Poticaj

Smjer kretanja

Kada gledamo nas kao svjetlosnu loptu ovdje na planeti koja je puna raznih vlastitih vibracija.. i kada zamislimo da svaki udarac koji primimo nas pogurne.. onda shvatimo da smjer kretanja ovisi o nama.. zapravo ovisi o našim vibracijama koje nas kao tu svjetlosnu loptu ispunjavaju..

Zbog toga.. svaki udarac koji primite.. bez obzira da li došao od ljudi ili nesvijesti ili života.. na kraju se svodi samo na poguravanje vaše lopte. Što će se desiti nakon toga i gdje ćete završiti ovisi samo o vama. Zato kažemo da jedinu odgovornost za naš život imamo mi sami. I zato radimo na transformaciji vibracija, otpuštanju grča, strahova, vezanosti.. kako bi došli u potpunu kontrolu nad sobom. To bi u toj simboličnoj slici značilo da kada nas nešto ili netko pogurne.. mi smo u slobodi kretanja.. mi se u toj slobodi kotrljamo i sami određujemo smjer kretanja.. odlazimo u žrtvu ili snagu..

Dolaze nam ponovno Bijele Čarobnice, juhu!! Pa ću vam sada ispričati svoje iskustvo od prošlog tjedna jer će u četvrtak one pričati.

Nekoliko zadnjih mjeseci bilo je za mene burno. Desetak dana prije Čarobnica sve je kulminiralo kako sam vam i rekla. Rezultat je bio da sam se dan nakon Zooma osjećala potpuno iscrpljeno.. kao da me netko ižmikao. Taj dan počela sam raditi i snimku s njima i osjetila Nju, svijest planete.. sve sam vam to pisala u prošlom poticaju. Do ponedjeljka sam radila jednom na dan i sve jače i jače osjećala snimku (radila sam isključivo preko snimke koju su ostavile, kao i vi). U ponedjeljak ujutro me zakočilo u lumbalnom dijelu. U tom trenutku vidjela sam dvije stvari. Prva je da se pokrenulo neko jako dubinsko otpuštanje, ono sve o čemu su one pričale.. kao da se neki jako duboki sloj unutar mene otvorio. I druga.. jako bitna stvar.. da sam mjesecima previše sjedila radeći na projektu (transkripti i ostalo) i moje fizičko tijelo reklo je dosta.. ta kombinacija otpuštanja i izrabljivanja tijela dovela me do toga da sam pet dana provela više manje u krevetu.

Netko bi mogao zaključiti da sam u krevetu završila zbog napada.. jer činjenica je da me sve to iscrpilo. Ali to nije istina.. da nisam zapostavila tijelo imala bi iscrpljenost, ne bi me ukočilo. Sama sam kriva što sam se oglušila na znakove tijela i projekt stavila ispred tijela, što nema nikakve logike, jer bez tijela nema niti projekta. Mogla sam recimo svakih sat vremena ili češće ustajati sa stolice i raditi neka istezanja. Sve je to naš izbor, um može raditi opravdanja ali ona vas onda odvode od vlastite istine.
Tih pet dana iskoristila sam za potpuno povlačenje unutar sebe.. radila sam snimku s Čarobnicama dva ili tri puta na dan i upadala u stvarno velike dubine.. toliko me to sve rastvorilo da imam osjećaj kao da je ta dubina samo čekala da ja obratim pozornost kako bi to sve otpustila. Zatim sam imala otvaranja.. osjećala sam svijest ove planete, osjećala sam svoju snagu.. osjećala sam kako se naočigled transformiram. Ako nisam radila snimku onda bi ulazila unutar sebe, vizualizirala, radila s energijom i na neki način dozvolila sebi buđenje.. ali ovaj put ovdje.
U tom procesu osvijestila sam koliko sam se cijelo vrijeme bojala uzemljenja.. jer me grozilo sve što sam na ovoj planeti doživjela. I svih ovih mjeseci kako su nas vodili prema gore omogućilo mi je da bolje spoznam svoju sferu postojanja.. da shvatim da je sve to tu, meni dostupno, ali da sam vlastitom odlukom došla ovdje i da je vrijeme da sada na novi način pristupim sebi, svom tijelu i svemu zbog čega sam došla. Ukratko, vrijeme je za promjenu. Neki klik se desio.. kao da sam ga i čula..

Ja sam bila lopta koju je život pogurnuo.. u tom trenutku izabrala sam svoj smjer.. izabrala sam otići u svoju slobodu.. zaobišla sam tablu gdje je pisalo skrenite ovdje za etiketu „žrtve“.. zatim sam zaobišla tablu „bol“ (iako je boljelo).. zatim „um, konstrukcije“.. i samo sam produžila do table gdje je pisalo „sloboda“.. tamo sam se pustila u prazan prostor.. i kada sam izronila osjetila sam ovo tijelo na novi način.
Zbog toga sam zahvalna svim ovim napornim mjesecima u kojima sam u praksi naučila što znači kada oni kažu vi ste snaga na ovim prostorima, bitno je ne biti zalijepljen, bitno je otpustiti strahove, projekcije, raditi na vibracijama.. bitno je uzeti kontrolu nad sobom..
Zbog toga nemojte miješati svoju priču s tim da ste pod napadima. Da vas je moguće smaknuti ja ne bi sada sjedila i ovo pisala. Ali nije. Moguće vas je manipulirati. Ali s čim? Sa onim što VI imate unutar sebe.
Stoga ako imate neki problem nemojte reći da ga imate jer ste pod napadom. Imate ga jer je to vaš problem, vibracije koje čekaju da se vi s njima susretnete kako bi ih otpustili. Te vibracije mogu se pokazati kroz razne situacije, odnose ili vas se s tim može manipulirati. Sada je samo pitanje jeste li spremni suočiti se sa sobom.

Kada se to u ponedjeljak desilo ja sam po prvi put tako reagirala, kako sam vam gore opisala. Naime u ovom životu okusila sam fizičku bol do maksimuma, kada padate u nesvijest. Bolesti, operacije, nesreće itd.. i sve to stavljalo me uvijek u položaj žrtve. Iste one koju sam donijela sa sobom kao posljedicu groznog mučenja.
Sav rad na sebi polagano me oslobađao mojih vibracija, polagano me dovodio u shvaćanje. Zatim sav izron gore i posvještavanje moje sfere postojanja dovelo me do znanja i shvaćanja da to nikuda neće pobjeći i do ponovnog prisjećanja mojih sposobnosti. Bijele Čarobnice su mi pomogle da uronim ovdje na potpuno novi način.. da spoznam ovaj život na potpuno novi način, jer one poznaju ovaj teren. I beskrajno sam im zahvalna. To što dolaze ponovno pokazuje da smo očigledno probili dovoljno da one smatraju da možemo dalje.

Nadam se da će moj primjer nekome pomoći ili vas dodatno potaknuti da prestanete živjeti u pričama u glavi i da preuzmete odgovornost za sebe, samim tim dolazite i u kontrolu nad sobom. Ova planeta, život ovdje i ovo iskustvo nije lagano, to znamo.. ali upravo savladavanjem svega dolazimo do rasta i snage.. budimo unutar sebe ono što smo donijeli.

Šaljem vam svima podršku i sjetite se da ste vi snaga na ovim prostorima, da ste vi svijest visoke razine, da ste vi ljubav i da si jedino vi to možete dozvoliti. Svaka vaša vibracija tu je da bi ste kroz nju rasli i učili.. da bi ste se sjetili da ste svijest, snaga i ljubav.. 🤗 ❤️️

Ostali poticaji