Poticaj

Snaga svijesti

Želim s vama podijeliti jedan uvid koji sam imala i dati vam malo svemirskih zrnaca za razmišljanje 😊
Kada kažem uvid mislim na onaj aha moment koji se NE desi u vašem umu ili vašim osjećajima.. koji prožme cijelo vaše tijelo.. kada se otvore ta vrata unutar vas i vi napokon znate.. što god trebate znati. To su trenuci koje svi tražimo unutar sebe..
A kako je moj zadatak dijeliti moje iskustvo pišem vam jedan takav koji mi se desio prije par dana..
Već znate moju priču, donesena snažna fizička bol, stalno na udaru, nadvladavanje mojih vibracija.. zatim prisjećanje, spajanje s mojom sferom postojanja.. zatim uzemljenje..
I kroz tu sferu postojanja ponovno prisjećanje i spoznaja mojih postojanja, uvid u to.. svjetova toliko zapravo različitih od ovog..
I kod ovog zadnjeg koraka.. uzemljenja.. desilo se nešto što mi je pomoglo sjesti u ovo tijelo.. napokon..
A to je.. ta potpuna unutarnja spoznaja koju sam vam opisivala na početku koja kaže.. ako ja osjećam snagu kroz svoju sferu postojanja i ako sam imala prilike osjetilno spoznati te dvije osobnosti koje postoje.. iz ove galaksije i te daleke galaksije.. ako sam ih doživjela kao vrlo snažne osobnosti.. onda pitanje koje je prošlo kroz mene i prodrmalo svaku stanicu mog bića, otvorilo vrata koja sam valjda cijeli život tražila.. glasi:
„Što je građevni materijal te sfere? Koja je sama srž te sfere?“
To nije pitanje na koje ja ne znam odgovor iz uma. To nije pitanje na koje treba dati odgovor. Kada se tako nešto desi vi ne čujete pitanje, vi istovremeno čujete i pitanje i odgovor i sve znate i rastopite se unutar sebe i prepoznate se.. i vrata se otvore, vi ste svoji. Ali kako je to teško staviti u riječi sada ću vam opisati, kako bi dala vašem umu ideju ili kako bi možda trigerirala nešto u vama.. neka vaša vrata..

Ako sam ja svijest koja je prezentirana kao moja sfera postojanja.. i ako ja kao svijest već dugo postojim, imam puno iskustva.. rastem i razvijam se kroz svako iskustvo..
Zatim ako u toj sferi postojanja postoje svi moji životi, bez obzira jesu li inkarnacije, izdanja.. sve to postoji unutar moje sfere postojanja, sve što sam ja kao svijest ikada živjela.. ali kako sve postoji i istovremeno se širi onda je pitanje kroz što se širi… širi se kroz moja najsnažnija iskustva.. ili mogli bi reći kroz moje najsnažnije osobnosti.. onda bi mogla reći dvije osobnosti koje sam spoznala, koje sam spomenula, su snažne.. zbog toga je moja svijest došla ovdje.. sada imam ovo izdanje.. iskustvo inkarnacija i izdanja jednako je, samo je putovanje nešto drugačije, ali zapis iskustva u sferi postojanja jednako je.
Što znači slijedeće.. ako je moja svijest u svom rastu i razvoju već došla do trenutka da može „stvoriti“ tako snažne osobnosti kao što su te dvije koje sam spomenula. Onda moja svijest ima već taj zapis u sebi, taj „kod“ kako se to radi, tu „jednadžbu“..
Ako gledam na taj način.. onda shvaćam da kroz ovo izdanje, koje je sada na ovoj planeti i tipka na laptopu, prolazi ta ista svijest. Koja zna kako stvoriti snažnu osobnost koja se ne boji, koja shvaća da je snaga.
Pa što onda može sprječavati da moje izdanje bude takvo? Moje vibracije.. na kojima sam radila.. moja uvjerenja koja su mi kroz život na ovoj planeti nametnuta.. na kojima sam radila.. i.. što još? Moja odluka. Moje prihvaćanje. Shvaćanje i prihvaćanje upravo ovog izdanja.. shvaćanje da kroz nju prolazi svijest koja je u stanju proizvesti snažne osobnosti.. a upravo prihvaćanje naše snage i nadilaženje identifikacija sa svim što nam je nametnuto, nadilaženje svih posljedica unutar nas.. stavlja nas u snagu i zaštitu.. u budnost..

Teško je ovo sve u riječi staviti ali vjerujem ako ste spremni da ćete shvatiti poantu.. sve ostalo odigrat će se unutar vas.

I trenutak kada se to desilo, bilo je veličanstveno.. ja sam osjećala svoju sferu postojanja, osjećala sam svoju svijest i osjećala sam sve.. kako istovremeno postoji i širi se. Osjećala sam kroz ovo izdanje iskrenu ljubav prema sebi. Jer osjećala sam ljubav prema sebi kao svijesti, a onda ne možete ne voljeti neki dio, jer ste cjelina.. ako volite sebe kao svijest onda volite svaki svoj dio.
I tada sam shvatila zašto sam ovdje.. kada oni kažu svatko od vas došao je jer ima nešto za ponuditi, jer ste snažni, jer ste ljubav i jer imate iskustva..
I ako se sjećate, pričala sam vam iskustvo kada sam osjećala ganuće i ljubav iz one osobnosti iz druge galaksije… tada sam osjećala zahvalnost prema osobnosti iz ove galaksije i ovom izdanju. A ovaj put iz ovog izdanja osjećala sam zahvalnost i ljubav prema sebi kao ovom izdanju, zatim prema svojoj svijesti, zatim prema cijeloj mojoj sferi postojanja, zatim prema Izvoru. I shvatila sam zašto mi odlazimo u razne svjetove, inkarnacije i iskustva.. zato jer je to život, stvaranje..

Kada kao svijest dostignete određeni stupanj razvoja imate iznutra poriv spajati se, istraživati, pridonositi, širiti ljubav.. i znate da kroz svaku bol i patnju koju u nekom iskustvu doživite vi rastete još više i doprinosite cjelokupnom postojanju.. jer postojanje je život, stvaranje, kretanje.. ljubav…

Zbog toga.. kada čujete sebe kako pričate nešto loše o sebi, na bilo koji način ili kada čujete sebe da kažete da nešto ne možete, podsjetite se.. na ovako ste zahtjevnom terenu.. postoji razlog za to.. dopustite si osjetiti sebe, svoju sferu postojanja, ovu osobnost.. i podsjetite se da vi kao svijest znate kako stvoriti snažnu osobnost.. sada je na vama kao ovoj osobnosti da to prihvatite.. transformirajući vibracije, centrirajući se i utišavajući um.. tada dolazite u kontrolu nad sobom, u svoj mir i tada ste svjesni da ste vi svoja svijest.. inkarnacije i izdanja prolazni su.. vi kao svijest ste vječni.. 😊

Grlim vas puno sve po redu i šaljem podršku u kojim god fazama se nalazili, prihvaćanjem faze u kojoj se nalazite otvarate vrata za dalje..
Nadam se da na mom primjeru možete vidjeti da se iz svake situacije možemo izvući 🤗 💜

Ostali poticaji