Svijest, buđenje, kontakt.

Kutak je tu da vam pomogne dublje upoznati sebe, spojiti se sa svojim vibracijama, otvoriti se prema svojoj svijesti, svojim potencijalima. Dajući vam alat koji vam može pomoći da kroz svakodnevicu zadržite svijest i pažnju na vlastitom životu.

Ako ste prvi put ovdje preporučujemo da krenete s knjigom „Intergalaktički razgovori, br. 1 – Vi kao život“. Možete ju čitati na ovoj stranici online ili ju naručiti kao tiskano izdanje, više o svemu na ovom linku.

Ukoliko nam se želite pridružiti na Kutku postoji mjesečna pretplata, s njom dobivate pristup svim materijalima, možete nam se pridružiti recimo na mjesec dana i nakon toga odlučiti želite li nastaviti dalje.


SVAKI MJESEC UZ PRETPLATU DOBIJETE:
Pristup video materijalima (trenutno x)

Za sva pitanja: jednostavnost@gmail.comKupnja pretplate

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Kutak je podijeljen na 4 dijela

1
Kutak 1 – Poslagivanje

Kutak 1 – sastoji se od predavanja i tretmana, vođenih meditacija. Tu ima raznih tema i zapravo pokriva vjerojatno sva područja s kojima se možemo susretati kroz sebe, svoje emocije i iskustva. On je osnovni alat na Kutku za rad na sebi. Na njega se možete vraćati i kada sve prođete, on ne može zastarjeti, utkana vibracija i informacije ostaju takve kakve jesu i nakon što prođu zemaljske godine.

1
Kutak 2 – Pitanja

Kutak 2 – sastoji se od Zoomova na kojima smo obrađivali razna pitanja. Tu ima puno materijala, kod svakog videa ispisane su teme koje se obrađuju kao i vremenske oznake kada koja tema počinje.

1
Kutak 3 – Oslobađanje

Kutak 3 – mjesto je buđenja, prisjećanja i širenja vidika. Njega je teško opisati i prije nego krenete s njim preporučila bi da pročitate zadnju knjigu „Intergalaktički razgovori, br.1 – Vi kao život“, možete ju pročitati na stranici online ili naručiti kao tiskani oblik, više na ovom linku.

1
Kutak 4 – Rastvaranje

Kutak 4 – sastoji se od puno meditacija koje oni vode. Također prije nego krenete s tim preporučila bi čitanje knjige „Intergalaktički razgovori“.

Ako stanemo pred sebe
i dovoljno dugo gledamo..
vidjet ćemo zvijezde,
odraze i bljeskove
nekih drugih svjetova..
Ako to spojimo s onim što smo sada,
ovaj oblik koji sada živimo
poprimit će neki drugi odsjaj..
Mudrost koju tražimo
pronaći ćemo u sebi,
slobodi kojoj se nadamo
dopustit ćemo da živi
unutar nas..
Nakon toga,
svaki naš životni korak
pokazivat će dvije sjene
koje nas prate..
Ova zemaljska i
ona svemirska..


Na Kutku otvaramo se vlastitim korijenima.. i onima koje živimo kroz ovaj život i onima koje smo živjeli kroz prošle živote.. ali i onima od kuda dolazimo 🙂

zašto on-line

Dok sam radila individualne tretmane vrlo često bi pomislila kako bi bilo dobro imati snimljeno to što sam u tom trenutku prenosila. Iako nikada nisam planirala sebe snimati slušajući upute mog duhovnog vodstva i vlastitu intuiciju Kutak se stvarao spontano. Nakon što je zaživio i neko vrijeme postojao iz prakse sam vidjela da donosi više rezultata nego individualni rad.

svakodnevno

Kroz Kutak možete raditi na sebi svakodnevno, u koje god vrijeme želite. Sve što radim bilo da je pisani oblik ili video snimka nosi u sebi energetski kôd. Na taj način potiče i aktivira vašu svijest, promjenu vibracija, otpuštanje i buđenje. Kutak je tu da vam pomogne dublje upoznati sebe, spojiti se sa svojim vibracijama, otvoriti se prema svojoj svijesti, svojim potencijalima. Dajući vam alat koji vam može pomoći da kroz svakodnevicu zadržite svijest i pažnju na vlastitom životu. Svaki pojedinac u ovim burnim vremenima vlastitim buđenjem pomaže globalnoj promjeni.

Neke osnovne informacije o meni (Maja Šamarinac): Rođena sam 1975, spontano energetsko otvaranje doživjela sam oko svoje 16/17 godine. Kao terapeut radim od 2007 godine.

Znate onaj izraz da o osobi najbolje govore njezina djela? Taj izraz mi je pao na pamet dok sam razmišljala kako napisati nešto o sebi. Nakon toliko godina rada postoji već dovoljno materijala koji su sami po sebi zanimljiviji od čitanja teksta o nekoj osobi. Svaki taj materijal „prošao“ je kroz mene, mogli biste to nazvati raznim imenima, kanaliziranje, spuštanje, primanje informacija. Sve to su samo izrazi, ono što je jedino bitno je da niti za jedan taj materijal ja nisam sjela i osmislila ga iz glave, to je uvijek bilo u suradnji s osobama koje žive u višim razinama postojanja. Počevši od Magic Wood kartica i knjige koje sam „dobila“ od jedne civilizacije iz „unutrašnjosti zemlje“ koja se nalazi na višoj razini postojanja, pa do zadnje knjige „Intergalaktički razgovori“ koju sam „dobila“ od grupe osoba s još više razine postojanja.
Cijelo to vrijeme ja sam u procesu buđenja i prisjećanja sebe, zašto sam tu, kakav je ovo svijet, kako mogu asistirati buđenju na ovoj planeti. Taj osobni proces kod svakog je drugačiji i ja se uvijek trudim svojim primjerom potaknuti druge da pogledaju u sebe i pronađu svoj način. Nakon što izronimo u vlastitu autentičnost sve ono što smo mi počinje se buditi unutar nas.

Heading

1
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

2
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

3
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Iskustva korisnika

Kod online je super što se prištekam i pogledam cijeli tretman ispočetka – kad hoću i gdje hoću i onda ga mogu puno bolje i kvalitetnije napraviti i kao da se bolje povežem sa cijelim procesom. Na ovaj način dobivaš više ako želiš raditi na sebi a na kraju se i promjene brže dešavaju.

Meni je Kutak dao utjehu. Iako znam i osjećam da postoji taj nevidljivi svijet oko i u nama, bivanjem na Kutku uspijela sam se još dublje povezati sa tim svijetom i sa samom sobom. u Kutku sam naučila da ne shvaćam životne izazove preozbiljno i da se ne vežem za njih. Kada bih se uzrujala ili uznemirila sjetila bih se svega što sam naučila u Kutku i uspijela bih se otkačiti od priča koje mi priča um, uštekala bih se u energiju Kutka i sve bi tada bilo lakše. Jedna od najvećih 'stvari' koje cijenim u Kutku jest ne nametanje jedne istine, nego poticanje da sami osjetimo što je za nas a što nije.

I.H.

Kutak je jedino mjesto s kojim sam se susrela od kojeg mi nije potreban odmor, dapače i na odmoru je Kutak samnom. Predavanja i tretmani i Maja i Ekipa naša naravno :). Tolika istinoljubivost, potpora i Ljubav. Upravo ono što želim Cjelokupnom postojanju. Ako želite raditi na sebi, Kutak je pravo mjesto <3

M.K.

Kutak je mjesto gdje sam podržana u svim svojim stanjima i fazama. I kao da se uvijek vraćam prijateljima koji me najbolje poznaju i nude ono što mi u tom trenutku treba, nekad snagu, nekad utjehu, a iznad svega osjećaj da nisam sama na ovom putovanju.

I.K.

Na Kutku sam od samih početaka i zaista uporno radim i ponavljam i predavanja i meditacije i tretmane. Nekoliko puta na dan. Puno toga mi se po putu otvorilo, puno boli sam posvijestila i raspala se u njoj, jaaako puno ganuća, unutarnje, one mirne radosti sam iskusila, jako puno suza radosnica i ushita sam doživjela. Kako je Kutak rastao i transformirao se tako sam se transformirala i ja. I dalje se transformiram i dalje svaki dan otkrijem nešto novo, "upadnem" u neku pukotinu koju do tada nisam vidjela ili se raspadnem u radosti i osjećaju ljubavi i povezanosti sa svima i sa svime. Kad sam krenula raditi kroz Kutak nisam imala niti jasnoće niti očekivanja, samo sam znala da trebam slušati i biti uporna i svaki dan raditi. Iz svoje stisnutosti, krutosti, naučenosti na zakonitosti ovoga svijeta i duboko ukorijenjenih navika, najednom sam uplovila u visine i topline i podržavanja kakva nisam nikada prije doživjela. Sve je postalo moguće. Sve je postalo poznato. Sve je dobivalo drugačiji okus i poprimalo miris i boje i oblike. Počela sam biti protočnija i lakša i počela sam čuti sebe i, što je važno, poduzimati korake u svakodnevici i raditi velike promjene u životu. Kutak sada ima 4 dijela. I svaki dio je novi sloj, novi aha moment, novo iskustvo. Ono što me svaki dan iznova oduševi je kada predavanje ili tretman iz Kutka 1, koji je kao "osnova", u meni potakne takve promjene i dubine i aha momente da zapravo shvatim da sve što se dešava na Kutku je jedan veliki rad, samo su nijanse drugačije, nijanse koje nama pomažu da se na još dubljoj razini povežemo sa sobom, da sebi pristupimo svaki put iz nekog drugog kuta. A tih kuteva ima bezbroj. Kao i dubina u nama. Tako ja doživljavam sebe. Beskrajno sam zahvalna da Kutak postoji. Beskrajno sam zahvalna svima koji su nam podrška kroz njega na ovom putu kojim koračamo i koji je Život.

M.D.

Kutak je za mene puno toga: podsjetnik, podrška, putokaz. Svakodnevni alat za ozbiljni rad na sebi, knjižnica znanja i inspiracija da bolje upoznamo ono što jesmo, i otvorimo se onome što tek možemo postati. On je živi organizam, kojeg ne možemo iscrpiti niti savladati, već nam otvara nova vrata kako se mi mijenjamo i rastemo i omogućava stalni zaron u nove dubine i visine. Sve skupa, Kutak je jedna uzbudljiva pustolovina!

I.V.

Ovo mi je bio jedan potpunoooo drugačiji zoom od svih dosadašnjih. :)) Možda sam pod utjecajem Nebeskog šapta, ali osjećala sam Čarobnice jako jako…ne samo curke koje su pričale… osjećala sam jednu novu razinu smislenosti svega što smo svi prošli kroz razne živote. Novu smislenost svega što su Čarobnice odlučile napraviti kao protutežu. Osjetila sam nas sve na Kutku, trud koji svatko od nas ulaže u vlastito buđenje. I konačno sam kroz ljubav osjetila kako se to sve pretvara u ljubav i kako se ta energija pojačava i povezuje sa sviješću Planete…. Osjetila sam koliko jačanje jedne osobe, jednog kruga utječe na sve ostale osobe, krugove, planetu, planete, galaksiju(e)….sve do najdaljeg i najbližeg ruba postojanja…... Beskrajno sam zahvalna, na doživljaju, na Kutku, na svemu...

M.N.

Ono što je najbitnije na Kutku po meni je to što me transformirao vibracijski. Sve ono što pokušavamo dokučiti iz uma ne može nikad biti tako temeljito kao kad nas visoka vibracija ispere iznutra. Počeo sam upoznavati i prihvaćati puno dijelova sebe. Na Kutku sam naučio da je sve u meni samo moja odgovornost, da je moj svijet zapravo samo moja refleksija i da ne moram više biti žrtva ljudi i događaja u svom životu. Kutak mi je pomogao spoznati pojam slobode prvi put u životu.

P.J.

Jedna ključna stvar po kojoj se poruke sa Kutka razlikuju od raznih drugih izvora je da me uvijek i u svemu vraćaju na samog sebe. Nema ovdje neke druge centralne ideje, osobe, upute koja bi zamjenila upoznavanje sebe i slušanje svoje srži. I tako u svakom pa i najdubljem kutku Kutka glavni cilj i uputa kakvom ju ja uvijek čujem je upoznaj sebe, probudi se u tome tko ti jesi i uvijek budi u tom svom vlastitom centru. Dragocjen je ovo resurs prepun gomile konkretnih tema za rad na sebi i dostizanje tog jedinog "cilja".

I.U.

Kod online je super što se prištekam i pogledam cijeli tretman ispočetka – kad hoću i gdje hoću i onda ga mogu puno bolje i kvalitetnije napraviti i kao da se bolje povežem sa cijelim procesom. Na ovaj način dobivaš više ako želiš raditi na sebi a na kraju se i promjene brže dešavaju.

L.A.

Super mi je što mogu ponavljati i intuitivno izabrati, upravo onaj koji mi taj trenutak treba, koji me povuče. Vrlo je jasno vođeno, a svaki puta imam osjećaj kao da sam čula nešto novo, kao da mi se otkrio još jedan sloj. U ovo doba užurbanosti, jako je bitno da si uzmemo vrijeme za sebe. Kutak mi je kao neka oaza koja me vodi sve više i više prema meni samoj, prema istini.

P.S.

Kroz tretmane i predavanja na Online Kutku unutar mene nešto je kliknulo, kao da je došlo na svoje. Jedan od najmoćnijih alata trenutno dostupno na tako jednostavan način. U kutku svojeg doma, okružena vlastitom energijom, mogu raditi tretmane kad god hoću i kako god me koji pozove.

M.I.

Ovi tretmani su stigli točno u trenutku kada sam za njih bila spremna i kada sam došla do te faze u svom životu gdje nisam više mogla dalje. Iako nisam razumjela ništa i osjećala strah od suočavanja sa sobom sada osjećam kako sam počela doživljavati sebe i prihvaćati! Znam da sam tek na početku i svaki put dok slušam što pričaš čujem nešto novo i veseli me što mogu svaki put iznova slušati snimku i osjećam da je jednako snažno kao da radim individualni tretman.

N.P.

Mogu reći da me niti jedan proces do sada nije vodio takvom brzinom i preciznošću na ono mjesto na kojem trebam biti. To često nije mjesto na kojem želim biti, niti mjesto koje linijom manjeg otpora biram svojim umom, već ono koje je u skladu s mojim najvišim dobrom. A kad konačno dospijem tamo, barem na kratko, čeka me nagrada susreta sa sobom i životom koji me uvijek iznova podsjećaju odakle sam došla. I zašto sam došla.

I.P.

Online radionice su vrlo, vrlo moćan kanal koji nisu za slučajne prolaznike i prolaznice jer nas opasno odvlače sa stranputica koje smo si izabrali živjeti i stavljaju nas na put prema vlastitoj istini i snazi. I ako bi u jednoj rečenici morala opisati ono što meni ove radionice govore, to bi bilo: pazi što želiš, mogla bi to i dobiti 🙂

S.V.

Biram predavanja i tretmane po intuiciji. Svaki put osjetim to-je-to, baš ono što mi je potrebno. Nisam mogla ni sanjati da toliku pomoć i materijal takve moćne energije mogu imati pri ruci i koristiti svaki dan. Predivno. Zahvalna sam Svemiru na energiji koja me potiče na otkrivanju mene. Hvala tebi što radiš sve to što radiš. Hvala meni što sam tu i imam priliku da to koristim.

S.M.

Pitajte se.. osjećam li sebe.. dopuštam li osjećati svoju vlastitu prisutnost u svom vlastitom životu.. i onda se otvorite prema tome.. vaša prisutnost ukorijenit će vas u vaš život na način da ćete intuitivno početi više osjećati vlastite korake.. i one koje radite iz navike i one koji vas zovu da se prema njima okrenete.. tada će ti koraci početi otvarati vrata.. ne ona koja umom želite već ona kojima se sa sviješću prepuštate.. kako bi živjeli.. kako bi bili svoji.. kako bi svojom prisutnošću uveličali vlastiti život.. nakon toga dolazi osjećaj ispunjenja, osjećaj zahvalnosti, osjećaj ljubavi, osjećaj rasta.. nakon toga vi postajete vlastito utjelovljenje koje se sebe sjeća kroz sve razine postojanja.. postajete snaga i ljubav koja hoda ovim prostorima..

Neki naslov ide ovdje

Sve što radim kanaliziram, u suradnji s energijom. Dok radite tako nešto vi zapravo kao da pustite da vaša osobnost zakorači unazad i samo tipkate kao u ovom slučaju. U tom propuštanju vi ne gledate kako stvari izgledaju dok su napisane, da li ste upotrijebili dobru riječ ili da li rečenica zvuči dobro ili bi mogla bolje. Vi želite prenijeti energetski kod koji zapravo u svakom od nas budi ono što je potrebno.

Heading
This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Heading
This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Heading
This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Nešto ovdje ako imamo

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Button Text
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Button Text
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Button Text