Poticaj

Dobra priča :)

Zamislite.. dobivate ponudu.. jaaako primamljivu i zanimljivu ponudu. Možete otići živjeti neko vrijeme na potpuno novu planetu, možda čak potpuno drugu galaksiju. Pritom ćete sresti jako zanimljive osobe i prisustvovat ćete ludim situacijama. Ništa nije sigurno, nemate zaštitu osim shvaćanja da u trenutku završetka vraćate se doma.
E.. pa tako ste završili ovdje :)

Jer upravo je to osjećaj koji imate ili dok niste inkarnirani i kao svijest osjećate svoje postojanje ili dok živite živote koji sa sobom imaju sjećanja pa se kroz njih odlučujete za određene zadatke i izdanja.

Vi tada možda imate neki određeni cilj, možda čak i plemeniti cilj kakav je nas doveo ovdje, ali često toga nema, nego ste potaknuti novim iskustvom i mogućnošću rasta. Znajući da što god se bude dešavalo tijelu koje ćete tada koristiti vi nikada ne može umrijeti, jer kao svijest postojite praktični vječno. Na takvom stupnju razvoja vi svoje inkarnacije i svoja izdanja doživljavate jednako vrijedne. Jer i jedno i drugo donosi rođenje, život i zatim napuštanje tog tijela. Odnosite sa sobom iskustva kroz vibracijski zapis. Nakon nekog vremena imate dovoljno shvaćanja unutar sebe da kakve god situacije proživjeli, koliko god one bile divne ili zastrašujuće vi ćete kroz njih proći i izrasti, poštujući svako tijelo koje ste pritom koristili ali sa shvaćanjem da vi niste ta tijela, vi niste te osobnosti, vi ste prolaznici.. vi ste svijest.

I to ne znači da ne trebate ozbiljno shvatiti svoju svakodnevicu i izazove s kojima se susrećete jer upravo kroz njih možete još bolje prepoznavati sebe i svoje vlastito putovanje. To znači da ne budete robovi onoga što vam se dešava, ponekad se možda prisjećajući da ste svijest, da ste prolaznik i pokušavajući sagledati svoju svakodnevicu kao promatrač.. na taj način možda uvidite neke znakove koji vam se po putu pokazuju pa odlučite promijeniti smjer. Jer ponekad ako dugo hodate jednim smjerom koji ne donosi osjećaj ugode potrebno je promijeniti smjer. A kada uđete korak unutar sebe i promotrite svoj trenutni život zamišljajući da ga gledate iz pozicije vlastite svijesti, možda ugledate nešto što do tada niste.. neki znak, strelicu.. neki putokaz..

Ovo je jedna kartica s Utorka, izvještaj od prije par godina koji se dobro uklapa s ovom temom.

Pa kad nestanem
i kad mi se duša sastane
s onim što je od mene ostalo..

I kad postanem
ono što je kroz mene
naučeno..

Vidjet ću svjetove
koje još ne poznajem..
Spoznat ću puteve
kojim moje noge kroče..

One koje se mijenjaju
kroz inkarnacije i
vremenske pomake,
ostajući u srži iste,
znatiželjne i otvorene
za postojanje..

Mogli bi reći da osim plemenitog cilja naš dolazak ovdje bio je popraćen i s ovim zadnjim „znatiželjom i otvorenošću za postojanje.. „

Jednom ćemo se možda svi zajedno naći, na nekom okupljanju prepričavajući ovo ludo iskustvo i možda podučavajući neke nove generacije koje će sa iskrom u očima slušati „naše ratničke priče“ s jedne luuude planete daleko u puknutoj galaksiji :D

Želim vam svima što svjesnije dane i probajte barem jednom na dan zamisliti da na trenutak gledate svoj život pomaknuti korak unutra.. da ga promatrate iz svoje svijesti.. i zatim si čestitajte.. nasmiješite se sebi.. zagrlite se.. i možda si recite.. „jednom će ovo biti dobra priča“ :)

I zatim se sjetite.. možete svašta izgubiti ali nikada nemojte humor, mogućnost smijanja u kompliciranim situacijama, pogotovo na svoj račun ono je što ponekad može činiti razliku kako ćete se provesti u toj situaciji. Sve koje ja znam na svim nivoima imaju jako dobar humor, one koje ja osobno znam. A crni humor je bio cijeli ovaj moj život upravo ono što me nekada spašavalo od prolupavanja. Pa vas potičem da se sjetite što češće da ste prolaznici, da volite tijelo koje koristite, da volite život koji živite ali da će jednom ovo biti zasigurno dobra priča :)

Ostali poticaji