Kutak 1, 2, 3

Kutak 1 >>> – sastoji se od predavanja i tretmana, vođenih meditacija. Tu ima raznih tema i zapravo pokriva vjerojatno sva područja s kojima se možemo susretati kroz sebe, svoje emocije i iskustva. On je osnovni alat na Kutku za rad na sebi. Na njega se možete vraćati i kada sve prođete, on ne može zastarjeti, utkana vibracija i informacije ostaju takve kakve jesu i nakon što prođu zemaljske godine.

Kutak 2 >>> – sastoji se od Zoomova na kojima smo obrađivali razna pitanja. Tu ima puno materijala, kod svakog videa ispisane su teme koje se obrađuju kao i vremenske oznake kada koja tema počinje.

Kutak 3 >>> – mjesto je buđenja, prisjećanja i širenja vidika. Njega je teško opisati i svakako prije nego krenete osluškujte intuiciju.

Iako idu po brojevima to ne označava da tako trebate raditi, to označava samo poglavlja. Ako dođete na Kutak, privuče vas Kutak 3, poslušate preporučena predavanja i odmah krenete sa tim super. Nema pravila. Možete kombinirati kako god želite, recimo raditi na svojim temama kroz Kutak 1, poslušati kada vas pozove nešto sa Kutka 2 i istovremeno raditi na Kutku 3. Pravila stvarate sami za sebe, kroz svoju intuiciju i trenutak.

Kutak je mjesto koje okuplja svijesti koje su došle ovdje djelovati. To djelovanje može biti svjesno, kroz rad sa drugim ljudima, a može biti nesvjesno, gdje vi samim svojim prisustvom na ovoj planeti pomažete u podizanju vibracije. Više o tome možete poslušati u ovom predavanju – “Njihova važna poruka, vaša vrijednost”.
Svatko radi sam ali smo povezani u grupu koja daje dodatnu snagu svakom pojedincu. Ne morate druge niti znati niti biti sa njima u kontaktu ali vremenom osjetit ćete koliko podrške imate.

Za sva pitanja možete mi se javiti na mail ili WhatsApp. Ali sjetite se da je ovo prvenstveno unutarnje putovanje i da je svako putovanje jedinstveno. Zbog toga ovo nije mjesto gdje ja vodim. Ovo je mjesto gdje svatko vodi sebe, ja sam tu organizator, (inter)galaktički poštar i simultani prevoditelj :)))
Uvijek ostanite svoji, ostanite snažnog duha pa i onda kada vam je teško, ostanite sa glavom gore i sa shvaćanjem da ste vi snaga koja je došla ovdje. I da se svaka snaga može popiknuti, pasti ali da nakon toga dođe trenutak kada vi odlučujete ustati i krenuti dalje.
Kutak je mjesto koje vam može asistirati u svim vašim trenucima slabosti i snage..

Možete još dodatno pročitati kako koristiti Kutak
na ovom linku >>>

*postoji „vizualan popis videa", to je sve na okupu. Ali na „tekstualnom popisu videa“ označeno je gdje počinje koji dio Kutka. Sve ide od dolje prema gore, znači zadnji video ide na vrh. Kutak 1 je na početku dolje, Kutak 2 i na kraju Kutak 3 na vrhu.