Kutak 4

Sa Bijelim Čarobnicama završio je Kutak 3.
Vjerujem da svi koji su duže na Kutku sada kao i ja mogu vidjeti da je Kutak imao svoj život i stvarao se dok smo ga mi svi promatrali..
Oni kažu da su ovo imena za poglavlja na Kutku.

Kutak 1 – Poslagivanje
Kutak 2 – Pitanja
Kutak 3 – Oslobađanje
Kutak 4 – Rastvaranje

Smatraju da sada ima dovoljno materijala kako bi radili na sebi, možete birati Poslagivanje ili Oslobađanje. Poslagivanje (Kutak 1) može vam pomoći da posložite unutar sebe vibracije kao posljedicu, da dođete u kontakt sa svojom vlastitom istinom, da vježbate istinoljubivost o kojoj toliko pričamo. Da se uvijek vraćate na svoje teme promatrajući zove li vas neka, a zatim nakon nekog vremena zove li vas neka tema ponovno kako bi ju sagledali na novi način.

Kroz Oslobađanje (Kutak 3) otvarate se prema sebi na novi način, budite se u vlastitoj sferi postojanja, oslobađate se vlastite nesvijesti kako bi nadišli općenito bilo koju vrstu nesvijesti i mogli bismo reći skidate naočale koje su vam nametnute od rođenja.

Često smo govorili da Kutak ne može zastarjeti. Nije bitno što sam ja osobno sve ove godine rasla i razvijala se pa samim tim dolazila do novih informacija i shvaćanja.. misleći kako radim sa „svojim duhovnim vodstvom“ i kako sam samo svijest na putovanju. Da bi onda polagano skinula naočale i prošla sve faze oslobađanja. Taj proces može lijepo asistirati svima koji kroz njega trebaju proći. Međutim to ne utječe na informacije ili vibracije koje ne mogu zastarjeti. Jer kao što znamo svako naše iskustvo zapisano je u nama i mi kao posljedica unutar sebe nosimo sve naše događaje. Da li ste došli kroz inkarnacijski ciklus i ovdje ste već tisućama godina ili ste došli kroz program, sve što ste ikada doživjeli na bilo koji način postaje dio vas. Kutak je napravljen kako bi vam se asistiralo iscijeliti vlastitu posljedicu i ući u svoju snagu. Stoga ne postoji oni kažu niti jedan video na cijelom Kutku koji nije relevantan za bilo koji trenutak kada ste vi spremni uroniti u sebe. Jer bol, patnja, strah, zalijepljenost, tuga.. sve je to bilo dio našeg putovanja na ovim prostorima. I traži od nas iscjeljivanje i nadilaženje.

Stoga možete kroz Kutak 1 i Kutak 3 ploviti na koji god način vam intuicija govori. Ponekad neko veće rastvaranje omogućit će vam dublji uron u vlastitu temu i obrnuto. 

Kažu da shvaćaju da je ovo bio jako intenzivan tempo i zahvaljuju se svima koji su neumorno pratili. Razlog tome je bio moj rast, naime da bi nešto bilo autentično i da bi na mom primjeru se moglo pokazati ja sam morala kroz to prolaziti. Nakon Bijelih Čarobnica i svega što se prije toga dešavalo ja sam uspjela nadvladati do kraja vlastitu nesvijest. Pritom se misli na potisnuta sjećanja, potisnute traume koje sam imala na ovim prostorima s njima i preko kojih su me maltretirali. To je ono što smo vam rekli da vi nadilazite sebe, ne njih, jer da vas mogu smaknuti davno bi to napravili.

I ta posljednja faza koju vam ne trebam sada ponovno spominjati jer je zapravo zabilježena u snimkama i poticajima bio je taj posljednji val koji sam morala odsurfati, kako bi sretno stigla na drugu stranu. 😊

Zato napominju nešto jako važno. Nema vremenskog roka za koliko bi netko nešto morao nadići. Ja sam bila s njihove strane pritisnuta kako bi stvorila Kutak, to je jedini razlog. Kako bi ostao zapis svima koji žele iskoristiti Kutak kao asistenciju. Ali inače nema pritiska, vi birate vlastiti tempo, vi sebe najbolje poznajete.

Kutak u sebi nosi nevjerojatne dubine. Ne radi se tu samo o informacijama već o vibracijama. Zbog toga vam iste snimke mogu donijeti potpuno nova shvaćanja, jer vi se mijenjate, vi postajete drugačiji, više svoji, vi ste spremni možda čuti nešto što prije niste bili.

Oni su željeli stvoriti mjesto koje će kao asistencija pomoći svima koji asistenciju trebaju, kako bi došli do sebe, do svojih, kako bi se iscijelili i probudili.

Sada kada smo završili u miru pratite svoj tempo.. vježbajte osluškivanje vlastite intuicije, dozvoljavajte si iscjeljenje.. oslobađanje.. istinoljubivost.

Kutak 4 – Rastvaranje - bit će drugačiji, kako bi vam dali dovoljno vremena da apsorbirate i savladate cijeli Kutak do sada i sve ono što svakome treba. Kutak 4 bit će druženje s njima.. kroz vibraciju i vođene meditacije. Kao i do sada okupit će se oni, okupit ćemo se mi i radit ćemo vođenu meditaciju. Već to će biti dovoljno da vam podigne vibraciju ali tu je jedna napomena. Kao sve do sada na Kutku, svaka snimka može imati onoliko jačine koliko ste vi spremni. Ako ste stisnuti, blokirani i u strahu ta vođena meditacija može vam pomoći recimo da se opustite ili da osjetite na čemu još trebate raditi. Ako ste slobodni, prohodni i u svojoj snazi ta vođena meditacija može vam pomoći recimo da se probudite.

Stoga ćete Kutak 4 moći koristiti kako god ćete htjeti, ne može vam biti previše, bit će vam točno onoliko koliko vam treba u tom trenutku.

Slično budi slično, to je razlog zbog koje ćemo napraviti Kutak 4 na ovaj način, okupljajući se svi zajedno i podižući vibraciju kroz vođene meditacije. 


Ja dalje radim na transkriptima, svi vjerujemo da vam oni mogu pomoći kako bi savladali što više svojih tema, jer ne morate slušati, možete pročitati, ako vidite da vam nešto zvoni napravite tretman. (Napomena, transkript je kompletan video prenesen u tekst, a ne samo izdvojeni dijelovi videa, na taj način možete proći više tema nego da ih slušate, zatim se odlučite koji tretman želite raditi).

Nakon što budem gotova s tim krenut ću sa Onom našom na knjigu, ne znam koliko će nam trebati jer sve to zahtjeva puno posla. U međuvremenu okupljat ćemo se svaka dva tjedna na vođenim meditacijama koje će kao snimke zatim ići pod Kutak 4.

Ako će u bilo kojem trenutku oni smatrati da je potrebno dati neku informaciju bez brige, bit ćete o svemu obaviješteni. Ali trenutno imate tooooliko materijala da imate što raditi praktički do kraja života 😊

Želim vam svima svjesne trenutke i što više istinoljubivosti,

šaljem zagrljaj i podršku 🤗 😘 💜