Video upute, podsjetnik i podrška

- Predavanje, 72 min -
- ( 6 kratkih videa), 72 min -
Vodi:
No items found.
Govori:
No items found.

Video upute, podsjetnik i podrška
( 6 kratkih videa)

Cilj Kutka, snimki i vibracija je da vas podsjeti na vašu snagu, moć kreiranja, na vaš vlastiti kontakt sa sobom. Vježbe su predstavljene na jednostavan način kako bi svima bile jasne. Ali vi ste jedinstveni, vaše sposobnosti su jedinstvene, vaše znanje je jedinstveno.. dok slušate predavanja i radite vježbe uvijek se podsjetite da vaše znanje ide iz vas. Što znači da vama vježba može izgledati drugačije, vi možete iznutra osjetiti da bi ste radili na drugačiji način i to je sasvim ok, slušajte unutarnje upute. Sve što radimo na Kutku služi isključivo da bi vas podsjetilo na vas same, ne da bi vam davalo upute kako trebate živjeti i buditi se. Upute su duboko spremljene unutar vas i ovakvim radom asistira vam se da ih prepoznate unutar sebe.

Ovdje možete pronaći video isječke iz pojedinih predavanja koji objašnjavaju rad preko Kutka, što znači rad na sebi, buđenje i kako si pomoći u određenim trenucima. Ispod svakog se nalazi link na originalno predavanje. Ovo je samo mali djelić Kutka koji vam ako ste novi može pomoći osjetiti rad preko Kutka ili ako ste već na Kutku pomoći vam da se prisjetite ili da u trenucima kada se osjećate zablokirano poslušate i dobijete podršku za daljnje koračanje vlastitim životom.

1. Poštovanje vlastitog putovanja. Kako osjećati svoju višu razinu dok oslobađate svoje vibracije.
Originalno predavanje >>>

2. Osjećaj vlastite energije. Zašto je bitno da ste prisutni u svom tijelu dok se budite. Mi kao uporišna točka za svjetlosnu mrežu uokolo planete.
Originalno predavanje >>>

3. Način primanja informacija iz energije. Važnost ne stvaranja priča. Što znači vidjeti nešto u energiji i zašto je bitno zadržati prisutnost i osjećati sebe.
Originalno predavanje >>>

4. Što znači buđenje i kako to radimo na Kutku. Vi kao „zapiknuta svjetlosna kuglica“ na ovoj planeti. Vi kao snaga ovdje. Vaša osobnost kao čuvar vaše svijesti ovdje.
Originalno predavanje >>>

5. Što napraviti ako osjećate bol, stiskanje dok radite „aktivacije“ (misli se na sve one videe koji rade na buđenju). I kako općenito si pomoći kada vam se podigne bol, stisnutost, strah. Samoiscjeljenje. Kako radimo na Kutku. Hologramski zapis. Zašto smo ovdje.
Originalno predavanje >>>

6. Problem sa očekivanjima i što to znači. Kako odabrati teme na Kutku, primjer rada na Kutku kroz temu partnerskog odnosa.
Originalno predavanje >>>

Transkript
Broj videa: 151.
No items found.
No items found.