

Ona je s visoke razine, kod njih nije došla fizički već sa sviješću, samnom se direktno spojila, rekli su mi da je to moguće jer sam probila ja više vibracijski na svoju osmu razinu dok sam radila i radim s Innom. Tako da oni su tu samo posrednici da mi daju informaciju i potvrdu da je sve što se dešava sigurno i u dogovoru s njima. I isto tako Analitičar mi je na samom početku pomogao da uspostavim komunikaciju bolju s njom i da uđem dublje u sebe kako bi ju čula.

Nisu mi željeli davati informacije o njoj, jer ona je van svakog sistema kojeg mi tu poznajemo, ne postoji nitko sličan kao ona među njima. Pa su rekli da vam opišem onako kako ja nju doživljavam i da je to sasvim dovoljno.

Ona nije humanoidnog oblika, ali ne znam koji je to oblik jer nikoga sličnog nisam vidjela. Kada bi rekla na što me najviše podsjeća rekla bi da je kao neki Amfibijski oblik (vodeno biće).. iako sam joj vidjela najviše glavu i dio ramena, ostatak tijela ne. Ja ju vidim kao srednje tamnoplavu, s nekim kao možda točkama tu i tamo po sebi koje su isto plave, točke su raznih veličina i izgledaju kao oznake, mi bi to zvali tetovaže, ali su prirodne, jako lijepo izgleda.. Međutim sada govorimo o nekome jako visoke razine pa taj opis je moj dojam, čisto da znate o kakvoj otprilike vibraciji se radi.. da je stvarna osoba, ima tijelo..

Ne govori, samo telepatski.. ali telepatija je neka potpuno drugačija.. osjećaj je kao da uronite u vodu i onda pričate s njom.. vjerujem da bi takav osjećaj bio da plivate i pričate s kitovima i delfinima, samo bez ikakvog zvuka. Ali rekla bih da oko nje nije voda nego neki eter koji se prelijeva.. Isto tako rekla bih da nema kosu nego kao neke krakove koji idu iz glave, a koji liče na kosu koja kao u vodi leluja oko nje..

Ali ono što je najvažnije.. ljubav.. toooooolika količina ljubavi ide iz nje… ona samo promatra i smiješi se i s tim prodire u vas i kroz vas.. taj osjećaj je neopisiv. Iako svi koje smo susretali imaju u sebi ljubav, kod njezine ljubavi osjetite da nije „humanoidna“ i da uopće nema veze s ičim što smo imali prilike vidjeti ili čitati, barem ja.. I kada priča s vama vi zapravo ne čujete što vam govori ali osjetite kao da ste uronjeni u neke vodene holograme koji su sastavljani od vibracije.. zvuka.. i odbijaju se od vas, oko vas, prolaze kroz vas i ti neki kao vibracijski udari koje radi vas preplave ljubavlju i rastvore vas.. tako je bilo kod mene jer mi je specifično radila na tom mjestu pupka, tamo gdje je bila pupčana vrpca, ali to je prolazilo kroz cijelo moje tijelo, kao da smo bile uronjene u neku vodu..

E sad, ako još uvijek niste zbunjeni i ako vas ovo privlači 😊, najavljujem da će ona biti u četvrtak na Zoomu. Nije moguće da ona priča kroz mene naravno, vjerojatno ste do sada shvatili zašto, ali ću ja biti s njom spojena i prenositi ono što će ona meni predavati. Ako u bilo kojem trenutku se neću snaći dogovor je da će mi Analitičar asistirati, on će ujedno biti i voditelj.

Rekla bih da imamo priliku dobiti asistenciju od vrlo moćne i stare rase koja pripada nekim višim razinama koje uopće nemaju doticaj previše s nama ovdje. Nisam sigurna koji je točno razlog njezinog povezivanja samnom, osim onog što su mi rekli za moje vlastito probijanje. Ali to je manje bitno, kako je prvo odbila napraviti snimku, a sada pristala, sve ostalo je manje bitno. Ja vam mogu reći da mi je njezina asistencija jako puno pomogla i da sam isprobala na vlastitoj koži.

Ovo sve vam pišem jer ću to odmah staviti i pod opis videa, ali i zato da osjetite intuicijom zove li vas. Reći ću vam da se radi o vrlo snažnoj energiji i da svatko mora unutar sebe osjetiti poziv u ovom trenutku ili ne, spremnost ili ne, samim tim i preuzeti odgovornost za sve što vam se može pokrenuti s tim.

Ako ne osjećate da je sada trenutak budite u miru s tim, postojat će snimka i uvijek ćete to moći napraviti. Ako osjećate da je trenutak onda budite u što većem miru sa sobom do Zooma i prepustite se, to je najbolji savjet koji vam mogu reći jer je to upravo savjet koji su moji dali meni kada je ona došla.

E da, ime.. ona nema ime koje bi nama bilo poznato.. rekla sam ako nećemo imati ime da će biti zbunjujuće.. pa su rekli da joj ja dam neko ime. Osjetila sam da bi ju mogli zvati AKU. Kada sam joj uputila tu misao osjetila sam da joj je vibracijski ok. Pa eto, zvat ćemo je Aku 😊

Ona će do četvrtka raditi samnom kako bi ja mogla isporučiti što god treba na Zoomu.

Jako se veselim Zoomu i tome da je pristala „vratiti se“ i napraviti snimku 😊

P.s. nešto napominju da vam nadodam. Iako će ona raditi na tom „otključavanju“ mogli bi to tako reći, ono što vam se može pokrenuti može doslovno biti na bilo kojem dijelu tijela. Meni je bilo na trećoj čakri i fizički na tankom crijevu. Doslovno sam osjetila zapetljanu duboku vibraciju unutar sebe koja se držala za moj „pupak“ tj. mjesto presijecanja pupčane vrpce i koja se „zapetljala“ i začahurila vremenom na području mog tankog crijeva. Pa svaki stresni događaj u ovom životu samo ju je još dublje potiskivao. Emotivno je bila povezana s osjećajem „izdaje“ koju sam negdje doživjela. Ali to je sve bilo toliko staro, nisam imala potrebu i tako su mi moji i asistirali ulaziti u ikakvu priču, samo sam osjećala kako se to otključava pod silinom njezinih udara i kako ja u dva dana i emotivno i vibracijski otpuštam iz sebe nešto vrlo staro. Kao neke slojeve koji su bili samnom od mog prvog dana u ovom tijelu, slojevi koji su se doslovno zaključali u trenutku dok se prerezala pupčana vrpca.

Evo sada se uključuje Analitičar 😊 i kaže da shvaća koliko bi moj um volio sada znati više o tom prerezivanju i da će vaš um sigurno to isto željeti ali kaže da je jako bitno da oslobodimo stvari, a ne da razumijemo stvari. Ovaj svijet on kaže specifičan je kao i mnogi takvi na nižoj razini i na takvim svjetovima oslobađanje je uvijek prioritet.

Kaže mi da ostavim sve što sam napisala jer da za sve koji se odluče i ako im se pokrenu procesi bit će lakše imati bilo kakvu pisanu riječ 😊

Pa eto.. dosta sam vam ispisala.. vi sada imate vremena do četvrtka osjetiti jeste li spremni za druženje s Aku ili ćete pričekati neki drugi trenutak, snimku ćete imati 😊

Ovo je bila Zoom radionica u sklopu Kutka (4.1. 2024), snimke predavanja i tretmani ne mogu zastarjeti, isti je princip kao i s ostalim videima na Kutku, bitne su informacije i vibracija unutar njih.

Transkript
Broj videa: 166.
No items found.
govori:
Aku