Poticaj

Svijest u šalici

Počeo je još jedan tjedan.. jedan dio vas možda upravo sada preokreće očima.. jedan dio vas misli kako ćete preživjeti još jedan tjedan. Jedan dio se možda upravo vratio sa mora i počinje već sada križati na kalendaru dane do idućeg godišnjeg. Jedan dio je možda potpuno sretan i spreman na nove pobjede. Ali vjerojatno je u vama miks svega toga.. i možda težine i želje da se riješite te težine i nekog mira i ljubavi iznutra.


Mi smo kompleksna bića i upravo zato toliko se trudimo i radimo na tome da dođemo do kontrole nad sobom. Kako bi si dopustili sve te osjećaje, kako bi pritom vidjeli koji su istinski, a koji su stvoreni iz našeg uma.. kao što je Analitičar pričao o onoj krivulji uma i savjetu da ne dozvolimo da nas ta krivulja vodi po životu.


I upravo u ovom danu, početku još jednog tjedna na ovoj planeti predlažemo vam da si pripremite šalicu nečega.. čaja, kave, nekog napitka koji volite. I da uzmete tu šalicu u svoje ruke. I da osjetite kako VI odlučujete tu šalicu i taj napitak ispuniti sa svojom sviješću.. upravo sada, upravo u ovom trenutku.
VI odlučujete.. kako se vaša svijest ulijeva i ispunjava tu šalicu, pretvarajući taj napitak u vašu svijest. I nakon toga.. nakon što to dobro osjetite.. nazdravite sami sebi i još jednom tjednu na ovoj planeti.. podsjetite se koliko ste hrabri i snažni, zagrlite se iznutra, ispunite se s ljubavlju.. a onda smireno popite taj napitak. Osjećajući kako ste upravo sada probudili svoju svijest.. kako ste snaga, ljubav.. kako ste savršeni, baš takvi kakvi ste sada…


I volite se..
Bezuvjetno..

Ostali poticaji