Poticaj

Koraci poput ptica

Ova ilustracija označava buđenje na jedan jako lijepi način. Dok niste budni i dok ste previše identificirani sa ulogom koju živite niste u mogućnosti biti kao ova osoba u ilustraciji. Vaš um postavljao bi previše pitanja, vaš strah otjerao bi ptice.
Kada ste budni te ptice su vaši koraci, vaše povjerenje je vjetar koji vas podržava, vaša ljubav je plavetnilo neba uokolo vas. Vaša snaga očituje se u svakom vašem koraku.
Ali nemojte zaboraviti gdje se budite.. na planeti koja je u transformaciji, u tijelima koja su na razne načine bila zakinuta. I zbog toga buđenje nije proces koji na sebi nosi ružičaste naočale. Buđenje kakvo ovdje radimo je nešto poput rođenja.. gdje spoznajete svoje tijelo na novi način, prilagođavate se uvjetima oko sebe.. ali ovaj put ne padate u zaborav nego se budite iz njega. Taj proces sa sobom donosi osjećaj raspada i rasta u istom trenutku.Zato je jako bitno biti prisutan u svakom trenutku. Svaki trenutak može donijeti nešto iznutra što trebate poslušati, svaki trenutak dopušta vašoj intuiciji da vam govori. I to je kod svakoga drugačije ali i kod vas samih se može mijenjati svakodnevno. Što vaše tijelo treba u tom trenutku, kakve su vam emocije, kako se osjećate u mentalu, kako bi osjetili na koji način si možete sami asistirati da biste se još bolje doveli u balans. U tim trenucima uvijek se možete podsjetiti onog predavanja gledanja emocija na drugačiji način.

Sve faze budnosti koje ovdje doživljavate prolazite kroz sva tijela.. i kontrola nad sobom proces je gdje spoznajete sebe u svakom trenutku.. što vam treba, što ne..

Baš poput ptica u ovoj ilustraciji.. svaki korak je letenje.. ponekad vjetar taj korak malo zabaci lijevo, ponekad desno, ponekad ga malo spusti, ponekad podigne. I upravo vaša stalna prisutnost u svakom trenutku i prepoznavanje te ptice / koraka za taj trenutak daje vam mogućnost da nesmetano koračate, zatvorenih očiju, osluškujući svijet unutar sebe.. koji vam zatim daje upute za svijet uokolo vas.

Ovaj svijet još nije ono što će tek postati, transformacija koja se dešava planetarno, promjene i raspad starog može izuzetno iscrpiti naše postojanje ovdje. Stoga vraćajte se na svaki trenutak, budite svoji, budite u sebi i promatrajte što se dešava s pticama / koracima ispred vas.. posebnu pozornost obratite na prvu pticu / korak i prilagodite se njezinoj poziciji. Znajući da vas svaki vaš svjesni korak dovodi do stanja budnosti.. do trenutka kada više ne koračate.. kada letite zajedno sa svojim koracima.. kada postajete slobodni.. bez obzira kakav je svijet uokolo vas.

Ovo je posljednji transkript koji sam danas stavila i čini mi se da bi vam mogao dobro doći u ovom trenutku 🤗

Ostali poticaji