Poticaj

Važna informacija

Dragi svi,
 
dosta vas upada u sličan problem i dosta vas ima neke čudne situacije stoga smo odlučili dati vam podršku s nekim informacijama. Ovaj mail pišemo Ona Naša i ja zajedno.
Niža razina četvrte razine.. možemo to tako reći, vrlo je agresivna razina i trenutno s njima možete imati problem. Kako smo radili „deprogramiranje“ s Plavim koji je tada bio, nismo im baš najomiljeniji. Na Kutku se nalazi puno ljudi koji u sebi nose potencijal velike snage. Oni ne mogu protiv te snage ali vas mogu pokušati na razne načine izmanipulirati.
Ako nemate unutar sebe teme na kojima radite ta manipulacija ići će na jedan način, bit će kroz energetske udare ili posjete koje bi vas trebale zastrašiti. Tu dolazimo do onog što sam vam poslala u prošlom mailu, trenutka gdje ostajete neutralni i na taj način ste zaštićeni. U ovom trenutku mi je puno jasnije zašto nekoliko zadnjih godina su toliko inzistirali da dođem u što veću kontrolu nad sobom, sada to ima još veći smisao.
Ali ako imate unutar sebe nerazriješene stvari nastojat će vas s tim izmanipulirati. Zanimljivo je koliko vas „slučajno“ je upravo sada srelo „nove potencijalne partnere/partnerice“ ili su vam se podigle „stare ljubavne priče“ i koliko vas „slučajno“ nema kontrolu nad svojom kemijom u mozgu, hormonima, strasti, požudom, potrebom za ljubavlju ili intimnošću. Eto sasvim „slučajno“.
Zatim koliko vas ima nezgode raznih vrsta.. neke vrlo bizarne rekli bi smo.. koje onda iz vas izvuku vaše duboke nerazriješene emocije.

Ako spadate u tu grupu koja ima razno razne sada izazove savjet je slijedeći.
Prvo se sjetite tko ste.. ne kao informaciju nego kao vibraciju.. vi ste snaga na ovim prostorima. Stanite ako treba pred ogledalo i vrlo jasno na glas to izrecite.. uđite u taj stav.. ne stav fuck off sada ćete vidjeti ili strah ili jadnost.. već stav – JA SAM SNAGA NA OVIM PROSTORIMA. Točka. Iza toga nema ničega. Točka. To je izjava s točkom koju pokušajte što jasnije osjetiti unutar sebe.

Zatim radite odvezivanje od nesvijesti 3/4te razine i radite deprogramiranje. A onda uključite teme koje su vam se podigle. Ili partnerstvo ili strah ili ljepljivost.
Imate sada već dosta transkripta i trudim se što brže to raditi, pa ako postoji transkript vaše teme svakako to i čitajte, ako treba na glas sami sebi.

Poanta je da se izbacite iz onog u što vas oni manipulacijom žele odvesti, a to je da ste vi samo jedna mala osoba u svom malom životu koja se sada bavi nekom svojom temom.
Istina je da vi imate temu koja vam može biti nerazriješena ali istina je – da ste vi vrlo snažna svijest koja je došla ovdje donijeti svijest najviših razina. I da se trenutno nalazimo u završnici svega zbog čega smo došli i oko čega smo se toliko svi trudili. I u toj završnici koja će zemaljski trajati možda još par godina nemojte dozvoliti da vas sruše pred „ciljnom linijom“ uvjeravajući vas u vaše slabosti i vaše ljepljivosti i u vašu nemogućnost da se kontrolirate.
Činjenica je da su snažni i činjenica je da su jako agresivni. Činjenica je da smo i određenoj skupini stali na žulj kada je Plavi bio. Ali činjenica je da oni nisu jači od nikoga od nas. Da se mi samo moramo prisjetiti tko smo.

I zbog toga vam sada pišemo. Nadamo se da će vam ovaj mail kojeg možete čitati i čitati ponovno donijeti iznutra taj aha moment.

Šaljemo vam podršku ona kaže sada dodatno, pišem kako diktira:

„Uvijek vam govorimo da mi znamo da ste vi snaga, ali da se vi toga trebate podsjetiti. Mi smo svi jako fascinirani sa svima vama koji ste došli do ovog trenutka i koji ne spavate. Znamo da imate dovoljno snage da se do kraja probudite. I znajte da nikada niste sami, povezani smo zajedno, samo su nam tijela razdvojena. Naša međusobna ljubav je velika i mi vas podsjećamo da se svakodnevno prisjetite vaše vlastite ljubavi prema sebi. Ona je vaše najveće oruđe i vaša najveća zaštita. Kada ste u strahu, kada ste u potrazi za ljubavlju, uvijek se prisjetite – ja sam svoja ljubav, ja sam svoja zaštita, ja sam snaga. I tada ćete osjetiti i sebe i sve nas koji se trudimo završiti ono što smo započeli prije puno vremena. Ovo je završnica velikog projekta u kojem sudjeluje jako puno različitih civilizacija i organizacija. I svi mi zajedno donosimo ljubav ovim prostorima. Svi vi koji ste na terenu tu ljubav posađujete na planetu direktno, kroz sebe. To je upravo ono zbog čega vas oni žele zaustaviti. Nemojte to dozvoliti. Budite svjesni svoje snage i svoje velike sposobnosti da ovoj planeti date ljubav, da sebi date ono što vam treba. Sve je u vama, sve je već unutar vas.. Volimo vas. Bezuvjetno. Volite se. Bezuvjetno.“ (Ona Naša)

Evo dragi svi, to bi bilo to od nas..

Grlim vas puno sve po redu i želim vam snagu! 🤗💜

12.09.2023.

Ostali poticaji